- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 448
teşekkür ederim zeynep
rica ederim canım Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim zeynep
senin yumurtaları toplamaya az kaldı o zaman.hayırlısı olsun canım.inşallah herşey yolunda gider.inşallah hepimiz o beklediğimiz sonucu alırız hayırlısıyla
gonal f kullanan arkdaşlar korkmayın ,biraz yanma ve şişme olabilir zaman zaman ,ben 9 doz kullandım 6.dozu kullnırken yumurta çatlamasını önleyen iğneye de başladım,ondan da 4 tane vuruldum sonra çatlatma iğnesi vve yumurtalarım toplandı...
225 transfer ya salı ya perşembe olacak,iyi dileklerin için sağol bnazzcanım hayırlı olsun,transferin ne zaman olacak.iyi haberlerini bekliyoruz..bu arada kaç doz kullandın 9 gün boyunca?
gonal f kullanan arkdaşlar korkmayın ,biraz yanma ve şişme olabilir zaman zaman ,ben 9 doz kullandım 6.dozu kullnırken yumurta çatlamasını önleyen iğneye de başladım,ondan da 4 tane vuruldum sonra çatlatma iğnesi vve yumurtalarım toplandı...
godes canım,canını sıkma.senin şuan kanaman regl kanaması gibi değildir sanırsam,az az geliyordur.o yüzden dr dediği gibi artmaya başladığı zaman ve belki de sancın olabilir regl ilk günü o zaman anlarsın.insan kendini tanır,sıkıntı etme.Offff kafam karıştı yaaa. Doktorumu aradım doğum kontrol hapından dolayı kanamam devam ediyor dedim. Ya bu arada regli olursam nasıl ayırt edicem dedim. Miktar olarak artmaya başlayacak zaten dedi. Ya kaçırırsam günümü((((((( ay boğazım düğümlendi valla. Çokmu stres yapıyorum acaba.
godes canım,canını sıkma.senin şuan kanaman regl kanaması gibi değildir sanırsam,az az geliyordur.o yüzden dr dediği gibi artmaya başladığı zaman ve belki de sancın olabilir regl ilk günü o zaman anlarsın.insan kendini tanır,sıkıntı etme.
yaa sıze ılıskı yasak dedılerımı
bıze bırsey demedıler
bırde kasıklarımda bırden tekme hıssı gıbı sankı acı hıssedıyoum
sızdede varmı
slm irenee,hoşgeldin..tedavin hayırlı olsun canım,,listeye ekledim seni..a.s.1.deneme ,Antalya Tüp Bebek Merkezi ,5 temmuz