Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

ada ege sağol canım allah hepimizin yüzünü güldürsün.
nisamcığım benim iki tüpümde bağlandı laparoskopi ile mart ayında .çünkü tüplerde sıvı birikimi vardı ve tüplerin durumu çok kötüydü 2001 yılında apandisitim patlamıştı ameliyat olmuştum ondan dolayı büyük ihtimal doktorum embriyoyu biz bu şekilde rahime atarsak bu su tüplerden geçerek rahime ulaşıyor ve embriyoyu öldürüyor demişti bir de yumurta rezervim benim çok azdı ameliyat olduktan sonra rezervim normale döndü ben anlamadım acaba ameliyatın bir etkisi var mı?her ay 1-2 tane yumurtam olurdu mesela bu ay sağlı sollu 5-6 taneydi. nisan da tüp bebek denemesi oldu fakat sonuç negatifti yaşım 35 çok geçirmeden 2. denedik. tabii sonuç Allahın takdiri.

kızlar neşenız bol olsun. insallah yumurtalarınız kalıtelı bır sekılde döllenir:) ama kalıteye cokta takılmayın. şahsen benım arkadasım cok kalıtesız tek embrıyo ıle su an 8 aylık hamıle. oda parcalamıstı kendını. bol sanslar arkadaslar . rabbım yar ve yardımcınız olsun.

sağol patriciacığım sonuçta takdir Allahın tabiiki hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inş. :))):Saruboceq:

als cım ınsallah hayırlsı olur canım
ıyı ozman spemrlerde bır sorun yok demekkı
masalah canım

valla bana doktorum usg de senın rahım rontgenı cekılmene gerek yok dedı cekılmedık
ınsallah sorun yoktur
benımde esımde gorunuyor suan
hayırlsı canım
bende kısın denemıstım bakalım ınsallah tutarlar
9ay sonra kucagımıza alırız canım

patırcacım nasılsın sen
neyaptın test verdınmı senı merak edıyorum
evet canım hayırlısı yaa ınsan uzuluyor ama hersey allahtan canım

kızlar bayağı ilerlediniz ya darısı başımıza rabbim yardımcınız olsun....

nisam ve als çok geçmiş olsun arkadaşlar.Rabbim yumoşlarınızı sağlıklı ve hayırlı bebişlere döndürsün inşallah.
nisam canım benim test tarihi 3 ağustos canım.benim 10 yumurtam toplanıp hepsi döllenmişti ama 5.güne 2 tane kaliteli blastokistim kaldı.o yüzden sakın sayıya takılma lütfen çünkü Rabbim bi bakarsın hepsini kaliteli kılar.o yüzden bence sen bugün hastaneden bebeklerinin güzel haberlerini bekle tatlım.neredeyse ararlar eli kulağındadır canım.hadi bakalım güzel bebiş haberleri ver bize inşallah canım

nisam ve als çok geçmiş olsun arkadaşlar.Rabbim yumoşlarınızı sağlıklı ve hayırlı bebişlere döndürsün inşallah.
nisam canım benim test tarihi 3 ağustos canım.benim 10 yumurtam toplanıp hepsi döllenmişti ama 5.güne 2 tane kaliteli blastokistim kaldı.o yüzden sakın sayıya takılma lütfen çünkü Rabbim bi bakarsın hepsini kaliteli kılar.o yüzden bence sen bugün hastaneden bebeklerinin güzel haberlerini bekle tatlım.neredeyse ararlar eli kulağındadır canım.hadi bakalım güzel bebiş haberleri ver bize inşallah canım

sağol canım hepimizin inş. sağlıklı bebişleri olur. sana 2 tane mi transfer edilmişti canım

yok als cim 1 tane transfer edildi diğeri 6.gün donduruldu.tek kaldı frigo bebeğim yani canım.

als cım haber gelmedı hala
ben aradım dayanamadım
4 taneden 2 sı kalıtelıymıs
yanı 2 sı ısleme alınmıs
duruma gore 2, gun yanı yarın yada 3,gun embrıyosu transfer edıceklermıs
ama doktoruma sorcaklar bakalım o nedıcek
sende arayıp sorsana ben daha dayanamadım yaa

Back