Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

zeynepcım hadı bakalım canım
amın dualarımızı rabbım kabul etsın
als cım kız sende baya merakta kalmıssındır
kacı hangı kalıte dıye canım
hadı bakalım alahım hepımızın hayırlı muradlarını versın

arkadaşlar bende şunu merak ediyorum, transferden sonra bize tarih verip kan testi istiyolar, o güne kadar ultrason ile ya da farklı bir yöntemle embriyonun ne durumda olduğunu, tutunup tutunmadığını söyleyemiyolarmı, tıp acaba bu konuda yetersiz mi? çok merak ediyorum, sizler ne düşünüyorsunuz?

Sowaycim, sen embriyoyu baya leblebi gibi bişey sandın sanırım :)) arkadaşım embriyo henüz gözle görülemeyecek kadar küçük, mikroskopla görebilirler ancak, hamile kalınca bile hemen keseyi göremiyor, günlerce bekliyorlar görebilmek için.
Transfer esnasında iğneye bakmadın mi, sadece su vardı içinde sanki, bişey görünmüyordu.
Ama embriyoya minik bir çip yerleştirseler, takibini yapardık, sinyal sesini takip ederdik :dance:bak o süper olurmuş.

zeynepcım hadı bakalım canım
amın dualarımızı rabbım kabul etsın
als cım kız sende baya merakta kalmıssındır
kacı hangı kalıte dıye canım
hadı bakalım alahım hepımızın hayırlı muradlarını versın
aminnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ayy alscım sagol canım
evet masallah bana degılde yavrularıma teyzesı dımı
als cım dogru soyle umutsuz bakmıstın dımı:)
ben allahıma sıgınıyorum
nazar degmesın amın canım
bakalım bana yarın haber bekleyın dedıler
olsun 3,gunde olsun kalıtelı olsunlarda guzel guzel bolunsunler ınsallah tuttumu 3 e 5 e bakmıyor canım bu ısler dımı

evet shecım zaten bıze mıkroskopla cekılen fotolarını verıyorlar
ayyyy ben ılkınde gorunce aglamıstım yavrularıma
cok farklı bır duygu yaaaaaaaaa

canım ya çok üzüldüm bak şimdi, yaa ağustos da sonuç alaçaklar, daha ağustos gelmeden 3. negatif haberi aldık.
donmuşların iyi kalitede olması güzel, umarım en kısa sürede kavuşursun yavruna. Büyük geçmiş olsun.
Kan değerin kaç çıkmıştı??

çok teşekkür ederim. hcg değerinden bahsediyorsan 0,100..yani hiç olmamış gebelik...şans ve kısmet işi olduğuna iyice inandım ben bu işin ...ben kasım ayında normal yolla gebe kalmıştım..şimdi bu kadar ilaca ve dikkate rağmen hiç birşey olmadı...vardır bunda bir hikmet herhalde demekten başka birşey gelmiyor elimden...

aaaaa herhastanenın demkkı farklı
ayy benım bır arkadasım var doguda yapmıstı
o
ona evıne mektupla gelmıs annemıze baslıgıyla
embrıyolog onunde yanlarında embrıyolar
lamların ıcınde kaplarda yanı
sımdı hamıs 1 tanesı tuttu doguracak ınsallah eylule

ama bızede transferden once vermıslerdı embrıyolarımızı
sen nerde yaptın she tedavını canım

Sowaycim, sen embriyoyu baya leblebi gibi bişey sandın sanırım :)) arkadaşım embriyo henüz gözle görülemeyecek kadar küçük, mikroskopla görebilirler ancak, hamile kalınca bile hemen keseyi göremiyor, günlerce bekliyorlar görebilmek için.
Transfer esnasında iğneye bakmadın mi, sadece su vardı içinde sanki, bişey görünmüyordu.
Ama embriyoya minik bir çip yerleştirseler, takibini yapardık, sinyal sesini takip ederdik :dance:bak o süper olurmuş.

hahahah :) kaydirigubbakcemile3 haklısın arkadaşım ama kanül içinde embriyo verilriken gördükya, onun gibi bi yöntemle belki tekrar görebiliriz die düşünmüştüm benbilmiyorumkismile

Soway, bunun gerçek olmasını okadar çok istiyyorum ki, inşallah hayırlarla o güzel haberi alacağız.
Soway senin daha çok varmış test gününe, niye şimdiden idrar testi yapmaktan bahsediyosun, 10. günü görmeden yapmayı düşünme bile, bişey çıkmaz çünkü, çok erken, hadi biraz sabır.:hulya:

SHE arkadaşım ne yaptın ? ne durumdasın?

arkadaşlar bu arada CATDOG sanırım hamile, diğer topikte okudum, kan testini günü gelmeden yapmış ama olumlu, çok sevindim :)

evet sevindirici bir haber, benim adet olacakmış gibi ağrılarım çok arttı arkadaşlar, çok korkmaya başladım :(

ayrıca karnım su toplamış gibi, sanki koskocaman bi göbeğim var ve pantolonlarım olmuyor, elbise ve tayttan başka bişey giyemiyorum kızlar, sizdede öyle mi allah aşkına, karnımın şişliğinden çok rahatsız oluyorum, sanırım hep kullandığımız iğnelerden...

Back