Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

Kızlar, transferden yeni geldim. Bugün 13.30 da 1 embriyo transfer edildi. 2 adet de donduruldu. Dualarınızı eksik etmeyin..Herkesin bebişlerini kucaklarına almayı Allah nasip etsin..

Asi hayırlı olsun canım inşallah bebeğini kucağına almayı nasip eder Allah.Umarım herşey yolunda gider.Tebrik ederim.
Özlemcim sen bu adetle başlamayı hedefliyorsun sanırım .Senin de işlerin yolunda gider umarım.Allah herkesin gönlüne göre versin.Güzel haberleri kutlarız inşallah..:1rolleyes:

Asi hayırlı olsun canım inşallah bebeğini kucağına almayı nasip eder Allah.Umarım herşey yolunda gider.Tebrik ederim.
Özlemcim sen bu adetle başlamayı hedefliyorsun sanırım .Senin de işlerin yolunda gider umarım.Allah herkesin gönlüne göre versin.Güzel haberleri kutlarız inşallah..:1rolleyes:

Çok sağol canım. Hepimizinki pozitif olur inşallah.

irenee canım çok teşekkür ederim inşallah herşey yolunda gider ...evet bu adetle başlıyorum inşallah sonu hayır olsun hepimiz için...

arkadaşlar bende doktordan geliyorum
şu anda 6. gündeyim 12,5 11,5 13,5 gibi 6-7 tane yumurta var dedi doktor şu an için iyi herhalde değil mi
sizlerin 6. günde nasıldı durumunuz

Herkese selamlar,
Bir süredir yazamadım,benim 7 yumurtadan 3 ü döllenmişti,Onlar da iyi ,orta ve zayıf kalite şeklinde idiler.Aslında daha fazla döllenme olsaydı 5.gün transfer olması planlanmıştı.Birkaç iyi embriyo olsaydı onlara PGT yapılacaktı ama işler pek yolunda gitmedi galiba.Beni yumurta toplamadan 2 gün sonra aradıklarında PGT yapılacak sayıda embriyo yok gel hemen transferi yapalım dediler.Apar topar gittim çarşamba yapıldı.1 kaliteli 4 hücreli,1 de orta kalitede 4 hücreli verildi.Yani 21 temmuz transfer 2 ağustos test günü.She35 seninle aynı günü bekliyor olacağız.
Yasmincim bu arada toplamayı da transferi de Murat Bey yaptı.Tüm yapılan işlemler, embriyo resimleri vs. yazılı olarak elimize verildi.Murat Beyden de memnun kaldım.Tüm sorularımızı cevapladı ,aydınlattı .Bir nevi o da takip edecek.Transfer sonrası gebelik testine kadar kullanılmak üzere 4 çeşit ilaç kullanılıyor.Basamaklar konusunda seni bilgilendirmek amacıyla aklıma gelenleri yazıyorum.Şişkinlikler devam ediyor.Ama sonra gaz çıkışıyla rahatlamaya başlıyorsun.4-5 litre suya devam.Gebelikten sonra merkez 9 hafta takibi ve hcg testlerini ücretsiz yapıyormuş.Ben 3 gün sonra şehir dışına çıkıyorum.1 ay yokum.Test pozitif olursa da burdan uzakta bilmediğim dr a gideceğim.Şu an hiç kimse Sinan Bey kadar güven vermiyor bana.Bu arada o kadar ilgili ve hassas davrandı ki anlatamam.Eşimin geciken kromozom analizi yüzünden benden fazla strese girdi adamcağız.Ama sonucta 7 olgun yumurta geliştirecek ilaç dozlarını ayarlayıp bunu başardığı için onu tebrik ettim.Bu iş için lazım olan 1 iyi embriyo ,o da olduktan sonra kaç yumurta gelişti kaçı döllendi pek önemli değil,Gerisi Allaha kalmış .Kısmetse olur zaten.Bazen iyisi işe yaramazken orta kaliteyle gebelik olabiliyor dedi.Bu işler hiç belli olmuyormuş.
Sinan Bey kan sulandırma iğneleri bence çok şart değil coraspin yeter demişti.Murat Bey gebelik olursa o gün kan sulandırma iğnesine başlayıp 8 ay vuracaksın dedi.Beni kara düşünceler aldı o günden beri.Bakalım kısmetimizde ne varsa o olur.
Tuğbacım şu eşinin gelme tarihine kesinlik kazandırdınız umarım.Senin ilk etapta eşine gerek yok demeleri,senin tetkik ve kontolleri kastetmişler.Yumurtaların toplandığı an eşin de orda olmak zorunda altını çiziyorum.Bu çok önemli bir ayrıntı.
Herkese bol şans ve kolaylıklar ve herşeyin hayırlısını diliyorum.

