Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

merhaba arkadaşlar, biz de temmuzda 1. denemeyi yapacağız sanırım. yarın görüşme randevum var. ben 35 ime girdim. eşimin sperm testi sonucuna göre normal sperm oranı %7, hızda düşüklük var. bize tüp bebek önerilmişti. biz de bu ay tüp bebek için başvurmaya karar verdik. ancak tüp bebek için işlemlere başlamadan önce neler yapmak gerekiyor, nelere dikkat etmek gerekiyor, kafam çok karışık. bize merkez ve işlemler için öneriler ve uyarılarda bulunur musunuz? sanki başvurup işlemlere başlamamamıda eksiklikler varmış gibi geliyor.

kızlar selammmm.
nasılsınız,nerelerdesiniz.
ben çarşamba günü dr gidiyorum,start veriyoruz artık.
ama raporu yenilememiz gerekiyormuş ve hastaneye gidince değişen prosedür ile karşılaştık.bir sürü tahlil tetkik tekrar yapılıyor,inş rapor çarşambaya yetişir.

kızlar selammmm.
nasılsınız,nerelerdesiniz.
ben çarşamba günü dr gidiyorum,start veriyoruz artık.
ama raporu yenilememiz gerekiyormuş ve hastaneye gidince değişen prosedür ile karşılaştık.bir sürü tahlil tetkik tekrar yapılıyor,inş rapor çarşambaya yetişir.

selam canım;hayırlısı olsun heyecenını anlayabiliyorum ben de heyecanlıyım;25 gündür yasmin içiyorum; 9 gündür de lucrin iğnemi vuruyorum.yasmini bu salı son olarak içicem kısmetse.1-2 temmuz gibi de inşallah adet olurmuşum doktorumun dediğini göre.ben yumurta geliştirici iğnelere geçicem o zaman kısmetse.hepimiz için hayırlısı olsun benim de ilk tüp denemem olucak inşallah hepimiz hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız.:Saruboceq::nazar::emir_bebek:

selam catdog,nasılsın?
senin de tedavin hayırlı olsun.ben de 15 hazirandan bu yana belara içiyorum,1 temmuzda lucrine başlıyorum.9-10 tem gibi adet olucam .inşallah tedavilerimiz başarılı sonuçlanır ve sağlıklı hamilelikler yaşarız.
seni de listemize ekliyorum.
veee morallerimizi sürekli yüksek tutuyoruz...

selam arkadaşlar,nasılsınız?
ben bugün lucrine başladım,hayırlısı olur inşallah.
ama raporda sıkıntı çıktı eczanede,prosedür değişmiş,bir sürü açıklayıcı madde istiyor eczane,yarın yine hastane...
bu prosedürlerden çok bıktım,tedavinin heyecanını hissedemedim yorgunluktan.inşallah hallederim,raporu olan arkadaşlar dikkat etsin..
haberlerinizi bekliyorum,kendinize iyi bakın..

selam godes,nasılsın?
ne durumdasın,tedavin başladı mı?

Canımcım bende doğum kontrol hapı içiyorum 9 temmuzda randevum var işte. Onun dışında bişe yok valla. bekliyorum günler geçsin diye.
Sende bir sürü uğraşmışsın canım rapor için. Allah kolaylık verdin ya zor işler.

selam godes,
evet canım epey yoruldum bu işlerden.bir de tedavi stresi çok gerdi beni,her yerim yorgunluktan dökülüyor.bu arada ben kalp hastası olduğum için bir sürü kalp tetkikleri de yapılıypr bu arada.bir yandan efor testi,holter bir yandan da tüp tedavisi.işte böyle ..yoruldum çok..
senin de vakit azalmış,gelişmelerden haberdar edersin..

selam godes,
evet canım epey yoruldum bu işlerden.bir de tedavi stresi çok gerdi beni,her yerim yorgunluktan dökülüyor.bu arada ben kalp hastası olduğum için bir sürü kalp tetkikleri de yapılıypr bu arada.bir yandan efor testi,holter bir yandan da tüp tedavisi.işte böyle ..yoruldum çok..
senin de vakit azalmış,gelişmelerden haberdar edersin..

canım çok geçmiş olsun. umarım bu kadar harcamış olduğumuz emeğin karşılığını tez zamanda alırız.
benim ne az kalması tatlım daha çok varya sabırsızlanıyorum çok.
Tabiki birbirimizi haberdar ederiz gelişmelerden.

