herkese merhaba,
ben yeni üye oldum. umarım hepinizin tedavisi çok güzel sonuçlanır ve iyi haberlerinizi de burada okuruz.benim tedavim sizinkilerden bir sonraki aşamada. transferim oldu ve ctesi günü kan tahlili yapılacak. ama dünden beri adet olacakmışım gibi bir sancım var. acaba transferi yapılan arkadaşlar varsa benim gibi paylaşabilirler mi durumlarını?? bugün transfer sonrası 10. günüm.dünden beri var bu ağrım ve şu anda biraz arttı gibi. umarım regli olmam ve herşey boşa gitmez.
selam edovice, oo az kalmış. benimde 2 ağstosta test günüm. ara ara regli olacakmışım gibi ağrı benimde oluyor, hatta geçmişe doğru okursan bu ve benzeri sitelerde göreceksin ki, bir çok kişinin bu kasık ağrısı var. doktorum normal olduğunu söyledi, hatta normal regli tarihinde kanaman dahi olabilir dedi, kanama şiddetli olmadığı sürece sorun yok dedi.
anlayacağın bizde günlerdir bu ağrı ile meşgulüz, iyiye mi işaret kötüye mi karar veremedik. tek yapabileceğimiz sakince bu ağrıların sonucunu beklemek, yada en yakın eczaneye gidip idrar testi almak.bilmiyorumkismile ben birincisini yapıyorum... henüzzz:hulya::hulya:
umarım güzel haber alırız senden a.s.a.s.