İreneecim 2 ağustosta hep birlikte güzel haberler almayı nasip etsin allahım.

arkadaşlar bende doktordan geliyorum
şu anda 6. gündeyim 12,5 11,5 13,5 gibi 6-7 tane yumurta var dedi doktor şu an için iyi herhalde değil mi
sizlerin 6. günde nasıldı durumunuz

gayet iyi gidiyor, doktorun dozun arttıtımı ile ilgili bişey demediyse zaten normaldir.
Ben hatırlıyamadım ama sanırım o civarlardaydı.

yok bugün orgalutran ignesine başlayacağım doktorum da şu an için iyi dedi. benim ilk tedavimde bugünkü durumum da 16-18 mm. civarında 3-4 tane yumurtam vardı doktor bu kez yavaş ama yumurta sayın daha iyi dedi hayırlısı bakalım

catdogum içini ferah tut bence.çünkü bir yerde okumuştum embriyo rahme yerleşirken rahimdeki kılcal damarlara çarpabiliyormuş.ve buda çok az lekelenme tarzında kanamay yol açabiliyormuş.inşallah seninkide öyle birşeydir.hiç stres yapma bence.bebişinin rahatça tutunması seninde rahat olmana bağlı.

ay canım ya çok sağol içim ferahladı vallah yazını okuyunca inşallah ondandır.hasta oldum zaten sonra ben kızlar ateşim çıktı gece eşim konpress yaptı soğuk suyla üşüttüm herhalde bi bitkinlik halsizlik vardı ama şuan daha iyiyim çokşükür.

Catdogcum bebek tutunurken kanama yada en azından lekelenme olması doğaldır.Hatta gebe oldugun halde ,normal regl tarihine de rastlama durumları oluyor.Çogu kadın acaba regl mi oldum diye düşünecek kadar endişelenebiliyor.Kanama yada lekelenmeler normaldir.Ama devam eder yada rahatsız edecek kadar olursa o zaman dr un seni zaten takip eder.İçini ferah tut.Ayrıca transferden sonra kasıl ve bel ağrıları zaten beklenen şeyler çok normal.Ben de var bugun transferin 2.günü.Lekelenmeleri ben de bekliyorum mesela.
Transferin ne zaman yapılmıştı yazar mısın.?

irenee canım çok sağol inşallah tutunuyodur bebeğimiz.canım trasferim 2 gün önce 22 temmuzda yapıldı canım.dün ilk günümdü.ama dediğin gibi kasıka ğrılarım var belki de doktorumun verdiği östrojen hormonu içeren bel bantları yapışık ben de o da transferde takıldı belki de ağrıyı o yapıyodur
canım bi gün var o zaman aramızda :)

asi06 canım çok tebrik ediyorum inşallah bebeğine kavuşursun canım 04 ağustosda.benim ge 03 ü.

özlemmilker çok sağol canım inşallah tüm iyi dileklerimiz kabul olur:)))

merhabalar herkeseee... bende dun ılk muayenemı oldum. 12.agustosta cagırdı ılk deneme transferı yapıcaz dedı. antıbyotık verdı eımle ıkımıze 1hafta ıcıez bakalım pzrtesı baslıcaz. cok heyecanlıyız. ılk kez denıcez bızde. allah hepımızın yardımcısı olsunnn

ay çok şükür benimde transferim oldu:)
herkese merabalar çok uzun zaman oldu yazmayalı ama evimdeyim nihayet.4 ağustosta benim test günüm:)o günün çifte anlamı olcak inşallah. evlilik yıldönümümüz ve bebişimizin geleceği gün inşalllllaaaaahzemuszemus

Transferi olan arkadaşlara bol şans diliyorum.İlk denememiz, yarın yumurtalarım toplanacak.Çok heyecanlı ve stresliyim...Yumurtalar toplanınca aradaki 3 veya 5 gün gezip, eğlenip transfere hazılanmayı planlıyorum.Beslenme konusunda neler tavsiye edersiniz? Neler yiyip, içiyorsunuz?

Back