Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet zeynep keşke 2 tane konsa ama((
yapmıyorlar şu kör olasıca kanun varya 1 taneye müsade ediyor
senelerce herkes istediği kadar koydurdu bize gelince 1 tane
buda tutmazsa 3. denemeye 2 tane koyacaklarmış sanki halim vaktim var uğraşmaya mafoldumben
sen de sağol canım. inşallah senin herşey yolunda gider. sıkıntı yapmamaya çalış belki sıkıntı da seni geciktiriyordur. kist falan olmadığı sürece gecikme yaşasan da problem olacağını sanmıyorum.
dondurulmuşum var 2 tane ama bana transfer edilen blast çok iyi kaliteydi öyle söylemişlerdi. tazeyle olmayan donmuşla nasıl olcak onu bilmiyorum![]()
nisamcım ben haziran da başladım, kimyasal gebelik yaşadım malesef bebeğim tutundu ama benimle kalamadı![]()
adet konusuna gelince benim şöyle olmuştu, lucrinle tedaviye başladım mayısta bu arada 14 gün oldu adetim gelmemişti (hem de bana adını hatırlamadığım) bir hap vermişti bu gecikmeyi önleyecek diye. bırakınca 4 gün içinde regl olmak gerekiyormuş ama ben tam bir hafta sonra regl oldum doktorumun da konferansı vardı benim yaşadığım beklenmeyen gecikmeden dolayı yumurta toplama günüme geliyordu seyahati ve tedavim bir dahaki aya ertelendi. 15. günümde de regl oldum yanlış hatırlamıyorsam. haziranda hemen tekrar başladık lucrin e. bu defa d.k. hapı da kullandım ve adetim 9. ya da 10. iğnede geldi. doktorum her bünye farklı tepki veriyor bu senin garip olduğunu göstermez demişti. yani lucrin gecikme yapabiliyor bilgin olsun.
slm canım
sana bişey sormak istiyorum emre bana reglimin 3. günü doğum kontrol hapı verdi. 18. günü hafif kanamalarım oldu regli gibi değil bu hap yapıyormuş. Emre beye reglimin 21. günü gittiğimde söyledim normal dedi. Lucrin verdi şimdi lucrin kullanıyorum ama arada çok minik lekenelemeler oluyor gene. Ayın 18'i regli günüm ben lucrin kullanırken regli olucam dime kutu bittikten sonra değil yani normali bu. Sonra devam edecekmiyim lucrine yoksa reglimin 2. günü gittiğimde emre beye yumurta geliştirimi verecek. Kafam karıştı ya.
Birde embriolog cihan bey varya emre beyin ekibinde geçen cuma günü burdan tanıştığım ahukushla hastanede tanştım oda emre beyin hastası. Cihan beyle biraz sohbet ettik. Bize dediki 1 canlı embrio ve 2 dondurulumuş emrionun yani 3. tüp bebeğin tutma şansı % 75 dedi. Bende dondurulmuş bana pek sağlıklı gelmiyor diyince.
O yüzden sakın moralini bozma donrulmuşlar nasıl tutacak falan diye. Herşey kısmet canım.
canım benim hoşgeldin. bana d.k. hapı kanama yapmamıştı ama kanama yapması normalmiş. sen lucrin kullanırken regl olacaksın. lucrin bütün tedavi boyunca kullanacağın iğne. sakın ben regl oldum bırakıcam mı diye düşünme. yumurta geliştiricilere ben 3. günümde başladım çünkü 2. günüm pazara denk geliyordu kontrole gidememiştim. 4. güne kadar (4. gün de dahil) başlanabiliyor.
cihan bey le biz transfer günümde tanıştık. gerçi yumurta toplama gününde de yanımdaymış ama bayılmak üzereyken anlamamışım tabi :) bence çok şeker biri. bizden çok ümitliydi. siz şanslı hasta yüzdesine giriyorsunuz, herşey çok yolunda demişti ama kısmetimizde yokmuşdonmuşlar nasıl çözülecek bakalım ben ona güvenemiyorum ki. hamile kalıp da devam ettirene ve kucağıma alana kadar bana rahat yok
bu arada ben bir çiftle karşılaşmıştım tam yumurta geliştirici iğnelere başlayacağım gün hastanede. onlar da ilk görüşme için oradalardı. bayan sarışındı ve uzun boylu birazcık topluydu. onlardan biri godes, catdog ya da ahukuş olabilir mi diye merak ettim :)
acaba benmiyim canım eşimle gitmiştim tarihi biliyormusun peki handi gün görmüştün çifti.
