Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

canım bu lucrin denen ilacı tüpün içinden çekiyosun ya ;bugün 14.iğnemi vurdum.ama şişenin içinde daha ilaç var.bana doktor değil de yardımcısı kutudaki enjektörler bitince eczaneden insülin enjektörü alıp devam edebilirsiniz demişti o yüzden devam ediyim mi bilmedim??
yani öyle dendiyse devam et ama bence dr da bir ara,sor.
hergün 10 ml vurmadınmıki,ilaç niye bitmedi.ama 14 günden daha fazla devam edenler olduğunu duymuştum.senin gibi enjektör alıp devam etmişler.ama dr yurda döndüğse kendisiyle bir görüş derim.veee kafana da takma,devam dediyseler vardır bir bildikleri.no stres no endişe..rahat ol,moral inmesin aşağıya.opuyorumnanaktan

arkadaşlarrrr.......bir sorum var sizlere........
aranızda rahim ağzı kapalı olan var mı???benim çarşamba günkü muayenede dr bir bakalım dedi transfer yaparken sorun çıkmasın dedi ve bir kanül ile giriş yapmaya çalıştı ama kanül ilerlemedi ve kapalı dedi..adını anlayamadığım bir yöntemle açma yapacaklarmış...oysaki daha önce rahim filmi falan çektirmiş,smear tahlili yaptırmış yani kanüllerden ilerlemeyen olmamıştı..şimdi niye böyle oldu acaba,sonradan olabiliyor demekki.
benim gibi olan varsa bilgilendirirse sevinirim..

kızlarrrr nerdesiniz yahuuu???
sorumla ilgilenen arkadaş yok galiba..

catdog canım bana 13. iğneyi vurun hala olmadıysan gel dediler yani 14.yü olmadan gitmem gerek inşallah adet olurumda sorun olmaz ...

valla bnazz ben hiç öyle birşey duymadım aşılama falan olduysan bu ne sonradan olur mu ya yoksa para için mi yapıyorlar acaba?

Merhaba hanımlar;
reglim gecikmezse ben de 13 temmuzdaki reglimle beraber memorial de Hale hanımda başlayacağım hayırlısıyla...

slm herkese mrh ve hayırlı hamilelikler.... Bende bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama ne zaman ve nasıl oluyor aranızda doktora gidip de bu aşamayı yaşayan varsa yardımcı olurmusunuzz

bi-umut ben bir kez aşılama oldum o da malesef tutmadı:(( dr a gittin mi? o seni yönlendirir zaten... yumurtalıklarında sorun yoksa klomen ile başlatır adetin 5. günü günde 2 tane alıyosun 5 gün boyunca.. yok yumurta gelişiminde sorun varsa klomen yerine iğne falan veiryorlar .. benim klomene cevap vermeyince iğnelere geçtim ama olmadı işte... yumurta takibin 8. gün falan yapılıyor tabi sona doğru daha çok gidiyorsun çatlatma iğneni oluyorsun ve 36 saat içinde aşılaman oluyor ... tabi ben çatlatma falan kullanamadım muayenenye gittiğim gün benim acelecei yumiş çatlamıştı belkide o yüzden tutmadı:(((

ben de 2 yılı geçiyor deniyorum ve olmuyor doktora gittim klomen de kullandım her testi yaptırdım sorun yok bişe gözükmüyorda eşimde de aynı şekilde en son olarak rahim filmi çekildim kanallarımda açık doktorum bana rahim filminden sonra 3-4 ay olma ihtimali yüksek dedi ama bu 3 ay oldu gene yok en son bana iğne tedavisi dedi ama ne oldunu bilmiyorum ne yapcamıda :(((((

catdog canım bana 13. iğneyi vurun hala olmadıysan gel dediler yani 14.yü olmadan gitmem gerek inşallah adet olurumda sorun olmaz ...

ya canım bana bişey demedi doktorum, ben bugün 14.iğnemi yaptım sabah bi hastaneyi arayıp doktorla konuşıyım en iyisi...:(((((

yani öyle dendiyse devam et ama bence dr da bir ara,sor.
hergün 10 ml vurmadınmıki,ilaç niye bitmedi.ama 14 günden daha fazla devam edenler olduğunu duymuştum.senin gibi enjektör alıp devam etmişler.ama dr yurda döndüğse kendisiyle bir görüş derim.veee kafana da takma,devam dediyseler vardır bir bildikleri.no stres no endişe..rahat ol,moral inmesin aşağıya.opuyorumnanaktan

vallah canım acayip stres oldum bile bu belirsizlikten eşim buakşam adamı cepten arayalım dedi ama istemedim ben sabah bi hastaneyi arayım en iyisi.evet 10 ml vurdum canım ama 14 günden fazla gidiyor ilaç bak sende görüceksin canım.
bi de senin şu rahim kapalımeselesini de hakkaten ilk duyuyorum;sonradan olur mu ki? vardır bi bildileri.işte takıyoruz böyle herşeyi kafaya....

