Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

kızlarr şimdi aradılar
10 taneden dokuz tanesi döllenmiş şimdi bölünmelerini bekleyeceğiz yarına bakalım inşallah hayırlısı
c.tesi de olabilir dedi pazar ve p.tesi en son olabilir dedi hayırlısı inşallah dua edelim birbirimize.

nisamcığım inşallah o döllenenlerde kalitelidir inşallah hayırlısı ile bölünürler

oo masallah canım senın gayet guzel
ınsallah bakalım benımde ya yarın yada cumartesı gercı
ıkısıde dollenmıs sımdı guzel guzel bolunurse sorun olmaz annesının karnında buyurlerde guzel guzel tutarlar ınsallah yaa

arkadaşlar hepinize merhabalar...
geçen haftadan beri yazamadım.
başıma neler geldi neler...
c.tesi günü yumoşlar toplandı ve şok sonuççç:14 yumoş gözükürken sadece 1 tane yumoş toplandı,10 tanesinin içi boşmuş,4 tane toplayabilmişler ve bunların da 3 tanesi kötüymiş,sadece 1 yumoş kaldı ve 1 tane döllendi ve beklemediler p.tesi günü transfer yapıldı.ama yumoş toplama işlemi normalden uzun sürmüş ,1 saat.rahim içi özel sıvılarla yıkanmış belki yumoş bulabilirler diye ama.o yüzden yan etki yaptı,sağ tarafımda ağrılarım oldu,nefes almakta zorlandım,hastanede yattım,ilaçlar,serumlar derken acil iyileştim ve p.tesi transferim oldu.embriyo da orta kalitede imiş yani ihtimal düşük ama umudumu kaybetmiyorum.
inanabiliyormusunuz ,bizimki erkek infertilitesi idi ama benden 1 tane sağlam yumurta çıktı,bunu hiçbeklemiyorduk,hiç düşünmemiştik,resmen şok olduk.
arkadaşlar bilirler tedavi sürecinde ne kadar takıntılı,titiz olduğumu ama allah ne derse o oluyor.
durumumu bildirmek için yazdım,yazılanları hiç okuyamadım.inş. herkesin süreci hayırlısıyla devam ediyordur.dün çok ağrılarım oldu,sanki rahmime binlerce bıçak saplandı,belime kadar vurdu ağrılar,nedendir acaba,bilemedim.
arkadaşlar topik sizlere emanet,ben epey hırpalandığım için yatıyorum,ileriki günlerde kendimi iyi hissettiğimde tekrar buluşuruz.
hepinizi çok çok öpüyor,hayırlı haberlerinizi bekliyorum.
ne olursunuz benim için de dua edin..

bnazcım allahım yardımcın olsun canım
olsun canım ol dedımı olur ınsallah bakalım hayırlısı neyse onu bılır ve verır rabbım
bızde senın gıbı arkandan yola devam edıyoruz gelırsen gorusuruz ınsallah

bnazzz canım allah yardımcın olsun inşallah güzel haberle geri dönceksin ben inanıyorum canım...

als maşallah canım ya ne güzel yumişler döllenmiş hadi hayırlısı darısı başımıza inşallah...

oo masallah canım senın gayet guzel
ınsallah bakalım benımde ya yarın yada cumartesı gercı
ıkısıde dollenmıs sımdı guzel guzel bolunurse sorun olmaz annesının karnında buyurlerde guzel guzel tutarlar ınsallah yaa

ya ben diyorum ya rezervim çok azdı bu sefer bilmiyorum allahın takdiri inşallah sonucu iyi olur tabiiki

bnazz cığım hayırlısı olsun inşallah ben bu sitede 1 tane ile tutan arkadaşları çok okudum rabbim hayırlısını versin

