Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

zeynepcım benımde 2,denemem canım
yasım 27
normalde kısa protokolde 12-13 gun suruyoe ama hepsı toplam canım
bende ılk defa uzun protokol oluyorum
doktorum dıger protokole gore 1-2 gun once gelıstı yumurtalar dedı ama dedı lucrın kullanıyon bu tedavıde ondan dedı

ama ben 375 doz alıyom sen 180 dozmu baya dusuk senınkı benımkının yanında canım

hayırlsı arıtk bakalım mevlam neylerse guzel eyler

aynı gibiyiz senle canım bende 22 yaşındayım bu ikinci denemem
bende pko olduğu için ohss olma durumum var doktorum ondan bana düşük dozdan başladı bakalım hayırlısı

kızlar tek embrıyo yasası gelınce dr lar uzun protokol yapıp daha kalıtelı embrıyo elde etmeye basladılar. olusan embrıyoalarıda blast olana kadar bekletıyorlar. keske bastan yapsalarmıs bunu. bana ancak 3. denememde yaptı ulun bey. ve kesınlıkle bırıncı ve ıkıncı tedavımden daha kalıtelı embrıyolar olustu. 3 adet ama 3ude bırıncı kalıte blast oldu ılk defa. rabbım hepımıze tez zamanda anne olma duygusunu yasatsın ınsallah.

patrıcıacım benımde 2,denemem uzun protokol
banada ulun bey daha kalıtelı olucak ınsallah dedı
bakalım yarın bellı oolucak ınsallah
demekkı bızımde ınsallah gıder 5,gune dımı canım
ınsallah bızde anne olucaz canım uzme kendını

canım nasıl adet olduugun adet gunun sayılmıyor
yarınkı gun 1,gun sayılıyorsa embrıyolarda oyle canım
sen test felan yapma erkenden sana 2 tane tranfer oldu dımı
1 taneyı dondurdular dımı canım
opuyorumnanaktan

slm kızlar...Allah hepimize hayırlı bebişler versin...benim ilk denemem lucrinde 7.günüm aşamalar hakkında hiç bilgim yok...anatolia da yaptırıyorum..

slm kızlar...Allah hepimize hayırlı bebişler versin...benim ilk denemem lucrinde 7.günüm aşamalar hakkında hiç bilgim yok...anatolia da yaptırıyorum..

canım hadı bakalım hakkında hayırlısı olsun
ben de uzun protokol yaptırıyorum
ve adetın 21,gunu lucrınle basladık ve lucrının 15,gunu adet oldum menegon kullandım 375 doz
7gun menegondan sonra yumolsarın lucrın sayesınde bır ıkı gun once buyumus
catlatma ıgnemı vuruldum ve yarın yumurta toplamam var
canım sen daha basındasın sıkılma yola devam
ama lucrını kac unıte oluyon benım 5 unıteydı
hadı bakalım bıze dua et
ınanın hepınıe dua edıyorum dumada allahım butn kk kadınlarına evlatlrını nasıp et dıyorum canlar
allahım dualarımızı kabul etsınopuyorumnanaktan

canım bana 2 blast embrıyo transferı yapıldı. transfer gununu saymazsak(kı neden saymadığımızı hıc anlamıyorum) :) 7. gunumdeyım.
bu gun ığneden donerken ıkıtane gebelık testı aldım canım bır ıkı gun ıcınde yapmaya baslarım. bılıyorum erken ama belkı cıkar bellımı olur
sanırım9 ve 10. gunlerde yaparım:)

hadi bakalım hayırlısı inşallah pozitif sonucu görürsün :))))

arkadaşlar ben bi şey sorucam bizim bu topikten hiç hamile çıktı mı geriye dönük okuyamadım da

evet bende merak edıyorum
ama genelde bırbırıne yakın herkes
bırkac tane sonuc bekleyen var
ve tedavıde olan var als cım
hayırlsı bakalım belkım onden catdog ve dıger arkadaslar ve sonra bız pozıtıf sonucları getırırız ınsalah

