kızlar selammmm.
nasılsınız,nerelerdesiniz.
ben çarşamba günü dr gidiyorum,start veriyoruz artık.
ama raporu yenilememiz gerekiyormuş ve hastaneye gidince değişen prosedür ile karşılaştık.bir sürü tahlil tetkik tekrar yapılıyor,inş rapor çarşambaya yetişir.
selam godes,nasılsın?
ne durumdasın,tedavin başladı mı?
selam godes,
evet canım epey yoruldum bu işlerden.bir de tedavi stresi çok gerdi beni,her yerim yorgunluktan dökülüyor.bu arada ben kalp hastası olduğum için bir sürü kalp tetkikleri de yapılıypr bu arada.bir yandan efor testi,holter bir yandan da tüp tedavisi.işte böyle ..yoruldum çok..
senin de vakit azalmış,gelişmelerden haberdar edersin..
Merhaba Arkadaşlar,
Biz Memoril'da tedavi olacağız.Temmuzdaki reglimle başlayacağız.Haziram reglimin 3. günü Hale hanıma muayene oldum.Bana daha önce gittiğimiz 2 merkezde de uzun protokole uygun olduğum söylenmişti.Biz de sorun eşimde.Ancak Hale hanım uzun protokol ve kısa arasında başarı farkının kalmadığını ve bana kısa protokol uygulayacağını söyledi.Biraz kafam karıştı."İstersen uzun da olur ama başarı farkı yok, rezervin gayet iyi, yumurta adaylarının (tıpdaki adını unuttum) büyüklükleri de eşit dedi" Durum bu.Takriben 13 temmuzda regl olacağım ve süreç başlayacak.İlk tedavimiz.Umarım tedavide olan herkes pozitif sonuç alır.
selam catdog,
saol canım ,inş. hepimizin emeği boşa çıkmaz.
ben de bugün lucrin 2. iğnemi oldum,bu arada dün benim iğne arabada güneşte 3-4 saat kalmış,unutmuşum.eve geldiğimde ilacı bir elledim alev gibi yanıyordu.bugün kafama taktım acaba bozulmuşmudur diye!!! pinpirikliyim de,15-25 derecede saklayınız yazıyor,inş.güneş bozmamıştır.
bu arada catdogcum,senin lucrin kutunda iğnenin tam adı neydi.dr reçeteye "lucrin daily" yazmış ama kutunun üzerinde sadece lucrin yazıyor.aynıdır heralde..
kendine iyi bak..
canım çok saolll.canım şimdi ilaca baktım sadece kırmızı renkte lucrin 5mg/ml yazıyo benimkinde de.ama ilacımı ben buzdolabında yumurtaları koyduğum bölümde saklıyorum; hastaneden öyle demişlerdi.ama prospektüsünde okumuştum likitin içinde beyaz tortu olursa kullanmayın yazıyordu madem endişelendin içine bi bak şişeden.ama biz de ilacı alınca direk eve gitmemiştik dolşmıştık eşimle bizimki de 3-4 saat bağajda torbada bekledi ama eve gelince prospektüsü okudum ve kontrol ettim tortu yoktu; dolaba koyup kullanmaya başladım canım.kontrol et ve tortu yoksa rahat ol canım:)))
günaydın özlemilker,nasılsın
seni de listemize ekliyorum..tedavin hayırlı olsun,ben de uzun protokolle tedavi oluyorum.ben de dün lucrine başladım,bugün 2. iğnemi oldum.hepimiz için hayırlı olsun.
kendine iyi bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?