Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

selam kızlar;
özlemilker canım tedavin hayırlı olsun; inşalah bu sefer çok iyi neticler alırsın Rabbim tamamına erdirsin inşallah...
bnazz canım sana geçmiş olsun gerçekten hepimiz için zor bi süreç Rabbim bu uğraşlarını emeğini ödüllendirsin inşallah.iğneye başlamışsın, hadi hayılı olsun canım:))))
ben de adet olmayı bekliyorum kızlar diğer iğnelere geçmek için....

anım çok teşekkür ederim... inşallah hepimiz burada güzel haberlerimizi paylaşacağız...

yojimbo canım tedavin hayırlı olsun... benim dr da yumurtalık rezervinin normal bir bayana göre çok ama çok iyi olduğunu söyledi ancak bana uzun protokol uygulanacak, bende senin gibi kısa uygulanır diyordum ama daha kaliteli yumurta elde etmek için bu yapılıyormuş, kısa protokol sorunu olanlara yapılıyormuş sizin ne sorununuz var tam olarak?

lucrin kullanan arkadaşlarr..
lucrin adetinizi geciktirdimi yoksa zamanında mı geldi.bilgilerinizi bekliyorum..

arkadaşlar listeye benide eklermisiniz.bende kısmetse temmuzun 9 u gibi başlayacağım tedaviye.bende geçen yıl normal yolla hamile kaldım ama dış gebelikti.sonrasında tüplerimde sorun olduğunu öğrendik ve o yüzden tüp bebeğe karar verdik.ben 28 yaşındayım eşim 30 yaşında.bu ilk denememiz olacak.antalya tüp bebek merkezinde yaptıracağım.hepimiz için hayırlısı olsun.

sevgili yasmin aramıza hoşgeldin canım,listeye seni de ekliyorum..
tedavin hayırlı olsun canım,inşallah mutlu sonuçları elde ederiz.tedavin uzun mu kısa protokolmu?
gelişmlerden haberdar edersin canım.kendine iyi bak,stresten uzak dur,moralini de yüksek tut..

sevgili yasmin aramıza hoşgeldin canım,listeye seni de ekliyorum..
tedavin hayırlı olsun canım,inşallah mutlu sonuçları elde ederiz.tedavin uzun mu kısa protokolmu?
gelişmlerden haberdar edersin canım.kendine iyi bak,stresten uzak dur,moralini de yüksek tut..

tşk ederim canım inşallah hepimiz için en hayırlısı olur.uzun mu yoksa kısa protokolmü uygulanacak bilmiyorum henüz.inşallah hepimiz o müjdeli haberi alırız.tüm gelişmeleri yazarım.kızlar sizlerin tedavi öncesi özellikle dikkat ettiğiniz şeyler varmı beslenme düzeninde yada başka konuda.tüm bilgi ve tecrübelerimizi paylaşırsak benim gibi bu konuda çok bilgi sahibi olmayan arkadaşlarımızda faydalanabilir.şimdiden herkese teşekürler.

tşk ederim canım inşallah hepimiz için en hayırlısı olur.uzun mu yoksa kısa protokolmü uygulanacak bilmiyorum henüz.inşallah hepimiz o müjdeli haberi alırız.tüm gelişmeleri yazarım.kızlar sizlerin tedavi öncesi özellikle dikkat ettiğiniz şeyler varmı beslenme düzeninde yada başka konuda.tüm bilgi ve tecrübelerimizi paylaşırsak benim gibi bu konuda çok bilgi sahibi olmayan arkadaşlarımızda faydalanabilir.şimdiden herkese teşekürler.

canım öncelikle tedavin hayırlı uğurlu olsun; beslenme konusunda bende endişeliyim.doğal şeylerle beslenmeye çalışıyoruz eşimle.hergün mutlaka düz bir sevis tabağının yarısını hatta fazlasını dolduracak kadar sebze ve meyva yemeye çalışıyoruz.kabızlık ve kansızlık çekmemek için kahverengi kuru kayısı ve kuru kara üzüm yiyorum hergün küçük bir avuç.bol su içiyorum.bide hergün bolca yürüyorum.malum ilaçlar şişiriyor.tabi transferden sonra yürüyemem ama en azından şimdi yürüyorum.
canım bide yeni doğum yapan bi arkadaşımından duydum doktoru hamilelik boyunca şeker tüketiminin (aldığımız karbonhidratlar dahil; çünkü bunlar da doğal şeker) bebeğin zeka gelişimini belli orada sınırlıyomuş yani daha zeki bebekler için daha sınırlı şeker tüketimi gerekiyomuş.tüm bildiğim bunlar ha bi de haftada 3 gün somon tükettirmiş bide kıza hamileliği bayunca.

