selam tatlım,aramıza hoşgeldin canım.hemen ekliyorum seni de.
tedavin hayırlı olsun canım,sağlıklı ve başarılı bir tedavi diliyorum..haberlerini bekliyorum..sevgiler..a.s.
Merhaba arkadaşlar bugün gonal-f in 7. günündeyim, cetrotide'ın da 3...Gonal-f i saat 18.00' da, cetrotide 19.00'da vuruyorum...Sizce normal mi? Cetrotide biraz daha zor..ikisini de göbekten yapıyorum.Baş dönmesi, baş ağrısı ve kasıklarda ağrım oluyor.Normal dediler...Dün itibariyle 12 mm'ye ulaşan yumurta vardı, en küçüğü de 7.6 toplam 16 yumurta vardı dün...bakalım neler olacak.çok heyecanlıyım, stresliyim...Transferi olacak arkadaşlara bol şans dilerim:)
asl ben 30 haz. başladım tedaviye,yani lucrine.11 temmuzdan bu yana da merional yapıyorum,bu akşam 11. iğnemi yapıcam son.çok sağol inşallah hepimiz için hayırlı olur.
sen ne zaman başlamıştın tedaviye benim bugün 3. günüm pazartesi başladım gonal f ve menogon kullanıyorum ilkinde daha farklı kullanmıştım bakalım bu sefer nasıl olacak
bir de niye temmuz ile alakalı birden fazla konu açılmış bir sayfada toplanamaz mı
yojimbo selam
çoktandır yazışamadık senle,listeye ekledim seni sonra yok oldun.
iğneler bende de baş ağrısı yaptı ama ben sadece merional oldum.sanırsam sen diğer iğneyi yumoşlar aynı seviyede olsun diye yapıyorsun.tabiki iki iğne yapınca ,o yan etkileri görmen çok normal.yumoşların da gayet iyi canım,az kalmış.
slm kızlar benimde bugün 6. günüm cetroditeye dün başladım gonalf 300 kullanıyorum benim pek sizin kadar yumurtam yok galiba tam sayısını bilmiyorum ama yarın sorucam gerçi doktor az olsun iyi olsun diyor ama bir arkadaşın 35 yumurtası vardı 4 kez yaptırdı tutmadı dondurmuşlarda tutmadı hayırlısı artık ne diyeyim rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşallah
selam kızlar,
Transferim yapıldı, maşallah gayet iyi hissediyorum kendimi. 12 gün sonra hayırlı haberler veririm inşallah
canım az olsun ama kaliteli olsun.kaliteli olduktan sonra 2-3 tane bile yeter.ayrıca yumurta çok oluncada tutacak diye garantisi yok bu işin.kısmet herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?