Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

ayyy ınsallah canım ınsallah
bende arkanızda bayrak sallaya sallaya gelıyorum
haydın bakalım mehtaram takımı gıbı olduk
allahım emeklerımızıı zayııı etmesın
yavrularımıza kavusup 9 ay sonra dogurmayı nasıp etsın

senin yumurtaları toplamaya az kaldı o zaman.hayırlısı olsun canım.inşallah herşey yolunda gider.inşallah hepimiz o beklediğimiz sonucu alırız hayırlısıyla

amin canım inşallah hepimiz için olumlu olur hayırlısıyla:))))

gonal f kullanan arkdaşlar korkmayın ,biraz yanma ve şişme olabilir zaman zaman ,ben 9 doz kullandım 6.dozu kullnırken yumurta çatlamasını önleyen iğneye de başladım,ondan da 4 tane vuruldum sonra çatlatma iğnesi vve yumurtalarım toplandı...

Offff kafam karıştı yaaa. Doktorumu aradım doğum kontrol hapından dolayı kanamam devam ediyor dedim. Ya bu arada regli olursam nasıl ayırt edicem dedim. Miktar olarak artmaya başlayacak zaten dedi. Ya kaçırırsam günümü ((((((( ay boğazım düğümlendi valla. Çokmu stres yapıyorum acaba.

canım hayırlı olsun,transferin ne zaman olacak.iyi haberlerini bekliyoruz..bu arada kaç doz kullandın 9 gün boyunca?

evet canım haklısın.ciddi bir şişme hissediyorum kendimde.pantolonum patlayack gibi şuan.

godes canım,canını sıkma.senin şuan kanaman regl kanaması gibi değildir sanırsam,az az geliyordur.o yüzden dr dediği gibi artmaya başladığı zaman ve belki de sancın olabilir regl ilk günü o zaman anlarsın.insan kendini tanır,sıkıntı etme.

sağol tatlım ama zaten ilk gün benim çok az gelir. Ve ağrımda olmaz genelde ( O yüzden tereddüt ettim. Ama bu kadar erken olmaz herhalde. Ay ne bilim artık haftasonuna doğru giderim belki doktora :))))) İçim rahat temezse.

yaa sıze ılıskı yasak dedılerımı
bıze bırsey demedıler
bırde kasıklarımda bırden tekme hıssı gıbı sankı acı hıssedıyoum
sızdede varmı

sözlü olarak yaasak demediler ama ilaç takip kağıdında tedavi sürecinde yasak diye belirtilmiş.

slmlar biraz uyudum geldim,n'haber?Tüp bebek tedavisine başlayalı öğlenleri veya öğleden sonra 2 saat uyumaya dikkat ediyorum,iyi geliyor,stresi alıyor,vücudu dinlendiriyor..Tavsiye ederim..

godes canım moralini bozma lütfen. şimdi sen d.kontrol hapını bıraktın ama normal siklusuna göre adet günün gelmedi değil mi canım? o zaman bu adet değildir belki bu kanama 1-2 güne biter ve ardından normal adetin gelir canım ama bu kanama geçmez ve adette olduğu gibi 2.günü artarasa hafif adet ağrın olursa o zaman adet kanaman da başlamış olduğunu anlarasın.bence 1-2 gün bekle eğer kesilmezse emre beye gidersin.zaten iğnelere 4. güne kadar başlanıyor sanırım ben 3.gün başladım mesela.oyüzden birkaç günün daha var gününü kaçırmazsın hayırlısıyla canım 2 gün kendini takip et bakalım....

slm arkadaşlar bende bu ayın 25 i gibi tedaviye başlıcam nasipse ama kararsızım daha önce tüp bebk deneyimi olan arkadaşlar önerebileceğiniz tüm merkezleri ciddiye alıp araştırmak istiyorum allah isteyen gönülden dileyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın sabrımızın mükafatını hayıorlı sağlıklı bi evlatla ödüllendirsin cümlesini..
bu arada 2 yıllık evliyim erkek faktörlü bizim sorun şimdiden çok tşkler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…