Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

merhabalar arkadaşlar,bana da cumartesi günü transfer yapıldı,ilk denemem,acayip heyecanlıyım,bir hafta sonra belli olcak inşallah,rabbim hepimize tattırsın bu duyguyu...opuyorumnanaktan

kızlar gunaydın hayırlı olsun tedavıler transferler
bende menegonda 4,gundeyım
ama uzun protollle tedavıye basladıgm ıcın bugun 19,gundeyım
lucrın ve 5toz menegon alıyorum ıkısıde gobekte n vuruluyorum
bakalım yarın gorusmemız var yumosları gorucez ınsallah
rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ve evlerımıze kucaklarımza hazınesınden yavrularımızıı nasıp etsın

Slm
14. son lucrinimi bugün oldum ama hala regli olmadım diye doktora gitim.İğneler hiç işe yararamamış ve yumurtalıklarımı baskılamamış. Boşuna olmuşum yani. Öyle bir yumurta varki bendede iğneler bile dizginleyememiş :))))
Neyse başka bir ilaç verdi estrofem diye. Onu kullanıcam çarşamba günüde kontrolüm var bakalım ilaç işe yaramışmı diye sonrasındada progestan diye başka ilaça başlayacağım.Yeni bir adet döngüsü yaratacakmış doktor. regli olunca direk yumurta geliştiricilere başlayacağım.
Kısacası doktorum çok nadirde olsa böyle birşey görülebilir. Ama ortada sorun yok yumurtalıkların falan çok iyi dedi. Sadece iğneler yaramamış.
Yani 10-15 gün daha uzadı benim tedavi o kadar.
İnanın başka zaman olsa acayim üzülürdüm fakat bugün üzülmedim. Herşeyde vardır bir hayır diye düşünüyorum. O kadar beklemişim ne olcak 15 gün daha beklerim yeterki sonu iyi olsun :)))))))

kızlarr zor bi süreç,allah hepimizin yardımcısı olsun,bende 20ye yakın vurundum lucrin,bir de puregon yumurtaların gelişimi için.benim yumurtalrıma çok iyi geldi,29 tane yumurta toplandı,en kalitelisini transfer ettiler cumartesi günü,10a yakın da dondurttuk,bakalım hakkımızda hayırlısı,doktorlarımdan çok memnundum,çok önemli bi konu bu,rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun,kucağımıza almayı nasip etsin inşallah,ha bu arada 6 gün sonra belli olcak benim,dualarınıza ihtiyacım var:)

mımoza allahım tedavı sonucu ınsallah pozıtıfyle susler ve 9 ay sonra yavrunu alırısn kucagına
sızde sorun neydı

godescım canım benımde adetım gecıkmıstı bende doktoruma gıttım
oda kıst olursun dıye gel demıstı ama hamdolsun bırsey cıkmadı doktordan eve geldıkten sonra adet olmustum
sımdı bende lucrınde 19.gundeyım ve menegona basladım adetın 2,gunu canım
olsun canım baska sorun olmasın 2 hafta gec olmus neolurkı sankı
ınsalah zamanı ozmandır canım
uzulmemekle ıyı yapmıssın yola devam ınsalah ıyı olucak hersey hepımızın benımde ınsalah canımkaydirigubbakcemile2

ALLAH razı olsun nisam,rabbim cümlemize nasip etsin,benim çok uzun hikaye aslıında.6 yıllık evliyim.ilk düşük yaptım,8 ay sonra tekrar hamile kaldım,dış gebelikti o da.laporoskopi oldum ve tüpümün biri alındı.rahim filmi çekindim bikaç yıl sonra,diğer tüpümde tıkalıydı açamadılar ilaçla.ve tüp bebek dedi doktorum.bundan 6 ay önce tüp bebek için istanbulda bi merkeze gittim ve tıkalı olan tüpümde bi sıvı birikimi varmış ve embriyonun tutunmasını engeller o sıvı dedi,tekrar laporoskopiye karar verildi,ve o sıvının akışını engellemek için o tüpüm de alındı.anlayacağın,tüplerim yok.çok acılar ağrılar yaşadım ama şükür rabbime atlattım o günleri.herşey yolunda gitti de,beklemedeyiz şimdi,çok heyecan verici yaa,sabredemio insan:)

