Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelde adını tam bilmiyorum,kayınvalidem orada yaşıyor ,eşim yanımda değil o getirip götürüp ...
benıde eklermsın canım
bende yokum galıba goremedım kendımı:))
kızlar bişey soracağım.
Şimdi benimki uzun protokol adetimin 21. gününe kadar doğum kontrol hapı kullandım. Fakat 18. günden itibaren kanamam oldu. Okuduğuma göre doğum kontrol hapı yapıyormş. Dün doktorumada sordum normal dedi. Fakat yanlış hatırlamıyorsam 4 güne sökülür dedi doktor bana. Şİmdi bu arada tabi dünde lucrine başladım. Ama kanamam az az da olsa devam ediyo. Doğum kontrol hapından değilde bu kanama regli olmasın sakın böyle bir ihtimal varmı sizce doktorum böyle bişey demedi.
godes canım stres yapma
ben de uzun protokolum ama ben onceden dogum kontorol hapı kullanmadın
ben lucrınle beraber ılk 6 gun dogum kontrol hapı kullandım
oyuzden bu konuda bılgım yok ama
ıstersen hemsırenı ara sor
kafana takılacagına konus canım
bırde banada hemsırem adetın gecıkebılır ve kanaman belkı az olabılır dedı
baska bılgım yok canım
godes canım hçbir fikrim yok neden doğum kontrol hapı kullandın ki sen onu anlamadım ben... bende lucrine başladım 3. günüm olacak kısmetse... eee keşke dr u arasaydın bence ihmal etme git belkide dediğin gibidir...
ya bu lucrin geciktirme mi yapıyor zati benim 33-35 gün normali eee 45 mi olacak allah korusun((
Tam bilmiyorum,garip bi adı vardı,onu da ilk görüşmede söylemişti,ben sormadım sonra zaten,kısa protokolmuş benim ki ya gerek görmedimözel tüp bebek merkezi o zaman
hayırlısı olsun
dr nin ismi ne
bende nevşehirdeyim eşim getirip görtürüyor kayseriye
yaa sıze ılıskı yasak dedılerımı
bıze bırsey demedıler
bırde kasıklarımda bırden tekme hıssı gıbı sankı acı hıssedıyoum
sızdede varmı
evet bana da öyle bişey demediler , ama merak etmedim değil hani, tedavinin başından adet olana kadar ilişki yok mu acaba?yaa sıze ılıskı yasak dedılerımı
bıze bırsey demedıler
bırde kasıklarımda bırden tekme hıssı gıbı sankı acı hıssedıyoum
sızdede varmı