merhaba arkadaşlar kısmetse bende 10 temmuzda lucrine başlıyorum temmuz sonu ağustos başı gibi olacak inşallah... benimde 1,5 yıl önce doğal yoldan olan ve 3 aylıkken kaybettiğim bir bebişim var malesef sonra sıkıntıdan stresten olmadı işte... bizde yardım alalım dedik 1. aşılama da negatif olunca bunu deneyelim dedik ... bu arada yaşım 30 ve mayada tedaviye gideceğim ön görüşmeyi yaptık adet ol sonra 21. gün başla lucrine dediler bende hemen bşalarız sanmıştım ama uzun protokol daha iyi yumurta gelişimi içinmiş... kızlar bu kadar bekledik uzun olsun boşverin yeterki içiniz huzurlu ve mutlu olsun...

günaydın özlemilker,nasılsın
seni de listemize ekliyorum..tedavin hayırlı olsun,ben de uzun protokolle tedavi oluyorum.ben de dün lucrine başladım,bugün 2. iğnemi oldum.hepimiz için hayırlı olsun.
kendine iyi bak..

selam kızlar;
özlemilker canım tedavin hayırlı olsun; inşalah bu sefer çok iyi neticler alırsın Rabbim tamamına erdirsin inşallah...
bnazz canım sana geçmiş olsun gerçekten hepimiz için zor bi süreç Rabbim bu uğraşlarını emeğini ödüllendirsin inşallah.iğneye başlamışsın, hadi hayılı olsun canım:))))
ben de adet olmayı bekliyorum kızlar diğer iğnelere geçmek için....

Merhaba Arkadaşlar,
Biz Memoril'da tedavi olacağız.Temmuzdaki reglimle başlayacağız.Haziram reglimin 3. günü Hale hanıma muayene oldum.Bana daha önce gittiğimiz 2 merkezde de uzun protokole uygun olduğum söylenmişti.Biz de sorun eşimde.Ancak Hale hanım uzun protokol ve kısa arasında başarı farkının kalmadığını ve bana kısa protokol uygulayacağını söyledi.Biraz kafam karıştı."ıstersen uzun da olur ama başarı farkı yok, rezervin gayet iyi, yumurta adaylarının (tıpdaki adını unuttum) büyüklükleri de eşit dedi" Durum bu.Takriben 13 temmuzda regl olacağım ve süreç başlayacak.ılk tedavimiz.Umarım tedavide olan herkes pozitif sonuç alır.

selam catdog,
saol canım ,inş. hepimizin emeği boşa çıkmaz.
ben de bugün lucrin 2. iğnemi oldum,bu arada dün benim iğne arabada güneşte 3-4 saat kalmış,unutmuşum.eve geldiğimde ilacı bir elledim alev gibi yanıyordu.bugün kafama taktım acaba bozulmuşmudur diye!!! pinpirikliyim de,15-25 derecede saklayınız yazıyor,inş.güneş bozmamıştır.
bu arada catdogcum,senin lucrin kutunda iğnenin tam adı neydi.dr reçeteye "lucrin daily" yazmış ama kutunun üzerinde sadece lucrin yazıyor.aynıdır heralde..
kendine iyi bak..

selam yojimbo,
şuan hepimiz hemen hemen aynı durumdayız .
dr tedavinin en iyisini bilir,kafana takma.
ben de lucrine başladım.hepimiz için esas süreç adetten sonraki süreç,inş.ağrısız geçiririz.
kendine iyi bak,siteyi sık sık ziyaret edelim,birbirimizi haberdar edelim..

