Gebeliğe Hazırlık Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar 2019

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 1 saat önce transfer oldum yatıyorum hastanedeyim canm hadi sağlıcakla tutunsunlar inşallah bebeklerimiz
amin canim nasıldı süreç bizim gibi daha başlamamış olanlara fikir olsun.
nasıl geçti kaç tane embriyon oluştu kaçı transfer oldu. insallah tutar canim. bu arada transferden sonra beslenmede neler planlıyorsun falan...

Amin canom sağolasn hepimizinki tutsun inşallah Aynen paylaşalım bilgilerimizi 14 toplandı 8 i olgunmuş 7si döllenmiş ama kaliteli sayılabilecek 4 tane varmş birini bugüb transfer ettiler. Diğerlerini İzleyecekler gelişmeye devam ederse donduracaklar. Bu süreçte iğne ve ilaçlarıma devam etmemi söyledi doktorm. Hergün birer dilim ananas ve 1 bardak havuç suyu ve bir avuç kabak çekirdeği yememi önerdi. Bi de dinlencem bikaç gün

Kızlar tedaviye başlamadan önce dikkat ettiklernz var mıydı,nelr yiyp içtnz eşinizde aynı şekilde ?

Slm canim bende senden haber bekliyordum haziran gurubunda. Bende transfer oldum bugün. Senin nasil gecti

Herkese yeniden merhaba dondurulmuş transfer serüvenim dün itibariyle başladı hanımlar.. günde 3 kez cyclo kullanıyorum... transferi gerçekleşen hanımlar hayırlı uğurlu olur hakkınızda insallah... tutunur bebisler

Hanımlar benim yarın kontrolüm var bugün iğnemin 5. Günüydü aşırı şekilde kasığımda ağrı ve batma var normal mi çok korkuyorum sizde de oldu mu

Hanımlar benim yarın kontrolüm var bugün iğnemin 5. Günüydü aşırı şekilde kasığımda ağrı ve batma var normal mi çok korkuyorum sizde de oldu mu
Normal canm korkma karninda hafif sislik olabilir icerde dolgunluk hissi olabilir heleki akınti asiri derecede olur bunlar normal.
Benimde kasik agrim cok olmustu yüruyemiyodm bazen hatta.

Normal canm korkma karninda hafif sislik olabilir icerde dolgunluk hissi olabilir heleki akınti asiri derecede olur bunlar normal.
Benimde kasik agrim cok olmustu yüruyemiyodm bazen hatta.
Evet akıntım da o kadar fazla ki pko var bende çok tedavi gördüm hepsi olumsuz bu ilk tüp bebek denemem inşallah hayırlı olumlu sonuçları alırız hepimiz siz ne aşamadasınız

Evet akıntım da o kadar fazla ki pko var bende çok tedavi gördüm hepsi olumsuz bu ilk tüp bebek denemem inşallah hayırlı olumlu sonuçları alırız hepimiz siz ne aşamadasınız
Insallah canm ben transfer bekliyorm esimde problem var yumurtalar toplandi dollendi donduruldu 1 bucuk aydir bekliyorm doktor rahim dinlendrme yapicaz sonra transfer demisti simdi adetin 2. Gunu gel transfer icin baslayalm dedi yarn adet olucam bakalm gecikmezse
Bu arada benimde ilk denemem

İnşallah hayırlısıyla olumlu olur sonucunuz bnm yumurtam toplanıp dondurulacakmış bana doktorum 1 Ağustos gibi adet olursun o adetinden 45 gün sonra transfer dedi kafam karıştı yanlış mı anladım anlamadım

Dogru anlamissin 2 adet sonrasi oluyor nerdyse iste benim gibi 23 mayis ta yumurtam toplandi yarin adet olursam öbur gun gidicem bi 10 15 gunde ilac kullanilacak sonra adete 12 gun kala transfer olcak

Dogru anlamissin 2 adet sonrasi oluyor nerdyse iste benim gibi 23 mayis ta yumurtam toplandi yarin adet olursam öbur gun gidicem bi 10 15 gunde ilac kullanilacak sonra adete 12 gun kala transfer olcak
Bana 15 Temmuz gibi yumurta toplama dedi 1 Ağustos gibi adet görürsün dedi sonra 45 gün sonra transfer dedi 1 Eylül’de de adet günüm gelmiş olması gerekmiyor mu yarın kontrole gidecem sorcam hepsini inşallah

Bana 15 Temmuz gibi yumurta toplama dedi 1 Ağustos gibi adet görürsün dedi sonra 45 gün sonra transfer dedi 1 Eylül’de de adet günüm gelmiş olması gerekmiyor mu yarın kontrole gidecem sorcam hepsini inşallah
Sor canm ben hic bisey sormadm toplamadan sonra adet olucaksn o adet biticek bidahaki adetinde geliceksn dediler okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…