Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

selam godes,hadi hayırlısı olsun.
tedavimizin zamanlaması hemen hemen aynı zamana geliyor.ben de şuan d.kontrol hapı içiyorum,benim ki de uzun protokol ve ben de 1 tem da iğnelere başlıyorum.
inş. hayırlı sonuçlar alır,sağlıklı gebelikler elde ederiz.
sen başka ilaç kullanıyormusun?ben ve eşim antibiyotik kullandık,ayrıca folic plus kullanıyorum ve bir de glucopace..

sanırsam sen 3 aşılama yaptırmışsın,bana sorarsan da tüp bebek kararı iyi olmuş.çünkü bu tedaviler çok yıpratıyor insanı..gerçi sen 9 aydır mı hamile kalamıyordun.

selam azracım,seni de listemize ekliyorum.
moralimizi yüksek tutmalıyız,umutsuzluğa yer yok bizim durumda.
tedavin şimdiden hayırlı olsun,herşey çok güzel olacak.öpüyorum seni..

a.s. bnazz bende bursali sayilirim orda evimiz var tatillerde oraya gelyiorum...sen tedavini bursadami yaptiriyosun...ben aslinda kararsizim 2 kez denedim ve olmadi tekraralyan basarisizliklarda kromozomlarda sorun olabilecegini ve bunun icin kromozom tahlili ve eger sorun varsada pgt= yani genetik tani yapilarak saglikli embriyolar seciliyomus..bu da kesin tani ve sansin artmasi anlamina geliyomus...benim eismde %3 morfoloji bozuklugu var kafam cok karisik doktor gerek yok devam et diyo ama bende eger bi sorun varsa neden aptal gibi hem maddi hem manevi yikim yasayayim diye dusunuyorum kafam karma karisik yanii...neyse ekle bakalim benide listeye 2 basarisiz deneme ilki normal 2. si dondurulmuslarla isvicre de yaptirdim...yasim 24...sana ve tum arkadaslarimiza bol sans diliyorum!

merhabalar arkadaşlar;ben de temmuzun 10 gb başlıcam inş umutta süleyman beyde başlıcam.sorunumuz azosperm idi çok şükür m.teseyle sperm bulunup donduruldu.

selam godes,hadi hayırlısı olsun.
tedavimizin zamanlaması hemen hemen aynı zamana geliyor.ben de şuan d.kontrol hapı içiyorum,benim ki de uzun protokol ve ben de 1 tem da iğnelere başlıyorum.
inş. hayırlı sonuçlar alır,sağlıklı gebelikler elde ederiz.
sen başka ilaç kullanıyormusun?ben ve eşim antibiyotik kullandık,ayrıca folic plus kullanıyorum ve bir de glucopace..

Hadi inşallah peş peşe hamile kalırız canım.
Canım ben sadece yasmin ve folikplus kullanıyorum. başka ilaç vermediler bize. Siz diğer ilaçlar niçin kullanıyorsunuz.

sanırsam sen 3 aşılama yaptırmışsın,bana sorarsan da tüp bebek kararı iyi olmuş.çünkü bu tedaviler çok yıpratıyor insanı..gerçi sen 9 aydır mı hamile kalamıyordun.

canım evet 3 aşılama yaptırdım. 3.aşılamada hamilik başlangıcı oldu ama devam etmedi.
Bizim evet canım toplam 9 ay oldu.

merhabalar arkadaşlar;ben de temmuzun 10 gb başlıcam inş umutta süleyman beyde başlıcam.sorunumuz azosperm idi çok şükür m.teseyle sperm bulunup donduruldu.

merhaba
Çok sevindim spermin bulunmasına. İnşallah canım bu cabalarımız boşa çıkmaz.

merhaba
Çok sevindim spermin bulunmasına. İnşallah canım bu cabalarımız boşa çıkmaz.

İnşallah canım. Sıcak havalarda tüp bebek şansı az oluyor diye bir söylenti var. Bu konu ile ilgili bilgin var mı?