mrb kızlar.
bu lucrini adet olmadan mı kullanmaya başlıyorsunuz.yani tam olarak tedaviye başlamadan mı.ve ne için kullanılıyor.ben kullanmadım böyle bişey ve merak ettim.
bnazz cım rahmin kapalı olmasını ilk defa duydum.rahimde perde (septum) gibi bişeymi diyeceğim ama sanmıyorum.neyse doktorun farketmiş ve hemen çözülecek bişey demekki.inşallah bir sorun çıkmadan halledersin canım.

Merhaba hanımlar;
reglim gecikmezse ben de 13 temmuzdaki reglimle beraber memorial de Hale hanımda başlayacağım hayırlısıyla...
yagmursesi,hoşgeldin aramıza..
tedavin hayırlı olsun canım,inşallah hayırlı hamilelikler geçiririz.
tedavi zamanımız hemen hemen aynı,ben de normalde 9 tem regl olmam gerekiyor ama lucrin geciktirme yaparsa 13-14 bulacak.hepimiz için hayırlısı olsun canım.senin tedavi uzun-kısa hangisi?opuyorumnanaktan

mrb kızlar.
bu lucrini adet olmadan mı kullanmaya başlıyorsunuz.yani tam olarak tedaviye başlamadan mı.ve ne için kullanılıyor.ben kullanmadım böyle bişey ve merak ettim.
bnazz cım rahmin kapalı olmasını ilk defa duydum.rahimde perde (septum) gibi bişeymi diyeceğim ama sanmıyorum.neyse doktorun farketmiş ve hemen çözülecek bişey demekki.inşallah bir sorun çıkmadan halledersin canım.
günaydın yasmincim,
canım uzun protokolde lucrin kullanımı adetin 21.günü veya d.k. hapının 16. günü başlıyorsun.lucrini kullanırken adet oluyorsun ve adetle birlikte yumoş büyütücü iğnelere başlıyorsun.uzun protokolde kontrollü yumoş büyümesi için yumoşları baskılamak için lucrin kullanılıyor.
senin tedavi demekki kısa protokol..yerimseniben

hımm evet canım bunuda öğrenmiş oldum.demek kısa protokolmüş.daha neler öğreneceğiz bakalım.sanırım uzun protokol yumurta rezervi çok olan hastalar için uygulanıyor.

arkadaşlar..
lucrin iğneyi kullanırken ağrısı olan oldumu?ben bugün 4.iğnemi oldum ama ağrılarım başladı.bu lucrin yumoş baskılayıcı,neden ağrım başladı acaba?ağrı korku var çünkü aşılama yapılırken dr yüksek dozla başladı ve ben delirecek kadar ağrılar çekmiştim ve zaten iğneleri olurken regl olmuştum.tekrar eski günlerimi hatırladım,yumartalıklar yine mi ilaca dayanamayacak diye!!
ağrısı olan varsa yarrdımcı olsun..

meraba bnazz canım ben 6. iğnemi vurdum bugün ama hiç bi ağrım falan yok.normalde yarın adet günüm kasıklarımda adet ağrısı tarzı bişiler var o kadar. istersen bi doktorunu ara bi sor

meraba bnazz canım ben 6. iğnemi vurdum bugün ama hiç bi ağrım falan yok.normalde yarın adet günüm kasıklarımda adet ağrısı tarzı bişiler var o kadar. istersen bi doktorunu ara bi sor
cemrehayalcim saol..yarın da ağrılarım devam ederse arıcam dru.inşallah lucrinden dolayı değildir ağrım.acaba lucrinin ağrı yaptığı arkadaşlar var mı?hadi hayırlısı bakalım,inş. ağrılarım geçer.kötü bir deneyimim olduğu için(iğnelerin yarattığı ağrı yüzünden) yine endişeleniyorum..bilmiyorumkismile

mrb arkaadaslar benı de ekleyın temmuzun 18 ı kaan hocada ankara unıversıtesınde ınsaaalh

Back