Merhaba canım benim de 2 temmuzda transferim oldu 3.gün embriyosu aynı gün toplanmş demek ki yumurtalarımızMerhabalar 3 temmuzda transferim gerceklesti. Dondurulmus embriyo. Transfer edildi. Nisan ayinda donsuruldu. Ilk denemem. Heyecanla test gununu bekliyorum. 4. Gun embriyosu 1 tane transfer edildi. Evdeyim hic cikmadim ama bazen yattim bazen kalktim oturdum evin icinde hafif yuruyusler yapiyorum is yapmiyorum. Ama bugun cikicam disari cok sikildim. Umarim hepimizinki tutar saglikli hayirli evlatlarimiz olur allahim hayirlisini nasip etsin hepimize.
Canim doktor bana igne degilde vajinal jel verdi. Bende cikmaya baslicam artik kafayi da dagitmak lazim doktor hayattan koparma kendini dedi. Umarim guzel sonuclar aliriz dualarimdasin hadi bakalimMerhaba canım benim de 2 temmuzda transferim oldu 3.gün embriyosu aynı gün toplanmş demek ki yumurtalarımızben iğne olmak için çıktım dışarı transfer olduğum günden beri her gün mecburen. dün de bildiğin gezdim ama iğne yerim çok ağrıdı bugün evdeyim güzel haberler alalım inşallah
Ben de yumurtalar toplandıktan sonra jel kullanmaya başladım transferin olduğu günle birlikte 5 gün iğne vuruldum bugünden itibaren tekrae jele başladm. Amin canım ben de hepimize dua ediyorum sağlıcakla nasip etsin bebişlerimizi hepimize Allahm inşallahCanim doktor bana igne degilde vajinal jel verdi. Bende cikmaya baslicam artik kafayi da dagitmak lazim doktor hayattan koparma kendini dedi. Umarim guzel sonuclar aliriz dualarimdasin hadi bakalim
yumurta toplama işleminden sonra transfer için kaç gün beklediniz acaba? teşekkürler şimdiden cevap içinBen de yumurtalar toplandıktan sonra jel kullanmaya başladım transferin olduğu günle birlikte 5 gün iğne vuruldum bugünden itibaren tekrae jele başladm. Amin canım ben de hepimize dua ediyorum sağlıcakla nasip etsin bebişlerimizi hepimize Allahm inşallah
size de sorayım yumurtalar toplandıktan sonra kac gün beklediniz transfer için acaba?Ben de yumurtalar toplandıktan sonra jel kullanmaya başladım transferin olduğu günle birlikte 5 gün iğne vuruldum bugünden itibaren tekrae jele başladm. Amin canım ben de hepimize dua ediyorum sağlıcakla nasip etsin bebişlerimizi hepimize Allahm inşallah
3.gün embriyosu transfer ettiler bana canım. Ebriyolarının durumuna göre değişir. Genellikle 3.gün ya da 5.gün transfer ediyorlar yumurtanın toplandığı günü saymıyorsunyumurta toplama işleminden sonra transfer için kaç gün beklediniz acaba? teşekkürler şimdiden cevap için
Ben de dahil olabilir miyim gruba?Kurdum bile çekinmeyen isteyen yazsın. Ekliyorum ben. Hatta isteyen beni eklesin ben görmezsem burdan siz dahil olursunuz. Bizler ayni kaderi paylasiyoruz sonucta.Norveçte yaşıyorum numaram tuhaf gelmesin size.sonucta biliyorum çok fazla dolandirici var. 0047 48 39 5232
Özel.mesaj yolladim.Ben de dahil olabilir miyim gruba?
Rahim dinlenip transfer olursa tutma olasiligi yuksek diyorlar bence de dogru o ignelerden opudan sonra vucut alt ust oluyor.Merhaba arkadaşlar. Ben de 5 Temmuz'da tüp bebek tedavisine başladım. Gonal-F ve Menapur kullanıyorum 150'lik. Çarşamba günü de kontrolüm olacak. Burada dondurulan embriyonun tutunma ihtimalinin yüksek olduğu yazılıydı bir de rahmi dinlendirmenin. Bunun rahim inceliği ya da başka bir şey ile ilgisi var mı yoksa ben de talep etsem mi dr umdan. Bir de ne şekilde besleniyorsunuz özellikle aldığınız vitamin ya da gıdalar var mı?
Doktora bi söyleyeyim o zaman. Yani daha iyi sonuç alacaksam 1 ay beklemeye razıyım.Rahim dinlenip transfer olursa tutma olasiligi yuksek diyorlar bence de dogru o ignelerden opudan sonra vucut alt ust oluyor.
Bende rahim dinlendrme surecindeydim adet oldm adetin 2. Gunu basladik transfer icin rahmi hazirlamaya.
Ben beslenmeme dikkat ediyorm nar suyu iciyorm hergun bir dilim ananas yiyorm rahmi kalinlastrmada ve bebegin tutunmasinda iyimis. Saglikli beslenmeye calisiyorm yumurta sut tam bugday ekmek filan transfer olunca dahada dikkat li olucaz tabiki.
Ben 1 bucuk aydr bekliyorm iki adet gecirip transfer olmus olucam neredeyse iki ay yani.Doktora bi söyleyeyim o zaman. Yani daha iyi sonuç alacaksam 1 ay beklemeye razıyım.
Bende madicalparkta basliyorum insallah bu hafta siz hangi subede basladiniz acaba?Merhaba kızlar benimde ilk denemem olacak b3nde temmuzun 6 si gibi adet olunca 2. gün gidecegim medicalparkta hakan bende yaptıracağım bende
Benm 7.günüm ama hiç belirti yok baktım genellikle hiç belirti olmuyormuş. Olanları belirti olarak görmüyorum çünkü ilaçlardan oluyormuş. Zaten gebelik belirtileri en erken adet gecikmesiyle başlar canmMerhaba
Transferi gerçekleşen arkadaşlar son durumunuz nedir?belirtiler kac gun sonr belli oluyor acaba? Tahlil günü yaklaştıkça heyecan artıyor. ..herkesin güzel sonuçlar aldığı dönemleri olsun
izmir karşıyaka da canim sen nerdeBende madicalparkta basliyorum insallah bu hafta siz hangi subede basladiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?