ozlemcım temennılerın ıcın cook tesekkurederım canım

alah razı olsun
aly sın kız benımkınde gecen 10 bunda 4 canım olsun kalıtelı olsunda sorun degıl dımı
ınsallah hersey guzel gıder canım bakalım yarın bolunecekler yavrularımız ınsallah
sana dollendı dedıler dımı canım
bolunme ılk gun zaten olmuyormus
pekı sana nezman karar vereceklermıs yarın arıcaklarmı als cım

ozlemcım temennılerın ıcın cook tesekkurederım canım

alah razı olsun
aly sın kız benımkınde gecen 10 bunda 4 canım olsun kalıtelı olsunda sorun degıl dımı
ınsallah hersey guzel gıder canım bakalım yarın bolunecekler yavrularımız ınsallah
sana dollendı dedıler dımı canım
bolunme ılk gun zaten olmuyormus
pekı sana nezman karar vereceklermıs yarın arıcaklarmı als cım

evet bugün döllendi dediler yarın bölünecekler inşallah. bölünme 2. gün oluyor. herhalde yarın bişeyler belli olur hihoyyyt

evet canım yaa bende oyle bılıyorum
bakalım bızım beyefendıler ve hanım efendıler bolucekler ve kalıtesı bellı olacak
yarın 3-4 hucrelı olmamılar ınsallah ıyı olur ayy cocuklarımı ben bukez cok merak edıyorum yaa
oncekınde aklıma bılem gelmezdı cunku cok olumsuzdum ve bılmedıgımden
ve ara ara dururken gozumden yas gelıyor
als cım sen calısıyonmu
bırde ben telefonlardayım sureklı
sen bır ıyı bır kotu hhahhahah

bnazzcım canım çok geçmiş olsun, bende seni merak ediyordum, nerlerde bu kız kaç gündür diyordum. Hayırlısı ile sana tutunsun embriyon canım. güzel sonuçlar alalım burdan. Ağustos yaklaştıkca haberler almaya başlayacağız, gün geçtikçe heyecan artıyor.

evet canım yaa bende oyle bılıyorum
bakalım bızım beyefendıler ve hanım efendıler bolucekler ve kalıtesı bellı olacak
yarın 3-4 hucrelı olmamılar ınsallah ıyı olur ayy cocuklarımı ben bukez cok merak edıyorum yaa
oncekınde aklıma bılem gelmezdı cunku cok olumsuzdum ve bılmedıgımden
ve ara ara dururken gozumden yas gelıyor
als cım sen calısıyonmu
bırde ben telefonlardayım sureklı
sen bır ıyı bır kotu hhahhahah

evet çalışıyorum bir yandan da ara ara siteye girip bakıyorum .
ya bende çok merak ediyorum acaba bölünecekler mi filan diye bugün zaten aradıklarında kalbim duracaktı yarın da heyecanlı olurum galiba :((((

herkese merhaba,
ben yeni üye oldum. umarım hepinizin tedavisi çok güzel sonuçlanır ve iyi haberlerinizi de burada okuruz.benim tedavim sizinkilerden bir sonraki aşamada. transferim oldu ve ctesi günü kan tahlili yapılacak. ama dünden beri adet olacakmışım gibi bir sancım var. acaba transferi yapılan arkadaşlar varsa benim gibi paylaşabilirler mi durumlarını?? bugün transfer sonrası 10. günüm.dünden beri var bu ağrım ve şu anda biraz arttı gibi. umarım regli olmam ve herşey boşa gitmez.

edovıce canım allahım sanada ıyı sonuclar almanı nasıp etsın

als cım heycan ne kelıme
zman zman aglıyorum bılem meraktan
ınsallah yarında yazarız embrıyolarımız guzel guzel bolunmus guzel gıdıyor dıye
ınsallah canım

als ben yarın tekrar dra gideceğim kist vardı ya şu adete benzer şeyle atmışımdır umarım sökmedi 3 gündür kahverengi lekelenme şeklinde lucrin beni mahvetti :((( bakalım yarın neler gelecek başıma inşallah eryip gitmiştir dua edin ne olur....

Back