canım öncelikle tedavin hayırlı uğurlu olsun; beslenme konusunda bende endişeliyim.doğal şeylerle beslenmeye çalışıyoruz eşimle.hergün mutlaka düz bir sevis tabağının yarısını hatta fazlasını dolduracak kadar sebze ve meyva yemeye çalışıyoruz.kabızlık ve kansızlık çekmemek için kahverengi kuru kayısı ve kuru kara üzüm yiyorum hergün küçük bir avuç.bol su içiyorum.bide hergün bolca yürüyorum.malum ilaçlar şişiriyor.tabi transferden sonra yürüyemem ama en azından şimdi yürüyorum.
canım bide yeni doğum yapan bi arkadaşımından duydum doktoru hamilelik boyunca şeker tüketiminin (aldığımız karbonhidratlar dahil; çünkü bunlar da doğal şeker) bebeğin zeka gelişimini belli orada sınırlıyomuş yani daha zeki bebekler için daha sınırlı şeker tüketimi gerekiyomuş.tüm bildiğim bunlar ha bi de haftada 3 gün somon tükettirmiş bide kıza hamileliği bayunca.

tşk ederim canım verdiğin bilgiler için.somon balığı omega 3 ü en çok içeren balık olduğu için bende duymuştum hamilelikte sık tüketmek gerektiğini.bizimde tedavimiz ayın 8-9 gibi başlayacak ama bende şimdiden dikkat etmek istiyorum.eşimde bir problem yok ama yinede sperm kalitesini artırdığını bildiğim için keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içiriyorum(tavsiye ederim).evet kuru üzüm ve kayısıda önemli dediğin gibi kabız olamamk gerekiyormuş.birde bu sitede ananası duydum tutunmaya yardımcıymış.kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama bu gibi şeyleri düşünmedende edemiyorum.
senin tedavin başladı sanırım.allah emeklerini boşa çıkarmasın.isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah

tşk ederim canım verdiğin bilgiler için.somon balığı omega 3 ü en çok içeren balık olduğu için bende duymuştum hamilelikte sık tüketmek gerektiğini.bizimde tedavimiz ayın 8-9 gibi başlayacak ama bende şimdiden dikkat etmek istiyorum.eşimde bir problem yok ama yinede sperm kalitesini artırdığını bildiğim için keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içiriyorum(tavsiye ederim).evet kuru üzüm ve kayısıda önemli dediğin gibi kabız olamamk gerekiyormuş.birde bu sitede ananası duydum tutunmaya yardımcıymış.kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama bu gibi şeyleri düşünmedende edemiyorum.
senin tedavin başladı sanırım.allah emeklerini boşa çıkarmasın.isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah
amin canım hepimiz için hayırlı olur inşallah.ben uzun protokoldeyim 14 gündür lucrin iğne vuruyorum.şuan diğer iğneler için adetimi bekliyorum.dediğin gibi ananas ve kbak çekirdeğini okudum bende ama onları transfer itibariyle kısmetse tabi tüketirim diye düşündüm.bi dedğin gibi keçiboynuzu,benim eşimdede çok şükür sorun yok ama bende akşamları 2 kaşık pekmezini veriyorum eşime.daha doğrusu o yiyoo:1closedeyes:artık bebişlerimiz için:emir_bebek:
ha bi de doktorun da sana vermiştir folik asit ve coraspin kullanıyorum canım :)))

kızlar selammm,
ben de folic plus kullanıyorum,bir de başlangıç seviyesinde pko olduğu için glucopage kullanıyorum.
catdog sen 14 tane lucrini bitirdiğin halde hale regl olmadın heralde.şuan iğne olmuyorsun o zaman.
ozlemilkercim asprini niçin verdi doktor,ben kullanmıyorum da.

