Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurdum bile çekinmeyen isteyen yazsın. Ekliyorum ben. Hatta isteyen beni eklesin ben görmezsem burdan siz dahil olursunuz. Bizler ayni kaderi paylasiyoruz sonucta.Norveçte yaşıyorum numaram tuhaf gelmesin size.sonucta biliyorum çok fazla dolandirici var. 0047 48 39 5232
Ben varım ama biz whatsapp grubu kuruyoruz daha pratik.istersen katıl bizeevt önce yumurtalar baskılanacakmıs sonra reglle beraber büyütme işlemi uygulanacakmıs.ilk denemem o yuzden hem bilgisiz hem de heyecanlı:)) bazıları sprey kullanıyor bazıları tablet.hepsi aynı ıslemı görüyormus.ama bır yandan bıesteron fılan kulllanıyorum yanı yumurta baskılanacaksa mantıklı gelmıyor tabı bılgısızlıgımden.. Ben kendılıgımden hamıle kalmıstım gecen sene 1800 lülerdeydı hcg.spora baslamıstım nasılsa olmuyor dıye 3 kez spora gttım tabı agır yapıyorum bıraz spor gecmısım oldugundan,öğrendkten uc gun sonra düşük yaptım.kendimi affetmedım tabibir yıldır da bır kez kımyasal gecrdım,daha da olmuyor.artık skldım tup bebege gecelim dedik. yani bu sırada hayıt, civanpercemi filan kullanmalı mıyım kullanmasam vcdan yapıcak gibiyim. uzun protokol benmki bu aykı reglle basladık 21 günlük dogum kontrol onumuzdekı reglle de dıger ıslemlere gececegız. aynı tarıhlerde baslayacak olan varsa yazalım lütfen destek için
Benimde süreç senin tarihlere denk geliyor sanırım.henüz başlamadım. Gel konusalimevt önce yumurtalar baskılanacakmıs sonra reglle beraber büyütme işlemi uygulanacakmıs.ilk denemem o yuzden hem bilgisiz hem de heyecanlı:)) bazıları sprey kullanıyor bazıları tablet.hepsi aynı ıslemı görüyormus.ama bır yandan bıesteron fılan kulllanıyorum yanı yumurta baskılanacaksa mantıklı gelmıyor tabı bılgısızlıgımden.. Ben kendılıgımden hamıle kalmıstım gecen sene 1800 lülerdeydı hcg.spora baslamıstım nasılsa olmuyor dıye 3 kez spora gttım tabı agır yapıyorum bıraz spor gecmısım oldugundan,öğrendkten uc gun sonra düşük yaptım.kendimi affetmedım tabibir yıldır da bır kez kımyasal gecrdım,daha da olmuyor.artık skldım tup bebege gecelim dedik. yani bu sırada hayıt, civanpercemi filan kullanmalı mıyım kullanmasam vcdan yapıcak gibiyim. uzun protokol benmki bu aykı reglle basladık 21 günlük dogum kontrol onumuzdekı reglle de dıger ıslemlere gececegız. aynı tarıhlerde baslayacak olan varsa yazalım lütfen destek için
henüz iki hafta var o sürece benim. mcrogynon kullanıyorum şu andakızlar estrofem kullanan var mi aranızda benim son 1 kaç günüm sonra bende o iğneli sürece baslayacagim
benim eşim asker herzaman gelemiyor onun için bu haftasonu gelecek . çok heyecanliyim Rabbim hepimizin kucağını doldursunhenüz iki hafta var o sürece benim. mcrogynon kullanıyorum şu anda
Bende iyiyim canim biraz korkmaya başladım. Ayaklanmistim da biraz ama yatmaya devam etsem iyi olcak sanirim. agrım hala devam ediyor..Sen ne gün test yapmayı düşünüyorsun..gunler gecmiyor sankiİyiym canm çok şükür arada ağrı giriyor ama sürekli bi ağrı yok korkma o ağrılar normal daha çok erken bişey hissetmemiz için sen nasılsın![]()
Bizden kimse bilmiyor bi eşimle ben o yüzden işler bana bakıyor eşim ağır işleri yapıyor sadece. Doktor dinlen demişti ama internetten de araştrıdm doktorlar ilk günden sonra sürekli yatmanın bi faydası olmadığını söylüyorlardı hatta hareket kan dolaşımını attırdığı için rahimin kanlanıp bebeğin tutunmasna faydalıymş. İlk 3 gün sadece iğne için çıktm dışarı geldim ama artık yeter dedim gezdim hayırlsı bakalımOo maşallah geziyormusun ben evden dışarı adımımı bile atmadım.hic bir iş yapmıyorum daha doğrusu yaptırmiyorlar annem geldi saolsun. Yatıyorum bütün gün. Bende cuma düşünüyorum.12. Gün pazara denk geliyor zaten dayanamayıp yaparim belki
Doğru canım laf anlatmak zor olur ama yine de arada hareket et hafif yürüyüş yap evin içinde de olsaHayırlısı canım bana da aynısını söyledi doktorlar ama iste etrafımdakiler saolsun...uzun süre oturamıyorum bile
Insallah her şekilde guzel sonuç aliriz
Hayırlı olsun canım amiin inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizMerhabalar
5 temmuz cuma günü 2.transferim oldu .. suan dinleniyorum özel ihtiyaclarim hariç kalkmiyorum.umarım herkes güzel sonuçlar alır..![]()