hamile çıkan olmuşsa bile, hamile kaldıktan sonra bırakıyolar yazmayı, yada farklı bi topiğe geçiyolar ya :(

aynen öle bende çok sinir oluyorum
bu çektikleri günleri unutuyorlar bir anda direk gebelik bölümüne

ve adetın 21,gunu lucrınle basladık ve lucrının 15,gunu adet oldum menegon kullandım 375 doz
hadı bakalım bıze dua et
ınanın hepınıe dua edıyorum dumada allahım butn kk kadınlarına evlatlrını nasıp et dıyorum canlar
allahım dualarımızı kabul etsınopuyorumnanaktan[/QUOTE

sağol canım hepimiz için hayırlısı...lucrini günlük 10 ünite kullanıyorum aynı zamanda yasmin de kullanıyorum ama yasmini niye kullanıyorum anlamış değilim sıkılmıyorum ümitliyim ama merak işte noluyo nasıl oluyo merak ediyorum :))

hadı bakalım bıze dua et
allahım dualarımızı kabul etsınopuyorumnanaktan[/QUOTE

sağol canım hepimiz için hayırlısı...lucrini günlük 10 ünite kullanıyorum aynı zamanda yasmin de kullanıyorum ama yasmini niye kullanıyorum anlamış değilim sıkılmıyorum ümitliyim ama merak işte noluyo nasıl oluyo merak ediyorum :))

yasmini kullanman senin faydana oluyor canım. lucrin adet gecikmesi veya kist yapabiliyor, yasmin bunları önlemek için. yasmini bıraktığın zaman 4-5 gün içinde regl oluyorsun. ben de kullanmıştım, iyiki de kullanmışım çünkü bazı arkadaşlarda lucrin kiste ve gecikmeye yol açtı.

yasmini kullanman senin faydana oluyor canım. lucrin adet gecikmesi veya kist yapabiliyor, yasmin bunları önlemek için. yasmini bıraktığın zaman 4-5 gün içinde regl oluyorsun. ben de kullanmıştım, iyiki de kullanmışım çünkü bazı arkadaşlarda lucrin kiste ve gecikmeye yol açtı.

çok teşekkür ederim...kafam karışmıştı cidden..çünkü çok fazla yumurtalık kistim var...zaten tek yumurtalığım da yok bi de bu niye diyordum açıkladığın için sağol tekrar...

hayırlsı bakalım belkım onden catdog ve dıger arkadaslar ve sonra bız pozıtıf sonucları getırırız ınsalah

inşallah arka arkaya hamile haberlerimiz gelir dün akşam çatlatma iğnemi oldum sen de oldun galiba hayırlısı bakalım yarın seni kaçta alacaklar opuya benim 9,30 da

nisam canım ya ağzından bal damlamış:))):1hug:
Rabbim tüm bu güzel dileklerini çok çok ta sana versin ve tüm arkadaşlarımıza inşallaholumunekankayizsmile

she canım banada aspire yapıldı demişsin bu işlemden sonra regl başlıyormu hemen canım yani tedaviye nasıl devam edilyor merak ettim sanırım yarında bana yapılacak inşallah olurumda gerek kalmaz ya...

she canım banada aspire yapıldı demişsin bu işlemden sonra regl başlıyormu hemen canım yani tedaviye nasıl devam edilyor merak ettim sanırım yarında bana yapılacak inşallah olurumda gerek kalmaz ya...

Bende çikolata kisti vardı demiştim dimi, ağretimin 5 yada 6. günü yapıldı, sonrasında adet olmadın tekrar. çikolata kisti sol yumurtalığımdaydı ve yumurtaların büyümesini engelliyordu, yani onlara yer bırakmıyordu, bu yüzde tedavi esnasında aspire etti, ama bu kesin sonuç değil dedi, bir sonraki adetinde bu kist yine kanla dolacak dedi, gebe kalmama engel bir durum değil, ama ihtimali arttırsındiye aspire etti.
Bu dönemde ben lucrin ve gonal f i kullanmaya devam ettim tabi.

Back