Tamam canım ben şimdi lucrini kullanmaya devam ediyom zaten bu sabah 5. iğnemi oldum. Bakalım yolum daha uzun neler bekleyecek beni :)))
Cihan bey çok şeker gerçektende ahukushla ve benimle çok ilgilnedi zaman ayırdı açıklama yaptı bize.
Herşey kısmet işi canım inşallah dondurulmuşlarında iyi bir şekilde çözünür ve bu sefer olur.
inşallah canım. emre bey ve cihan bey i gerçekten çok sevdik biz. ilk deneme başarısız olmuş olsa bile onlarla devam ederim diyordum, öyle de olacak kısmetse. inşallah 2. denemede olur dediğin gibi bakalım görücez. seninle daha çok sedef mi, çağla mı yoksa ece mi ilgileniyor? benimle en çok sedef ilgilenirdi, hatta bugün de aradı hal hatır sordu sağolsun. ama çağla ve ece de çok şekerler.
valla canım sanırım bir cumartesi günüydü. evet eşiyle beraber gelmiş bir bayandı. ilk görüşmemiz bize de bir yakınımız tavsiye etti emre beyi demişti bayan bana. sarışındı hatırladığım, hatta kırmızı beyaz birşey mi giymişti bak ondan tam emin olamıyorum :)
arkadaşlar herkese merhabalarrr...
bilgisayarı açmaya vaktim olmadı şu ana kadar ama topik sizlere emanet.bu sabahtan beri yazılanları okudum herşey normal gözüküyor galiba.
elover senin adına çok üzüldüm ama moral boazmak,yılmak yok.Bir dahaki sefere mutlu haberlerini alırız inş. canım.
godes sen de canını sıkma tatlım,regl gününe daha varmış.adetin 3.günü yumoş büyütücülere başlayacaksın ve bu arada lucrin kullanmaya da devam edeceksin.ben de senin gibi kafaya sürekli bişeyleri takarım ama dr lar biliyorlar bu işi.az az kanamalrın normal bişey olmasa müdahale ederler.sen canını sıkma ve 18 tem bekle.ayrıca belki de 18 temmuzda regl olmayabilirsin çünkü kimilerinde lucrin gecikme yapabiliyormuş,yani canını sıkacak bişey yok..
arkadaşlar ben de bu akşam 3.merional vurucam,şimdilik iyi gidiyor.inş.allah tamamına başarıyla erdirmeyi nasib eder.ALLAHIM hepimize başarılı tedaviler NASİB EDER İNŞ.
Haberlerinizi bekliyorumhepinizi öptüm kızlarrrr...........
canım benimle şuan ilgilenen yok :) kimse arayıp sormuyor belki yumurta geliştiricilere başlayınca arayacaklar yada beni sevmediler bilmiyorum :)))))
Bizde 19 hairanda gitmiştik cumartesi günüydü. Ama üstümde kırmızı bişey yoktu. AMa ne vardı bende hatırlamıyorum :)))))) Eşimde esmer baya uzun boylu biri. Neyse canım inşllah gün gelir karşılaşırız.
Şİmdi senin 2. deneme için ne kadar beklemen gerekiyor.
sen daha çok yenisin lucrin zamanında beni de arayan yoktu. sonra git gel kontroller biraz da muhabbetle herşey yoluna giriyor. sevmemek ne demek, öyle düşünme hiç. bana biraz daha ilgi gösteriyorlardı o da ilk tedavim regl gecikince emre beyin seyahate çıkma zorunluluğu nedeniyle lucrin seviyesinde kaldı, yani yarım bıraktık bir dahaki aya başladık. o sırada yarım kaldı diye ben çok ağladım, aradım sizinle devam etmicem bana bunu nasıl yaparsınız falan dedim, sonra tatlıya bağlandı doktorum anlatınca. ondan accık daha fazla ilgi gösteriyorlardı bana :)
kırmızı kıyafetten emin değilim de evet beyefendi uzun boylu, esmerdi, hanımefendi de sarışın, hafif toplu bir bayandı ama o da uzun boyluydu.