- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
ama dondurulan embriyo tutma oranı daha yüksekmiş canim tutsunda gerisi bosBenim için böylesi iyiymiş pko var bende o yüzden kesinlikle dinlenmesi gerekirmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama dondurulan embriyo tutma oranı daha yüksekmiş canim tutsunda gerisi bosBenim için böylesi iyiymiş pko var bende o yüzden kesinlikle dinlenmesi gerekirmiş
Slm kızlar. Ben yeni sayılırım klüpte. Temmuz ağustos ayo tüp bebek tedavisine başlayacağız ilk defa. Çok heyecanlıyım ve umutluTemmuzda transferi olan veya yeni tüp bebeğe başlayacak anne adayları gelin birlikte geçirelim bu süreci![]()
insallah Rabbim gönlümüze göre verir canimSlm kızlar. Ben yeni sayılırım klüpte. Temmuz ağustos ayo tüp bebek tedavisine başlayacağız ilk defa. Çok heyecanlıyım ve umutlu
Hoşgeldin canım hayırlı olsun inş sağlıcakla kavuşalım bebişlerimizeSlm kızlar. Ben yeni sayılırım klüpte. Temmuz ağustos ayo tüp bebek tedavisine başlayacağız ilk defa. Çok heyecanlıyım ve umutlu
Inşallah Mervemm92. Ben daha başlamadım temmuz 8 itibarı ile burundan sprey ile başlayacağım. Sende durum ne? Çok iyi takip edemedim dünden beri.Hoşgeldin canım hayırlı olsun inş sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize![]()
Aa sprey mi o ne işe yarıyormuş canım ilk defa duydum. Benim dün yumurtalarım toplandı yarın döllenip döllenmedikleriyle ilgili arayıp bilgilendirecekler inş. 1 poşet ilacımı kullanıp bi yandan onu bekliyorumInşallah Mervemm92. Ben daha başlamadım temmuz 8 itibarı ile burundan sprey ile başlayacağım. Sende durum ne? Çok iyi takip edemedim dünden beri.
Oo maşallah çok fazla toplanmş canım o yüzden dinlendirecekler rahimini daha iyi tutunsun diyeKızlar merhaba dün yumurtalıklarım toplandı 29 tane 28 tanesi kaliteliymiş 20 tanesi döllenmiş yani bu iyi birsey mi tam bilmiyorum bu konuları yardımcı olur musunuz bu arada allah kimsenin kucagını boş bırakmasın ☺ bu arada perşembe günü donduracaklarını ve iki adet dönemi sonrası transfer olacagını söyledi doktorum
Canım burundan sprey şeklinde alınan bir ılaç.yumurtalari baskılamak için hani kontrol dişi büyümesini ve çatlamasına izin vermiyor okuduğum ve araştırdığım kadarıyla. Sonrasında gonal f e başlayacağım. Herşeyin başındayım daha. Bu arada turkiyede değilim o yüzden daha yavaş ve uzun bir süreç beni bekliyor.Aa sprey mi o ne işe yarıyormuş canım ilk defa duydum. Benim dün yumurtalarım toplandı yarın döllenip döllenmedikleriyle ilgili arayıp bilgilendirecekler inş. 1 poşet ilacımı kullanıp bi yandan onu bekliyorum![]()
Bence de maşallah çok fazlaymış.gerisini döndürürler herhalde.hic korkma tatlım sen çok iyi durumdasın yani.bakalim bende kaç tane çıkacakOo maşallah çok fazla toplanmş canım o yüzden dinlendirecekler rahimini daha iyi tutunsun diye![]()
Dondururlar demek istedim yaniBence de maşallah çok fazlaymış.gerisini döndürürler herhalde.hic korkma tatlım sen çok iyi durumdasın yani.bakalim bende kaç tane çıkacak
Anladım canım hepsini atlatacağız inşallah güzel sonuç alınca da hepsini unutacağız yaşadıklarımızın inşallahCanım burundan sprey şeklinde alınan bir ılaç.yumurtalari baskılamak için hani kontrol dişi büyümesini ve çatlamasına izin vermiyor okuduğum ve araştırdığım kadarıyla. Sonrasında gonal f e başlayacağım. Herşeyin başındayım daha. Bu arada turkiyede değilim o yüzden daha yavaş ve uzun bir süreç beni bekliyor.
Bana bugün inofolic combi verdi yarında 3.günüm gonal f günlük 225 ile başlıcam ama bana bu ay transfer yapmıcağını söyledi rahim dinlendirmek için
Amin tatlım inşallah hepimizeYaa allahım isteyen herkese nasip etsin kızlarr
Merhaba arkadasım Merve bende buğün transfer oldum , evde uzanıyorum , sizin sonucunuz nasıl ?Temmuzda transferi olan veya yeni tüp bebeğe başlayacak anne adayları gelin birlikte geçirelim bu süreci![]()
Ayni bende adet olsam transfere baslicaz ama tık yok yarn olmam gerekiyorKızlar ne durumdasınız bi haber verinben hale adet olmayı bekliyorum ki doktora gideyim ama yok inatla gelmiyo