Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

canım bende c.tesi başladım iğneye.ve doktorum ilişki yasak değil dedi.normal hayatınıza devam edin dedi.sanıyorum ilerleyen aşamalarda yasak olacaktır.ama şuan için böyle bir yasak yok.

canım tesekkurler ınsallah hepberaber gulerız
pekı sızde mı uzun protokoldu
lucrını 21,gunmu basladınız eger oyleyse ve adet gecktımı
olumunekankayizsmile

hadi hayırlısı olsun canım. İnşallah çok kaliteli yumoşların olur.

ayy amın yaaa
cok olması degıl cekırdeklı olması onemlı olan zaten
ınsallah
hepımızde kalıtelı yumos kalıtelı sperm olsun kalıtelı embrıyo olsun ınsalah kızlar

selam canım,kaç gündür yazışamadık..hadi maşallah diyelim..sen ganol-f de kaçıncı iğnedesin.ve iğne, ağrı falan yaptı mı?senin yumoş toplama zamanına az kalmış anlaşılan.iyi haberlerini bekliyorum.

kızlar benimki kısa protokol.şimdi gonal f kullanıyorum bugün 3.iğnemi yapacağım.bundan sonra neler bekliyor beni bilgilendiriseniz sevinirim.ne kadar kullanacağım bu iğneyi.birde iğneyi göbeğin sağ yada sol trafından vurmak farkediyormu.yani ben gündür sağdan vurmuştum.soldanda vursam olurmu.

canım ben 3. aşılamamda gonalf kullanmıştım. Sağdan veya soldan farketmiyor demişti benim doktorum bedende bir gün sağ birgün sol diye vurmuştum.

catdog selam canım,kaç gündür yazışamadık..hadi maşallah diyelim.. iğne, ağrı falan yaptı mı?senin yumoş toplama zamanına az kalmış anlaşılan.iyi haberlerini bekliyorum.

çok sağol bnazzcım hepimiz için inşallah.canım bugün gonalf in 8.dozunu vurucam birazdan.ben de öyle düşünüyorum belki haftasonu toplanır??bilmiyorum tabi bakalım çarşamba doktorum ne dicek?
canım rahat olun hakkaten ben de bu iğnelerden çok endişeliydim(daha önce aşılamada davul gibi şiştiğim için:umursamaz:)ama hiç öyle olmadı çok şükür.ağrım yok 2 gündür sadace yumurtalar artık büyüdüğü için çok hafif bi kasık ağrısı oluyo ara ara sadece, öyle şişmedim de çok şükür kilom sadece 500 gr fazla o normal bunca iğneye göre...ama umarım bundan sonra olmaz; inşallah....

yasmincim ben de aynı iğneden kullanıyorum birgün sağdan birgün solda vuruyorum hemşirem öyle dedi canım

8.doz yani 8.günmü tedaviye başlayalı.sen kaç doz kullanıyosun canım.doktor bana 225 doz verdi.bu gonal f den başka hangi ilaçları kullanmamız gerekiyo ilerleyen zamanlarda

canım geçen pazartesi başladım(adetimin 3.günüydü) 150 ml ila baladım ilk 3 gün.sonra doktorum 225 ml ye çıkardı şuan öyle devam ediyorum; cumartesi güngü kontrolümde bide menagon iğne verdi kalçadan bugün 3.sünü vuruldum.ama gonalf 225 ml devam.ama belki sana menagon vermez doktorun canım benim demekki ihtiyaç duydu; çünkü herkeze gerekmeyebiliyormuş bu iğne.

senin yumurtaları toplamaya az kaldı o zaman.hayırlısı olsun canım.inşallah herşey yolunda gider.inşallah hepimiz o beklediğimiz sonucu alırız hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…