Geçmiş olsun canım bi aşama daha geçti. Allah hepimizin yardımcısı olsun cnaım zor bir süreç gerçekten. İnşalllah güzel sonuçlar alacağızBugün yumurta toplamam gerçekleşti kızlar inşallah kalitelidirler narkozun etkisinden çıktığımda ağlıyordum hem ağrıdan hem psikolojik Allahım inşallah hepimizin çabalarını hayırlı olumlu sonuçlandrsın
İnşallah cnm sen hangi aşamadasınGeçmiş olsun canım bi aşama daha geçti. Allah hepimizin yardımcısı olsun cnaım zor bir süreç gerçekten. İnşalllah güzel sonuçlar alacağız
istanbul goztepe aynur ersahin de basliycam bende bu haftaizmir karşıya
Bugün yumurta toplamam gerçekleşti kızlar inşallah kalitelidirler narkozun etkisinden çıktığımda ağlıyordum hem ağrıdan hem psikolojik Allahım inşallah hepimizin çabalarını hayırlı olumlu sonuçlandrsın
Dusugunuzun sebebi nedir?Transfer gününü de sayarsak 5.gun
Daha önceki transferim ile karsilastiriyorum belki ozaman ilaçlar tedavi süreci daha yoğun olduğu için tüm belirtiler var gibi geldiama 6haftanin sonunda dusuk oldu...bu sefer relax olduğum için bisi yok analamadim
Herhangi bir yas siniri yok ama menapoza girmemis olmaniz gerekiyorMerhaba bi sorum olacakti tup bebek yaptirmak icin yas kac olmasi lazim yani sizler kac yasindasiniz
Evet canım haklısın Allah hepimize nasip etsin inşallahGeçmiş olsun..iyi düşün iyi olsun.Allah tan hayirlisini dile.bu süreçler stresli oluyor sakin olmaya çalış ..stres en büyük düşman..hayırlısıyla bu süreçler bitince kucagimiza sağlıklı melekler alalimm
hayırlısı olsun canimGoztepe
istanbul goztepe aynur ersahin de basliycam bende bu hafta
Hadi herşey yolunda tıkır tıkır ilerlesin inşallah hayırlı olsun canım benimkızlar bende bugün adet oldum yarın kontrolüm var ve bende başlıyorum sürece insallah hayırlısı olur Rabbim kucagimizi doldursun
ay sağol canim Rabbim gönlümüzün istediğini versin bize artık insallah olumlu olur surecleri yazalım birbirimizeHadi herşey yolunda tıkır tıkır ilerlesin inşallah hayırlı olsun canım benim
Güzel şeyler düşünün her şey yolunda gidecek inşallah.Bugün yumurta toplamam gerçekleşti kızlar inşallah kalitelidirler narkozun etkisinden çıktığımda ağlıyordum hem ağrıdan hem psikolojik Allahım inşallah hepimizin çabalarını hayırlı olumlu sonuçlandrsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?