Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

canım bak bana farrutol mu ne verdıler
lucrınle basladıgım gun onada basladım
sabah aksam hapı ıcıtım
6 gun sonunda hap bıttı
sonrasında ıste adet olucan dedıler ama
ben normalınde gecen hafta adet olmam lazımdı
bakalım nezaman olucam hıc bır fıkrrım yok
bugun bende hemsıremı arıcam
bugun 9,gunum lucrınde canım

canım farlutalı ben 10 gün adet geçikmesi yaşamamıştım onun için vermişti doktor 5-6 gün kullanıyorsun bittikten 2-7 gün arasında regli oluyorsun.
DOktorum bana lucrin bitebilir içinde 10 tane şırınga var eğer regli olmazsan tekrar iğne al ve devam et demişti.

canım farlutalı ben 10 gün adet geçikmesi yaşamamıştım onun için vermişti doktor 5-6 gün kullanıyorsun bittikten 2-7 gün arasında regli oluyorsun.
DOktorum bana lucrin bitebilir içinde 10 tane şırınga var eğer regli olmazsan tekrar iğne al ve devam et demişti.

evet canım bende ıste lucrıne ılk basladıgım gun basladım 6 gun kullandım
sendemı oyle yaptın
adet oldunmu pekı
pekı sen neden ozman adet olmadım dıyosun anlamadım
yada ılk tedavındemı oyle olmustu
tam anlatırmısın galıba anlamadım canım kusura bakma
hem ıs hem yazı ınsanın bıraz kafası karısıyor dımekaydirigubbakcemile3

valla esımın yuzuden bır kere oldu
cok sıkıldım ben pek taraftar degılım
yumurta byutmede yasak onu bılıyorumda
bunda muallakta kaldım
sen nerde denıyosun bu tedavını canım
sagol bılgın ıcın

Canım ben Gayrettepe florancenighle Doktorum emre karatekelioğlu. Bu ilk denemem olacak.
EŞim yüzünden oldu derken sen tüp bebek istemiyormuydun. Sen nerde yaptırıyorsun tedavini

kızlar ben son sayfayı görmek için sürekli 'ilk sayfa'ya gidip tekrar 'son sayfa' diyorum son msjları öyle görüyorum,niye böyle oluyor?Daha kolay yolu var mı son gelen msjları görmenin?

evet canım bende ıste lucrıne ılk basladıgım gun basladım 6 gun kullandım
sendemı oyle yaptın
adet oldunmu pekı
pekı sen neden ozman adet olmadım dıyosun anlamadım
yada ılk tedavındemı oyle olmustu
tam anlatırmısın galıba anlamadım canım kusura bakma
hem ıs hem yazı ınsanın bıraz kafası karısıyor dımekaydirigubbakcemile3

canım biraz karışık yazmış olabilirim bende. Bende iş yerindeyim çünkü.
Şİmdi baştan yazim.
Benim ilk denemem tedaviye reglimin 3. günü doğum kontrol hapı kullanarak başladım. SOnra reglimin 21. günü tekrar doktoruma gittim. Doğum kontor hapını daha içme dedi ve lucrin verdi. Yani reglimin 21. günü lucrine başlamış oldum. Henüz bu sabah 4. iğnemi oldum. Hani bu lucrini vurulurken regli olacakmışız ya. Ama benim zaten doğum kontrol hapından kanam var devam ediyor. Ya bu arada reglide olursam diyorum. Ama 4. iğnedede hemen regli olmam herhelde :))))))))))
Biraz daha açık yazmışımdır umarım.

kızlar ben son sayfayı görmek için sürekli 'ilk sayfa'ya gidip tekrar 'son sayfa' diyorum son msjları öyle görüyorum,niye böyle oluyor?Daha kolay yolu var mı son gelen msjları görmenin?

canım f5 e basarak yenilesene sayfanı

kızlar ben merionale yani yumoş büyütücü iğnelere başladım ama dr ilişki yasak falan demedi,zaten drlar bi çok şeyi söylemeyi unutuyorlar,makine gibi çalışıyorlar..!! neden bizler drlardan daha çok düşünüyoruz birçok şeyi.acaba çok mu irdeliyoruz ki?
yani yumoş büyütücülere geçince ilişki yasakmı oluyormuş??

kızlar ben merionale yani yumoş büyütücü iğnelere başladım ama dr ilişki yasak falan demedi,zaten drlar bi çok şeyi söylemeyi unutuyorlar,makine gibi çalışıyorlar..!! neden bizler drlardan daha çok düşünüyoruz birçok şeyi.acaba çok mu irdeliyoruz ki?

