Gebeliğe Hazırlık Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar 2019

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gözün aydın canim zor mu hakketen Allah buyuk ya
Yok yok şaka yapiyorm hic zor degil igneden korkan ben bu duruma okadar alistim ki eşim vuruyosu acitmiyo bisey hissetmiyosun iki gunde birde alttan muayene icin gidiyosun her gttiginde kan veriyosn baya koşturmalı bi surec ama cok zevkli Allah korusun tüm embriyolarmi kullansam hic biri tutmasa hic tereddut etmeden tekrar baslarm.

Allah korusun canim benim eşim yanimda değil malesef tüm süreçleri tek başıma atlatmak zorundayım sadece yumurta toplama günü gelcek 1 günlüğüne sonra dönücek

Allah korusun canim benim eşim yanimda değil malesef tüm süreçleri tek başıma atlatmak zorundayım sadece yumurta toplama günü gelcek 1 günlüğüne sonra dönücek
Olsn canm uzulme igneleri yapamazsan nasl vurulacagini dozun nasl ayarlanicagini iyice ogren saglk ocaginda filanda yaptirabilirsin cok guzel telaşlar bunlar hic korkma

Herkese merhaba... temmuz ayında dondurulmus embriyo transferi planladık... adet olmayı bekliyorum, adetin 2. Veya 3. Gunu ağızdan ilaç başlayacakmış doktorum... yumurtlama baskılayıcı bir nevi doğum kontrol hapı baslayacagimizi söyledi... ilk transferimi geçen aralık ayında yaptırdım taze transferdi tutmadı...
Dondurulmus embriyo transferi sürecinde beni neler bekliyor tecrübeli arkadaşlar varsa bilgi verin lütfen...

Bende dondurulmus embriyo transferi olucam adetin 2. Gunu gel dediler temmuzun 4 unde gidicem daha olmadm malesef pek bilgim yok ilk denemem

Ilki negatif sonuçlandı... 7 yumurtam toplanmıştı hepsi dollendi 2sinin gelişim durdu 5 tanesi 5. Gunu gördü... doktorum 3 tanesinin çok iyi 4aa kalite olduğunu soylemisti,birini hemen taze transfer etmek istedi 2sini donduralim dedi biz de oyle yaptik... sorunumuz erkek faktörü...
Ben pek belli etmiyorum ama strese giriyorum transfer yaklaştıkça... ilaçtan iğneden süreçten korkmuyorum lakin negatif sonuçlanacak düşüncesi beni içten içe yiyor...
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin

Merhaba arkadaşlar, cuma günü yumurta toplama işlemim var. Doktorum şimdiden dondurulacagini söyledi. Bu sebepten temmuza kalıyor gibime geliyor daha da uzatilmazsa... hakkımızda hayırlısı olsun.

Merhaba bayanlar bende bu ay tüp bebeğe başlıyorum inşllh bugünn kahverengiyle başlayan adetimi oldum yarın muayeneye gidicem inşallh Allahım hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin

neden donduruluyor
Merhaba arkadaşlar, cuma günü yumurta toplama işlemim var. Doktorum şimdiden dondurulacagini söyledi. Bu sebepten temmuza kalıyor gibime geliyor daha da uzatilmazsa... hakkımızda hayırlısı olsun.
Bende dondurulmus embriyo transferi olucam adetin 2. Gunu gel dediler temmuzun 4 unde gidicem daha olmadm malesef pek bilgim yok ilk denemem
benimde ilk denemem neden dondurdular seninkini

Merhaba bayanlar bende bu ay tüp bebeğe başlıyorum inşllh bugünn kahverengiyle başlayan adetimi oldum yarın muayeneye gidicem inşallh Allahım hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin
insallah Rabbim yardımcın olsun bende estrafem kullanıyorum şuan adetimi bekliyorum

aynen beninde korkum ya negatif olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…