- 12 Mart 2019
- 15.039
- 34.460
- 598
Canim doktorum rahim dinlendirme yapicam dedi rahim dinlendirme yaptiktan sonra tutma durumu daha yuksek oluyomus.neden donduruluyor
benimde ilk denemem neden dondurdular seninkini
Benim ki 2 adet gecmesini bekledi canm seninkide oyle olabilir yani temmuzuda gecebilir tabi gttigin merkeze gore degisirMerhaba arkadaşlar, cuma günü yumurta toplama işlemim var. Doktorum şimdiden dondurulacagini söyledi. Bu sebepten temmuza kalıyor gibime geliyor daha da uzatilmazsa... hakkımızda hayırlısı olsun.
Canim doktorum rahim dinlendirme yapicam dedi rahim dinlendirme yaptiktan sonra tutma durumu daha yuksek oluyomus.
rahim kendini toparladigi icin.
benm doktorum benm tercihim bu böyle ilerlicez dedi onun icin dondurdular
Bahçeci umut tüp bebek canmnerde yaptırıyosun canim hangi merkez
hadi hayırlısı bende medicalpark izmir .Bahçeci umut tüp bebek canm
BEN başladım bugün bakalım hayırlısıinsallah Rabbim yardımcın olsun bende estrafem kullanıyorum şuan adetimi bekliyorum
Yok canm onu kullanmadm benhadi hayırlısı bende medicalpark izmir .
estrogen kullandın mi herhangi bir akıntı oldumu kullanirken
bende 3 gündür kullanıyorumBEN başladım bugün bakalım hayırlısı
peki sen ne kullandınYok canm onu kullanmadm ben
trasfer icinmi yoksa yumurta toplamadan oncesinimi soruyosun?peki sen ne kullandın
yumurta toplama oncesinitrasfer icinmi yoksa yumurta toplamadan oncesinimi soruyosun?
Iki tane vitamin hapi bide 12 gun gonalf 225 igne oldum onun yaninda 3 gun catlamayi onlemek icin igne son gecede catlatma ignesi oldm gttimyumurta toplama oncesini
Allah ım çok heyecanliyim ya bende regli olup sürece başlamak istiyorum artikIki tane vitamin hapi bide 12 gun gonalf 225 igne oldum onun yaninda 3 gun catlamayi onlemek icin igne son gecede catlatma ignesi oldm gttim
Baslarsn merak etme cok hizli ilerliyo benm karnm mosmordu ignelerden artk vurcak yer kalmamisti ama hemen bitti o süreçAllah ım çok heyecanliyim ya bende regli olup sürece başlamak istiyorum artik
ben igneden falan korkmuyorum da iste tutmazsa düşüncesi beni yiyip bitiriyoBaslarsn merak etme cok hizli ilerliyo benm karnm mosmordu ignelerden artk vurcak yer kalmamisti ama hemen bitti o süreç
Bana bugün inofolic combi verdi yarında 3.günüm gonal f günlük 225 ile başlıcam ama bana bu ay transfer yapmıcağını söyledi rahim dinlendirmek için
Aynen canim olabilir. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için...Benim ki 2 adet gecmesini bekledi canm seninkide oyle olabilir yani temmuzuda gecebilir tabi gttigin merkeze gore degisir
Benim için böylesi iyiymiş pko var bende o yüzden kesinlikle dinlenmesi gerekirmişacaba böyle daha mi iyi doktoruma daniscam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?