Gebeliğe Hazırlık Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar 2019

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Transfer gününü de sayarsak 5.gun😊
Daha önceki transferim ile karsilastiriyorum belki ozaman ilaçlar tedavi süreci daha yoğun olduğu için tüm belirtiler var gibi geldi😐 ama 6haftanin sonunda dusuk oldu...bu sefer relax olduğum için bisi yok analamadim

Bugün yumurta toplamam gerçekleşti kızlar inşallah kalitelidirler narkozun etkisinden çıktığımda ağlıyordum hem ağrıdan hem psikolojik Allahım inşallah hepimizin çabalarını hayırlı olumlu sonuçlandrsın

Bugün yumurta toplamam gerçekleşti kızlar inşallah kalitelidirler narkozun etkisinden çıktığımda ağlıyordum hem ağrıdan hem psikolojik Allahım inşallah hepimizin çabalarını hayırlı olumlu sonuçlandrsın
Geçmiş olsun canım bi aşama daha geçti. Allah hepimizin yardımcısı olsun cnaım zor bir süreç gerçekten. İnşalllah güzel sonuçlar alacağız🤲

Geçmiş olsun..iyi düşün iyi olsun.Allah tan hayirlisini dile.bu süreçler stresli oluyor sakin olmaya çalış ..stres en büyük düşman..hayırlısıyla bu süreçler bitince kucagimiza sağlıklı melekler alalimm

Transfer gününü de sayarsak 5.gun😊
Daha önceki transferim ile karsilastiriyorum belki ozaman ilaçlar tedavi süreci daha yoğun olduğu için tüm belirtiler var gibi geldi😐 ama 6haftanin sonunda dusuk oldu...bu sefer relax olduğum için bisi yok analamadim
Dusugunuzun sebebi nedir?

Geçmiş olsun..iyi düşün iyi olsun.Allah tan hayirlisini dile.bu süreçler stresli oluyor sakin olmaya çalış ..stres en büyük düşman..hayırlısıyla bu süreçler bitince kucagimiza sağlıklı melekler alalimm
Evet canım haklısın Allah hepimize nasip etsin inşallah

Kanamam oluştu keseden uzak bir yerde kalp atışını duymuştuk oysaki bir sorun yoktu.O gece doktoruma ulAşamadık ..kötü bir süreç yaşadım.su an 2.transfer yapıldığı için pekhatırlamak istemiyorum ..
Nasip değilmiş diyoruz ışte..

Güzel şeyler düşünün her şey yolunda gidecek inşallah.

Ben de bugün kontrole gittim. Pazartesi yumurtalar toplanacak. Dr'a dondurma işlemini sormayı unuttum. Bir daha ki sefere not alıcam sorularımı. Orada çok heyecanlanıyorum.

Amh degerim 0.956 yasim 31 ve 4 gebelik kaybim var kan pihtilasmasi tiroit ve seker problemlerim var sizce amh degerim nasil yasima gore

Bugun garip bisey duydum anne adayi 34 yasin altindaysa ve ilk tup bebek denemesiyse yasal olarak 1 embriyo transfer ediliyomus bu hukuki bir kuralmis ve ozel hastane devlet hastane farketmiyomus bunu bana 9 sene once tup bebek yaptiran biri soyledi. Su an boyle bi zorunluluk var mi? Tek embriyo olayi cok sacma

Back