Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

ahh canım ben evlenelı 5 sene oldu nısanda
27 yasına gırıcem agustosta
bızımle evlenenlerın cogunun bızden sonrakılerınde 2 tane var
ama ben ona takılmak ıstemıyorum
cunku verıcı rabbım
bızde ancak ılk denemeyı aralıkta yaptık
esımde sıddetlı ınfertılıte ama cok sukur azosperm degılız hayırlısı bakalım canım yaa
rabbım ınsallah ol der hepımıızn olur ınsallah canlarkaydirigubbakcemile4

bizde 4. senemize girdik
ne zor değilmi inşaaallah pozitif olur

arkadaşlar hepinize günaydın,topiğe bir baktım ve sabah yazılanları şöyle bir okudum.
aramıza yeni katılanlar,yeni yazanlar..herkese hayırlı olsun..
hemen hemen hepimizin tedavi zamanları aynı.ben de dün merionale başladım 225 ile. ama ayarlamakta epey zorlandım ve 1 kutu ilaç heba oldu.çünkü dr 150 lik yazmış hepsini,o yüzden 2 kutudan 225 i ayarlamak zor oldu,bir de stres yaptım,şırıngaya çekerken bir şişe gitti.siz nasıl yapıyorsunuz,zorlanan var mı?

arkadaşlar hepinize günaydın,topiğe bir baktım ve sabah yazılanları şöyle bir okudum.
aramıza yeni katılanlar,yeni yazanlar..herkese hayırlı olsun..
hemen hemen hepimizin tedavi zamanları aynı.ben de dün merionale başladım 225 ile. ama ayarlamakta epey zorlandım ve 1 kutu ilaç heba oldu.çünkü dr 150 lik yazmış hepsini,o yüzden 2 kutudan 225 i ayarlamak zor oldu,bir de stres yaptım,şırıngaya çekerken bir şişe gitti.siz nasıl yapıyorsunuz,zorlanan var mı?

senin ilk denemen galiba ben alıştım artık
neden öle olduki gonalmi kullanıyorsun puregonmu

arkadaşlar tüpte ilk deneme ama aşılama yapılırken de iğne vurmuştum kendime.ama bu sefer beceremedim.2 ayrı 150 lik şişeden 225 i ayarlarken şırınga geri kaçıyor,basınç yapıyor.normalde 1 şişenin yarısı kalacak ve sonraki gün 1 şişe ile önceki yarımı kullanıcam ama ben heba ettim.heralde bundan sonra merkeze gider yaptırırım.bir de aşılama yapılırken hemşire göbeğimin 2 parmak altına yapmamı istemişti,bu sefer de hemşire göbeğimin 2 parmak yanını gösterdi,ayyy çok takıntılıyım ve bu halimi sevmiyorum.acaba yanlış yeremi yapıyorum,etki etmezse falan falan..

arkadaşlar tüpte ilk deneme ama aşılama yapılırken de iğne vurmuştum kendime.ama bu sefer beceremedim.2 ayrı 150 lik şişeden 225 i ayarlarken şırınga geri kaçıyor,basınç yapıyor.normalde 1 şişenin yarısı kalacak ve sonraki gün 1 şişe ile önceki yarımı kullanıcam ama ben heba ettim.heralde bundan sonra merkeze gider yaptırırım.bir de aşılama yapılırken hemşire göbeğimin 2 parmak altına yapmamı istemişti,bu sefer de hemşire göbeğimin 2 parmak yanını gösterdi,ayyy çok takıntılıyım ve bu halimi sevmiyorum.acaba yanlış yeremi yapıyorum,etki etmezse falan falan..

canım yer farketmiyor göbeğin 2 parmak dışında olsun nereye vurursan vur önemli değil
ben yan tarafa vuruyorum bi sağ bi sol taraf
çok fazla takma kafaya

Bnazz,evet biz de rastgele vurulduk,boşuna sitres yapma,bişey olmaz,bir defasında iğnenin yeri arı sokmuş gibi şişti bi de,panik olmadım değil ama sonra geçti,(gonal f),benim ilk iğnem 30 haziranda yani adetimim 3.günü vuruldu,tedaviye başlama tarihim bu,ilk denemem,kayseride...