ayy canım allahım bundan sonra kotu gunler gostermesın
ınsallah hersey guzel gıder
bakalım bızımde oyle olur dıye umuyorum
sende yatarak bolbol dua et
senındı dımı 6 gun sonra sonucu alcak olan
ınsallah ıyı olur ben umuttupteyım
sen nerdesın canım

mimoza çok zor dönemler atlatmışsın rabbim bu kez yüzünü güldürür inşlalah...

godes benimde yarın 14. gün olacak bende cmt dr a gideceğim bakalım... inşallah yarın falan olurum ya..

kızlaar selam ben geldim transferden!! şuan Allahın izniyle 2 kişiyiz bebişimle inşallah annesine yapışır kalır yavrum
çok güzel geçti arkadaşlar çok rahattı dokturuma çok teşekkür ediyorum; embriyologumuz da çok iyi bi doktor :)))
godes; bnazz ve diğer arkadaşlar çok teşekkürler tüm iyi dilekleriniz için:)))kaydirigubbakcemile5
test tarihim 3 ağustoskaydirigubbakcemile2

godes canım bugün çok transfer vardı; benimki 12 deydi.ama çok yoğunlardı...

canım çok sevindim ben de senden haber var mı diye bakmaya gelmiştim. herşey yolunda gider inşallah, bebeğin 9 ay boyunca karnında sonrasında da kucağında olur inşallah. sen öyle diyince benim de o günlerim geldi aklıma, ben transferde o metal spektlum yüzünden biraz kasılmıştım ama sonra o minik yıldız gibi parlayan embriyomu görünce herşey önemi kaybetmişti, bir yıldız gibi kaydı içime aynen senin de öyle oldu değil mi..

kaç embriyon donduruldu, cihan bey kalitelerini söyledi mi :)

canım sağol; inşallah sıkı sıkı tutunur annesine.
canım cihan bey dondurma için yarını beklicek haber veririm ben size dedi şuan blastosist aşamasında 3-4 tane var dedi ama kalitelerini netleştirmem için 1 gün daha lazım dedi bakalı hayırlısı:))))
ben de bebeğimizin mikroskop resmi var ona bakıp duruyorum ben de:) ama transfer srasında bişey göremedim ben, bana bişey göstermedi emre bey canım ya((

catdog canım hayırlı olsun güzel geçmesine çok sevindim inşallah sıkı sıkı tutunur annesine ....

anladım canım. bizim 5. gün blastosist olan 2 tane vardı AA kalite demişti cihan bey. sonra bir tane daha yetişmiş o da BA kaliteymiş bunlar iyi kalite demekmiş aklında olsun. sonra iki tanesinin fotosunu verdi, biri transfer edilen diğeri de dondurulanlardan biri ama benimkiler 5. gün donduruldu diye biliyorum ben. 2 tane var zaten topu topu. senin inşallah en az 3 tane olur hem yarını bekleyeceğine göre 6. gün embriyosu olacaklar. bana da göstermedi transferde emre bey, ben gözümü monitörden ayırmıyordum emre bey eveeeet gönderiyoruz dedi o an emre bey yoksa bu mu dedim aynen öyle dedi bana o an ağlamaya başladım zaten sonrasında da cihan bey elimi tuttu sakinleştirmek için, ilginçti valla çok duygusal bir anımdı hiç unutmıcam :) dilerim seninkinin sonu güzel gelsin canım. yarın kaliteler ve dondurulmuşlar hakkında mutlaka bilgi ver bana.

bu arada ne kadar yattın odada, tuvalete hemen kalktın mı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…