Merhaba Arkadaşlar,
Biz Memoril'da tedavi olacağız.Temmuzdaki reglimle başlayacağız.Haziram reglimin 3. günü Hale hanıma muayene oldum.Bana daha önce gittiğimiz 2 merkezde de uzun protokole uygun olduğum söylenmişti.Biz de sorun eşimde.Ancak Hale hanım uzun protokol ve kısa arasında başarı farkının kalmadığını ve bana kısa protokol uygulayacağını söyledi.Biraz kafam karıştı."İstersen uzun da olur ama başarı farkı yok, rezervin gayet iyi, yumurta adaylarının (tıpdaki adını unuttum) büyüklükleri de eşit dedi" Durum bu.Takriben 13 temmuzda regl olacağım ve süreç başlayacak.İlk tedavimiz.Umarım tedavide olan herkes pozitif sonuç alır.

canım hayırlısı olsun; kısa protokol uğur getirisin sana:))) inşallah....:emir_bebek:
doktorların düşünceleri değişik benimki de sakın ısrar etme uzun protokol yapıcaz demişti:umursamaz: bana doktorum.ama sen zten uzunu denemişsin bi de bunu dene ve son olur inşallah bebeişin gelir:))))bayanssulusmile

benim normalde 9 tem da regl olmam gerekiyor ama lucrin gecikme yapıyor diyorlar,acaba gerçek payı kaç..eğer zamanında adet olursam ben de 11 temmuzda diğer iğnelere başlıcam..

selam catdog,
saol canım ,inş. hepimizin emeği boşa çıkmaz.
ben de bugün lucrin 2. iğnemi oldum,bu arada dün benim iğne arabada güneşte 3-4 saat kalmış,unutmuşum.eve geldiğimde ilacı bir elledim alev gibi yanıyordu.bugün kafama taktım acaba bozulmuşmudur diye!!! pinpirikliyim de,15-25 derecede saklayınız yazıyor,inş.güneş bozmamıştır.
bu arada catdogcum,senin lucrin kutunda iğnenin tam adı neydi.dr reçeteye "lucrin daily" yazmış ama kutunun üzerinde sadece lucrin yazıyor.aynıdır heralde..
kendine iyi bak..

canım şimdi ilaca baktım sadece kırmızı renkte lucrin 5mg/ml yazıyo benimkinde de.ama ilacımı ben buzdolabında yumurtaları koyduğum bölümde saklıyorum; hastaneden öyle demişlerdi.ama prospektüsünde okumuştum likitin içinde beyaz tortu olursa kullanmayın yazıyordu madem endişelendin içine bi bak şişeden.ama biz de ilacı alınca direk eve gitmemiştik dolşmıştık eşimle bizimki de 3-4 saat bağajda torbada bekledi ama eve gelince prospektüsü okudum ve kontrol ettim tortu yoktu; dolaba koyup kullanmaya başladım canım.kontrol et ve tortu yoksa rahat ol canım:)))

canım şimdi ilaca baktım sadece kırmızı renkte lucrin 5mg/ml yazıyo benimkinde de.ama ilacımı ben buzdolabında yumurtaları koyduğum bölümde saklıyorum; hastaneden öyle demişlerdi.ama prospektüsünde okumuştum likitin içinde beyaz tortu olursa kullanmayın yazıyordu madem endişelendin içine bi bak şişeden.ama biz de ilacı alınca direk eve gitmemiştik dolşmıştık eşimle bizimki de 3-4 saat bağajda torbada bekledi ama eve gelince prospektüsü okudum ve kontrol ettim tortu yoktu; dolaba koyup kullanmaya başladım canım.kontrol et ve tortu yoksa rahat ol canım:)))
canım çok saolll.
benim ilaçta ta aynı şekilde yazıyor da ben şeye takıldım.dr reçetede "lucrin daily" yazmıştı ama kutu farklı,aynı ilaç mı diye takıldım da..
ilaca bakmıştım tortu yoktu,o zaman sorun yoktur inş. siz de araçta tutmuşsunuz bizim gibi.normalde böyle şeylere çok fazla dikkat ederim ama dün çok koşuşturmaca vardı,eve gelince prospektüsü okudum ve ilacı 15-25 derece oda sıcaklığında saklayınız yazısını okuyunca ilacın maruz kaldığı sıcaklıktan endişelendim.
ama saol içimi rahatlattın.böyle takıntılı olmak çok kötü..bilmiyorumkismile

günaydın özlemilker,nasılsın
seni de listemize ekliyorum..tedavin hayırlı olsun,ben de uzun protokolle tedavi oluyorum.ben de dün lucrine başladım,bugün 2. iğnemi oldum.hepimiz için hayırlı olsun.
kendine iyi bak..

merhaba canım iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?
hayırlı olsun senin tedavinde ,benim daha adet olmam lazım :))) sende kendine iyi bak canım...opuyorumnanaktan

Back