kızlar bende şuan sadece elevit kullanıyorum.doktorum başka hiçbişey vermedi.adetlerim düzenli olduğu için doğum kontrol hapı vermedi.düzenleyici olarak veriyorlarmış onu.kafama takılmadı değil ama güvenmek zorundayız doktorumuza.

herkese meraba. listeye benide eklerseniz sevinirim.bande lucrinlerimin 5. günündeyim. normal şartlarda 4 temmuzda adet olmam lazım ama gecikedebilir.mayada başladık bizde tedaviye. nşallah bi gecikme olmazda salı gününe randevumu alırda diğer iğnelerime başlarım . aslında benim merak ettiğim adetten sonraki yani diğer ilaçlara başlayacağımız zamanlar. hiç bi bilgim yok. fikri olanlar beni neler beklediğini açıklayabilirmi lütfen?

herkese meraba. listeye benide eklerseniz sevinirim.bande lucrinlerimin 5. günündeyim. normal şartlarda 4 temmuzda adet olmam lazım ama gecikedebilir.mayada başladık bizde tedaviye. nşallah bi gecikme olmazda salı gününe randevumu alırda diğer iğnelerime başlarım . aslında benim merak ettiğim adetten sonraki yani diğer ilaçlara başlayacağımız zamanlar. hiç bi bilgim yok. fikri olanlar beni neler beklediğini açıklayabilirmi lütfen?
selam cemrehayalcim,hoşgeldin.hemen seni de listeye ekliyorum..
tedavin hayırlı olsun canım,inşallah mutlu sona kavuşursun,kavuşuruz.
canım ben de lucrinde 3.iğnemi yaptım bugün.9 tem normal adet günüm ama sanırsam lucrin geciktirme yapıyormuş.inş hayırlısıyla tamamlarız.seninle lucrinde yakınız zamanlama olarak,bakalım önce hangimiz tamamlayacak tedaviyi!!
senin de dediğin gibi asıl önemli zaman, regl döneminden sonraki süreç..iğneler ve bekleme..inşallah yaşadıklarımızı paylaşarak bu süreci stressiz geçireceğiz.opuyorumnanaktan

bence o aşamaya gelinildiğinde bilgilendirirler canım merak etme sen...

kızlar selammm,
ben de folic plus kullanıyorum,bir de başlangıç seviyesinde pko olduğu için glucopage kullanıyorum.
catdog sen 14 tane lucrini bitirdiğin halde hale regl olmadın heralde.şuan iğne olmuyorsun o zaman.
ozlemilkercim asprini niçin verdi doktor,ben kullanmıyorum da.

evet canım daha olmadım ama benim adetimi doktor doğum kontrol hapıyla kasıtlı geciktirdi kendi hafta başı yurtdışında oluca için.yoksa adetim geçen pazar olması gerekiyodu ve çok düzenlidir.ama şimdi benim de kafam karıştı iğne bitmedi, adet olmadığım için doktorlada görüşemedim ama lucrin daha var vurucam yine aynı dozdan.pazartesiye kadar olmazsam arıyım di mi doktoru?bilmiyorumkismile

evet canım daha olmadım ama benim adetimi doktor doğum kontrol hapıyla kasıtlı geciktirdi kendi hafta başı yurtdışında oluca için.yoksa adetim geçen pazar olması gerekiyodu ve çok düzenlidir.ama şimdi benim de kafam karıştı iğne bitmedi, adet olmadığım için doktorlada görüşemedim ama lucrin daha var vurucam yine aynı dozdan.pazartesiye kadar olmazsam arıyım di mi doktoru?bilmiyorumkismile
catdogcum 14 iğne bittiği halde adet olmazsan dr git.sen kaçıncı iğneni vurdun bugün.benim dr dediki 14 iğne bittiği gün hala adet olmadıydan merkeze gelirsin dedi.eğer iğnelerin hala varsa endişelenme.doktorlar bu işi o kadar iyi biliyor ki..

canım bu lucrin denen ilacı tüpün içinden çekiyosun ya ;bugün 14.iğnemi vurdum.ama şişenin içinde daha ilaç var.bana doktor değil de yardımcısı kutudaki enjektörler bitince eczaneden insülin enjektörü alıp devam edebilirsiniz demişti o yüzden devam ediyim mi bilmedim??

Back