İnşallah canım. Sıcak havalarda tüp bebek şansı az oluyor diye bir söylenti var. Bu konu ile ilgili bilgin var mı?

yaaaa hiç duymadım böye bişey yaa. Ay bu ne ya sürekli birileri bişeler diyor ve aklımızı karıştırıyor. Boşver canım ya böyle şeylere kulaklarıı tıka. Olacağı varsa kesin olur zaten. Onlar bahane

selam asi,aramıza hoşgeldin.
seni de listemize ekliyorum ve moral bozmak yok.tüp bebeğin havalarla alakası yok,böyle gereksiz olaylara kafa takma.bak ne güzel sperm de bulunmuş,dondurulmuş.
ben de 1 tem da başlıyorum.senin de tedavin hayırlı olsun,sağlıklı hamilelikler ve bebekler nasip olur inş.

selam godes,nasılsın canım..
ilaçlarımı sormuşsun;glucopace ı yumurtlama için kullanıyorum,ben de biraz da pko var.antibiyotikleri de tedavi öncesi tedbir için verdi dr.
tedavi kişiye özel olduğu için farklı ilaçlar olabiliyor.

kızlarrrrrrrr
selam nerdesiniz yahuuuu
1 temmuza az kaldı ve heyecan ve stres içindeyim....
zaman gelip geçse de bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alsak. o günleri görecekmi yiz?

selam godes,nasılsın canım..
ilaçlarımı sormuşsun;glucopace ı yumurtlama için kullanıyorum,ben de biraz da pko var.antibiyotikleri de tedavi öncesi tedbir için verdi dr.
tedavi kişiye özel olduğu için farklı ilaçlar olabiliyor.

çok saol canım açıklama yaptığın için. bende yumurtalama soruu yok hatta normal bir bayana göre baya fazla yumurta rezervim varmış O yüzden vermedi demekki. Ama antibiyotk vermedi. neyse bir bildiği vardır doktorun elbet.
benim kafama taklan şimdi doğum kontrol hapı kulanıcam. 21 gün randevum var sonra bekleyecekmiyim hasta olmayı ondan snramı iğnemi kullanıcam. o kısmı anlamadım pek. heyecandanda doktora sormayı unuttum.

kızlarrrrrrrr
selam nerdesiniz yahuuuu
1 temmuza az kaldı ve heyecan ve stres içindeyim....
zaman gelip geçse de bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alsak. o günleri görecekmi yiz?

canım evet az kalmış şimdi sen 1 temmuzda iğneleremi başlayacaksın.
bende sürekli topikleri okumaktan kafa karıştı valla.
tabikide bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günler gelecek. ben çok ümitliyim tüp bebekten.

selam godes,
saol ya sen ordamıydın ben de gözdemmmmin açtığı sayfayı baştan sona okudum,biraz da moralim bozuldu.benim de aşılama yapılırken dayanılmayacak ağrılarım olmuştu ve bir daha istemiyorum tedavi diye avazım çıktığınca bağırmıştım,tekrar o günleri hatırladım.gerçi benim vücudum genel dışı tepkiler vermeyi sever.,nş tüp bebekte aynı acıları çekmem.
seninki uzun protokolmüydü?eğer uzunsa;dk hapının 17.günü lucrine başlıyoruz,yumoşlar baskılanacak.10-15 gün kucrin kullanırken adet olucaz ve adetin 1. günü de yumoşları büyüten diğer iğneyi kullanmaya başlıcaz.bu da 10-15 gün sürecek,sonra çatlatma,opu ve inş.transfer.

ben 15 haz. dk hapına başladım,bugün8.günüm ve 1 temmuzda lucrine başlıyorum.30 haziranda randevum var,bi değişiklik olmazsa 1 tem start günü..

selam godes,
saol ya sen ordamıydın ben de gözdemmmmin açtığı sayfayı baştan sona okudum,biraz da moralim bozuldu.benim de aşılama yapılırken dayanılmayacak ağrılarım olmuştu ve bir daha istemiyorum tedavi diye avazım çıktığınca bağırmıştım,tekrar o günleri hatırladım.gerçi benim vücudum genel dışı tepkiler vermeyi sever.,nş tüp bebekte aynı acıları çekmem.
seninki uzun protokolmüydü?eğer uzunsa;dk hapının 17.günü lucrine başlıyoruz,yumoşlar baskılanacak.10-15 gün kucrin kullanırken adet olucaz ve adetin 1. günü de yumoşları büyüten diğer iğneyi kullanmaya başlıcaz.bu da 10-15 gün sürecek,sonra çatlatma,opu ve inş.transfer.

anladım canım. bende 9 temmuzda gidicem o zaman bende 20-21 gün dk hapı kullanmış olucam. Ama çok uzun ya sonra lucrine sonra yumoşlar için iğne. Bu uzun protokol çok sıkıcıymış yaaa. keşke kısa yapsaydı doktor yaaa. Niye uzun yaptıki alla alla.
Beklemekten çok sıkıldım yaa

canım o topiği de ben açmıştım ama sonra 1 tem değil temmuz ayı olarak açtım.temmuz ayındakiler burada buluşalım...

kızlarrr selammmm
umarım herkes iyidir?
tedavi zamanımız yaklaşıorrrr.

Back