herkese merhaba,
ben yeni üye oldum. umarım hepinizin tedavisi çok güzel sonuçlanır ve iyi haberlerinizi de burada okuruz.benim tedavim sizinkilerden bir sonraki aşamada. transferim oldu ve ctesi günü kan tahlili yapılacak. ama dünden beri adet olacakmışım gibi bir sancım var. acaba transferi yapılan arkadaşlar varsa benim gibi paylaşabilirler mi durumlarını?? bugün transfer sonrası 10. günüm.dünden beri var bu ağrım ve şu anda biraz arttı gibi. umarım regli olmam ve herşey boşa gitmez.
selam edovice, oo az kalmış. benimde 2 ağstosta test günüm. ara ara regli olacakmışım gibi ağrı benimde oluyor, hatta geçmişe doğru okursan bu ve benzeri sitelerde göreceksin ki, bir çok kişinin bu kasık ağrısı var. doktorum normal olduğunu söyledi, hatta normal regli tarihinde kanaman dahi olabilir dedi, kanama şiddetli olmadığı sürece sorun yok dedi.
anlayacağın bizde günlerdir bu ağrı ile meşgulüz, iyiye mi işaret kötüye mi karar veremedik. tek yapabileceğimiz sakince bu ağrıların sonucunu beklemek, yada en yakın eczaneye gidip idrar testi almak.bilmiyorumkismile ben birincisini yapıyorum... henüzzz:hulya::hulya:
umarım güzel haber alırız senden a.s.a.s.
SHE35 idrar test sonucun noldu? umarım çizgiyi görmüşsündür..
yapmadım ki, kendimi engellemeye çalışıyorum, yani eğer tek çizgi çıkarsa naparım bilmiyorum, eğer öyle olacaksa bırak 3 gün daha umutla geçsin diyorum kendi kendime .:kedi::kedi:
bencede ya, yapma boşver, az kaldı nasılsa, hamile olabilirsin ama belki çizgi erken olduğu için görünmeyebilir, aslında silik çizgiyi görenlere bi sormak lazım, hangi marka test aldıklarını, ucuzlardan mı pahalı olanlardan mı? bilsek keşke,
arkadaşlar silik çizgiyi gören hangi marka test aldıklarını yazarlarsa çok sevinicem, bizde denemek istiyoruz çünkü..
sence marka ile mi ilgili, pahalı olanlar daha hassas olabilir mi ki?
ben ucuz testlerden almıştım. 3. gün embryosuydu. değer blasta göre daha düşük oluyor diye belirtmek istedim. ilk kullandığım test rapid nova diye bi testti. sonra bebe time diye bi test kullandım. ikisinde de çıktı. rapid novayı 3,5 tl ye, bebe time ise 1 alana bi bedava kampanyası vardı ikisini 3 tl ye aldım. inşallah sizin sonuçlarınız olumlu olur. temmuzda bir uğursuzluk oldu. arkadaşlarımdan kötü haber alıyorum mafoldumben inşallah sizlerden güzel haber alırız. rabbim yar ve yardımcınız olsun ... :Saruboceq: :Saruboceq:
selam edovice, oo az kalmış. benimde 2 ağstosta test günüm. ara ara regli olacakmışım gibi ağrı benimde oluyor, hatta geçmişe doğru okursan bu ve benzeri sitelerde göreceksin ki, bir çok kişinin bu kasık ağrısı var. doktorum normal olduğunu söyledi, hatta normal regli tarihinde kanaman dahi olabilir dedi, kanama şiddetli olmadığı sürece sorun yok dedi.
anlayacağın bizde günlerdir bu ağrı ile meşgulüz, iyiye mi işaret kötüye mi karar veremedik. tek yapabileceğimiz sakince bu ağrıların sonucunu beklemek, yada en yakın eczaneye gidip idrar testi almak.bilmiyorumkismile ben birincisini yapıyorum... henüzzz:hulya::hulya:
umarım güzel haber alırız senden a.s.a.s.
herkese merhaba
bu sabah hafif bir kanama olunca doktorumu aradım ve 2 gündür süren sancı şikayetlerimden de bahsettim. test günüm yarın olmasına rağmen bugün yapmamı söyledi ve maalesef sonuç negatif çıktı...ben kendimi 2 gün öncesinden hazırlamıştım ama eşim çok üzülecek sanırım...sağlık olsun dondurulmuş 3 tane 1. kalitede embriyom daha var onları kullanırım 1 ay sonra artık( idrar testinde görüneceğini sanmıyorum,en iyisi kan tahlili. en erken gebelikleri bile gösteriyor. benim sonucumu 1 saatte verdiler.
artık bundan sonra sizin için dua ederim.hepinize iyi şanslar...
mrb arkadaşlar.uzun zamandır yazamamıştım buraya.benimde tansferim oldu.bugün 4.gün.zaman geçmek bilmiyor.bende şimdiden 10.gün gelsede en azından idrar test yapsam diye sabırsızlanıyorum.sizler nasıl geçiriryorsunu bu süreci.ben transferden geldikten sonra sadece ogün tuvalete kalktım ve gece sırt üst yattım sürekli.ama sonraki günler evin içinde hep dolandım (iş yapmadım) dün yani 3.gün sadece ılık su ile (eşimin yardımıyla) duş aldım.çokmu rahat davranırum bilmem.doktorlar normal hayatınıza devam edin diyorlar.kendinizi yatağa bağlasınızda olmayacaksa olmaz diyorlar.hepimiz için hayırlısı olsun.güzel haberler alırız inşallah.sizler neler yapıyorsunuz.birde benim midem o kadar çabuk şişiyorki çok fazla bişey yiyemiyorum.hemen tıkanıyorum.karnım 3 aylık hamile gibi.şişlik var biraz.birde ara ara adet sancısı gibi karın ağrılarım oluyor.
allah hepimizin gönlüne göre versin.sırayla burdan müjdeleri verelim inşallah
herkese merhaba
bu sabah hafif bir kanama olunca doktorumu aradım ve 2 gündür süren sancı şikayetlerimden de bahsettim. test günüm yarın olmasına rağmen bugün yapmamı söyledi ve maalesef sonuç negatif çıktı...ben kendimi 2 gün öncesinden hazırlamıştım ama eşim çok üzülecek sanırım...sağlık olsun dondurulmuş 3 tane 1. kalitede embriyom daha var onları kullanırım 1 ay sonra artık( idrar testinde görüneceğini sanmıyorum,en iyisi kan tahlili. en erken gebelikleri bile gösteriyor. benim sonucumu 1 saatte verdiler.
artık bundan sonra sizin için dua ederim.hepinize iyi şanslar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?