Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

godes canım moralini bozma lütfen. şimdi sen d.kontrol hapını bıraktın ama normal siklusuna göre adet günün gelmedi değil mi canım? o zaman bu adet değildir belki bu kanama 1-2 güne biter ve ardından normal adetin gelir canım ama bu kanama geçmez ve adette olduğu gibi 2.günü artarasa hafif adet ağrın olursa o zaman adet kanaman da başlamış olduğunu anlarasın.bence 1-2 gün bekle eğer kesilmezse emre beye gidersin.zaten iğnelere 4. güne kadar başlanıyor sanırım ben 3.gün başladım mesela.oyüzden birkaç günün daha var gününü kaçırmazsın hayırlısıyla canım 2 gün kendini takip et bakalım....

ya canım haklısın ama doğum kontrol hapı kullandığımın 18. günü kanamam başladı. Ara ara geliyor tabi reglideki gibi yoğun değil. Bugün 25. günüm hala ara ara geliyor.
Şimdi canım benim sorunum zaten normal regli gibi olursam zaten anlarım ama bir çok yerde yasmin hapının regli dönemini ve kanamasını çok azaltıığını söylemişler. Eğer öyle çok az olursa bendede kesinlikle anlayamam regli olduğumu benim tek sorunum bu. Ama ne olursa olsun riske atmamak için perşembe günü gideceğim emre beye :)) niye kafamda soru işareti olsunki dime ama.....

slm arkadaşlar bende bu ayın 25 i gibi tedaviye başlıcam nasipse ama kararsızım daha önce tüp bebk deneyimi olan arkadaşlar önerebileceğiniz tüm merkezleri ciddiye alıp araştırmak istiyorum allah isteyen gönülden dileyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın sabrımızın mükafatını hayıorlı sağlıklı bi evlatla ödüllendirsin cümlesini..
bu arada 2 yıllık evliyim erkek faktörlü bizim sorun şimdiden çok tşkler opuyorumnanaktan

hakkında hayırlısı olsun canım
ben 2. tüp deneyimim bana soracak olursan gelme gibi bir şeyin olursa kayseri acıbadem Prof.Dr.Ercan Aygeni tavsiye ederim

Kızlar,yumurta toplandıktan sonra dr bana 3 hap ve 1 tane de vajinal jel verdi,bu ilaçlar bende acaip şekilde kabızlık yapıyor ya,normalde hiç kabızlık yaşayan bi insan değilimdir,3-4 kayısı ve ılık limonlu su ile çözüyorum 2 gündür ama fena karnım,bi öneriniz olur mu?Bu arada sizler nasılsınız?

Kızlar,yumurta toplandıktan sonra dr bana 3 hap ve 1 tane de vajinal jel verdi,bu ilaçlar bende acaip şekilde kabızlık yapıyor ya,normalde hiç kabızlık yaşayan bi insan değilimdir,3-4 kayısı ve ılık limonlu su ile çözüyorum 2 gündür ama fena karnım,bi öneriniz olur mu?Bu arada sizler nasılsınız?

arkadaşlar öncelikle herkese günaydın.canım ben henüz iğne aşamasındayım ama şuan sabah kahvaltısında süt içiyorum.benim bağırsaklarımı acayip çalıştırıyor.bir dene derim.belki sendede faydası olur.

günaydın

bendede olmuştu progestan yapabilir sen kayısı hoşafı yap sabah aç karnına ye

geçmiş olsun canım. bende de yumurta toplamadan sonra feci bir gaz olmuştu. barsak düzenleyici bir şurup var duphalac diye. hamilelerde de kullanılıyor. doktoruna sorarak onu kullanabilirsin gece yatmadan önce. bir de bol su ama çok bol. meyve ve sebze ağırlıklı beslenmeyle kısa sürede normala döneceğini umuyorum. özellikle kuru kayısı ve kuru incir, taze incir bunlar hep barsak çalıştırıcı şeyler.

benim tedavim geçen hafta kimyasal gebelikle sonuçlandı maalesef :( ilk tedavimdi, erkek infertilitesi. yaştan dolayı tek embriyo (5.gün blast) transfer edilmişti. içimden hep 2 tane transfer edilmiş olsaydı biri benimle kalırdı diye geçiyor ama kısmetim buymuş. hala toparlayamadım kendimi ama iyi hissettiğimde dondurulmuşlarımda sorun çıkmazsa onlarla denicem inşallah. tabi daha zamanı var toparlanmaya çalışıyorum...

AAA üzülme elover,o aşamaları bi daha yaşamayacaksın en azından,sadece transfer olacak,bundan sonrası daha kolay olacak senin adına inşallah,Kaç yaşındasın? Kaç embryon var geride ? Bu arada Yasmin teşekkür ederim..

kıslar size 5. günmü konacak bana 1 tane 5. gün konacak inşaallah tutar ama keşke 2 tane konsaboshayallersmile

sağol canım inşallah bundan sonraki denememde meleğim benimle kalır. 31 yaşındayım. dondurulmuş 2 tane blastım var. 5. gün olmadan dondurmak da istemediler. bilmiyorum çok üzüldüm, yıprandım. umarım bu defa olur...

Back