canım yer farketmiyor göbeğin 2 parmak dışında olsun nereye vurursan vur önemli değil
ben yan tarafa vuruyorum bi sağ bi sol taraf
çok fazla takma kafaya

zeynepcim saol ya..
her saat kafama takacak bir olay buluyorum ve kendimi stresten mahvediyorum.ben normalde çok mükemmelliyetçi biriyimdir,,sanırsam ondan oluyor.bir hata olacak,yanlış bişeyler yapıcam diye korkuyorum.
inş. dediğin gibidir,yer farketmez.
sen kaç vuruyorsun.ben merional kullanıyorum,bu akşam 2.iğnemi olucam.sen hangi aşamadasın.

Bnazz,evet biz de rastgele vurulduk,boşuna sitres yapma,bişey olmaz,bir defasında iğnenin yeri arı sokmuş gibi şişti bi de,panik olmadım değil ama sonra geçti,(gonal f),benim ilk iğnem 30 haziranda yani adetimim 3.günü vuruldu,tedaviye başlama tarihim bu,ilk denemem,kayseride...

kayseride hangi hastane bende acıbademde tedavi görüyorum

kızlar benıde eklermısınız lısteye
benım 2,deneme umuttupteyım
erkek ınfertılıtesı
bırbırımıze dua edelım dua gunlerı yapalım
varmı oyle bır aktıvıtenız canlar

zeynepcim saol ya..
her saat kafama takacak bir olay buluyorum ve kendimi stresten mahvediyorum.ben normalde çok mükemmelliyetçi biriyimdir,,sanırsam ondan oluyor.bir hata olacak,yanlış bişeyler yapıcam diye korkuyorum.
inş. dediğin gibidir,yer farketmez.
sen kaç vuruyorsun.ben merional kullanıyorum,bu akşam 2.iğnemi olucam.sen hangi aşamadasın.

dediğim gibi değil zaten öle canım nereye vurursan vur farketmiyor bundan önceki tedavimde dr alttan yukardan vur dedi sıkma kendini

ben lucrin kullnıyorum bu 5. iğnem

merhaba kızlar tatili bitirdim ve aranıza döndüm:)) güzel haberler var mı bakalım?

canım sen de saol.zeynepin yazdığı gibi sen de diyosun,içimi rahatlattınız.ay benim bu halim ne olacak.

ARKADAŞLAR LİSTEMİZİ TEKRAR VERİYORUM,LİSTEDE OLMAYAN VARSA HEMEN EKLEYELİM.

KAÇINCI DENEME--YER--BAŞLANGIÇ TARİHİ--OPU TARİHİ--TRANSFER TARİHİ--VEE SONUÇ

:emir_bebek:bnazz --1.deneme--bursa--30 haz.---------------
:emir_bebek:selsebil--1.deneme--ist-- 16 tem.........
:emir_bebek:godes-- 1.deneme--istanbul Florence Nightingalehastanesi--tem.
:emir_bebek:azra_azra--3.deneme--isviçre--tem sonu------
:emir_bebek:asi06--1.deneme--umut --10 tem--...................
:emir_bebek:catdog--1.deneme--ist.--1 tem--......................
:emir_bebek:ozlemilker--1.deneme--maya--10 tem......................
:emir_bebek:yasmin_07--1.deneme--antalya tüp bebek mrk--9 tem........................
:emir_bebek:cemrehayal--1.deneme--maya--28 haz..................
:emir_bebek:yagmursesi--1.deneme--memorial--13 tem...............
:emir_bebek:jklm--1.deneme--Ank.Ün.--18 tem............
:emir_bebek:nazan2824--2.deneme-- ?--3 tem................
:emir_bebek:burcudugan--1.deneme--umut tüp bebek--22 haz--3 tem............................
:emir_bebek:nisam83--2.deneme--umut tüp bebek--4 tem...........................
:emir_bebek:artrit--2.deneme--?--1.tem....................
:emir_bebek:she35--1.deneme--?--25 haz................
:emir_bebek:emelkad--1.deneme--kayseri--30 haz....................
:emir_bebek:zeynep4--2.deneme--kayseri acıbadem--tem--.................

Son düzenleme:
Back