canım zaten şuan senin yumurtalıkların çatlamazki iğne kullanıyorsun. Çatlama iğneni olunca çatlayacaklar. O yüzden hamilelik riski yok. O yüzden doktorlarda bişey demiyor bence.

arkadaşlar aranızda yumoş büyütücü iğnelere başlayan var mı?

vallah kızlar ben de 1,5 aydır doktora uzun protokol tedavideyi doktorum yasak falan demedi zaten geçen ay doğum kontrol hapı vermişti yani önlemliydi; bu ayda biz kontrollü gitmeye çalışıyoruz ama ben yumurta geliştirici ilacımız prospektüsünde şunu okudum; yumurta çatlatma iğnesinden önceki 4-5 gün ilişkiye girmeyin yazıyodu.doktorum bişey demedi ben de sormadım tekrar ama bu uyarıya uyucam eşime de prospektüsü gösterdim de inansın diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

selam canı,hayırlı olsun transferin.
inşallah bizlere mutlu haberleri verirsin.evet ,biz daha o aşamalara gelmedik,inş. hayırlısıyla başarılı tedaviler oluruz.haberlerini bekliyoruz..

tşk ederim canım dua edin inş fazla sancılarım yok bu yüzden biraz endişelerim var hayırlısı bakalım

vallah kızlar ben de 1,5 aydır doktora uzun protokol tedavideyi doktorum yasak falan demedi zaten geçen ay doğum kontrol hapı vermişti yani önlemliydi; bu ayda biz kontrollü gitmeye çalışıyoruz ama ben yumurta geliştirici ilacımız prospektüsünde şunu okudum; yumurta çatlatma iğnesinden önceki 4-5 gün ilişkiye girmeyin yazıyodu.doktorum bişey demedi ben de sormadım tekrar ama bu uyarıya uyucam eşime de prospektüsü gösterdim de inansın diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

slm canım.
Şu yüzden çatlama iğnesinden birkaç gün önce ilişki önermiyorlar. Sperm verilecek ya eşin minimum 3 günlük sürede olsun istiyorsun. Daha kaliteli oluyor sanırım bilmiyorum.

canım zaten şuan senin yumurtalıkların çatlamazki iğne kullanıyorsun. Çatlama iğneni olunca çatlayacaklar. O yüzden hamilelik riski yok. O yüzden doktorlarda bişey demiyor bence.

canım esımın yuzuden derken lucrın kullanıyozya ılıskı yonunden onun yuzudne dedım canım
tup ıstemezmıyım
yavrularımıza bır an once kavussak ahh

canım ama bana ılk tedavıde denmıstı
cunku yumurta buyurken yasaklanıyor ılıskı
spermlerın zarar olakı vermesın dıye
sızde yapmayın
bana ısrarla hemsırem sureklı soylemıstı
sende sor ıstersen
neyse canım anladım senın anlattıklarını ılıskı ve adetı sorucam bende bugun arayım hemsıreye yaa
kafam karısmasın sonra:emir_bebek:

canım bende c.tesi başladım iğneye.ve doktorum ilişki yasak değil dedi.normal hayatınıza devam edin dedi.sanıyorum ilerleyen aşamalarda yasak olacaktır.ama şuan için böyle bir yasak yok.

bu arada sayfamıza yeni gelen ve tedavilerine yeni başlayan tüm arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun; inşallah bebişlerimiz tez zamanda gelir hayırlısıyla:)))
kızlar ben de bugün kontrolden geldim 8 yumurtam var; çapları 15-16 mm. olmuş bakalım inşallah haftasonuna olgunlaşırlar.bu arada iğnelerime devam gonal-f artı bide menagon (kalçada iğne) verdi arkadan gelen minik yumoşları diğerlerine yetiştirmek içinmiş.
herkeze sevgiler:))))

canım esımın yuzuden derken lucrın kullanıyozya ılıskı yonunden onun yuzudne dedım canım
tup ıstemezmıyım
yavrularımıza bır an once kavussak ahh

canım ama bana ılk tedavıde denmıstı
cunku yumurta buyurken yasaklanıyor ılıskı
spermlerın zarar olakı vermesın dıye
sızde yapmayın
bana ısrarla hemsırem sureklı soylemıstı
sende sor ıstersen
neyse canım anladım senın anlattıklarını ılıskı ve adetı sorucam bende bugun arayım hemsıreye yaa
kafam karısmasın sonra:emir_bebek:

Hııı karıştırmışım ben. Dime bebişlerimize kavuşmak için can atıyoruz zaten.
Ben şuan zaten lucrin kullanıyorum. Yumurta geliştiricilere başlarken sorarım doktoruma. AY herşeyi bizmi sorucaz yaa :(((

Back