Gebeliğe Hazırlık Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar 2019

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba dün yumurtalıklarım toplandı 29 tane 28 tanesi kaliteliymiş 20 tanesi döllenmiş yani bu iyi birsey mi tam bilmiyorum bu konuları yardımcı olur musunuz bu arada allah kimsenin kucagını boş bırakmasın ☺ bu arada perşembe günü donduracaklarını ve iki adet dönemi sonrası transfer olacagını söyledi doktorum

Inşallah Mervemm92. Ben daha başlamadım temmuz 8 itibarı ile burundan sprey ile başlayacağım. Sende durum ne? Çok iyi takip edemedim dünden beri.
Aa sprey mi o ne işe yarıyormuş canım ilk defa duydum. Benim dün yumurtalarım toplandı yarın döllenip döllenmedikleriyle ilgili arayıp bilgilendirecekler inş. 1 poşet ilacımı kullanıp bi yandan onu bekliyorum 😁

Kızlar merhaba dün yumurtalıklarım toplandı 29 tane 28 tanesi kaliteliymiş 20 tanesi döllenmiş yani bu iyi birsey mi tam bilmiyorum bu konuları yardımcı olur musunuz bu arada allah kimsenin kucagını boş bırakmasın ☺ bu arada perşembe günü donduracaklarını ve iki adet dönemi sonrası transfer olacagını söyledi doktorum
Oo maşallah çok fazla toplanmş canım o yüzden dinlendirecekler rahimini daha iyi tutunsun diye😊

Aa sprey mi o ne işe yarıyormuş canım ilk defa duydum. Benim dün yumurtalarım toplandı yarın döllenip döllenmedikleriyle ilgili arayıp bilgilendirecekler inş. 1 poşet ilacımı kullanıp bi yandan onu bekliyorum 😁
Canım burundan sprey şeklinde alınan bir ılaç.yumurtalari baskılamak için hani kontrol dişi büyümesini ve çatlamasına izin vermiyor okuduğum ve araştırdığım kadarıyla. Sonrasında gonal f e başlayacağım. Herşeyin başındayım daha. Bu arada turkiyede değilim o yüzden daha yavaş ve uzun bir süreç beni bekliyor.

Canım burundan sprey şeklinde alınan bir ılaç.yumurtalari baskılamak için hani kontrol dişi büyümesini ve çatlamasına izin vermiyor okuduğum ve araştırdığım kadarıyla. Sonrasında gonal f e başlayacağım. Herşeyin başındayım daha. Bu arada turkiyede değilim o yüzden daha yavaş ve uzun bir süreç beni bekliyor.
Anladım canım hepsini atlatacağız inşallah güzel sonuç alınca da hepsini unutacağız yaşadıklarımızın inşallah 😘😊

Kızlar dünden bugüne kimsede bir gelişme yok mu? Bu arada kimseyi tanımıyorum burda.tanisalim mi ne dersiniz

Merhaba hanımlar bende sizi takibe aldım ağustos sonu eylül başı da biz başlamayı düşünyrz tüp bebeğe,ilk denememiz olacak,sizin tecrübelerinizi okuyup bilgileneyim biraz :) Rabbim hepimizin kucağını bebişlerle doldursn inşallah

Merhabalar bende yeniyim aranızda. Bizde hayırlısıyla bugün başladık tedaviye.

Back