Gebeliğe Hazırlık Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar 2019

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun inşallah sen pozitif sonuç alırsın.
Benim aralık ayında 14 yumurtam toplandı canım, 7 tanesi döllenip kaliteli 5.gün embriyosu oldu. İğnelerden dolayı ohss oldum. Embriyoları dondurup Türkiye’den ayrıldım. Mayısta ilk deneme için geri geldim, 3 embriyo çözdürüldü, 1i gelişmeye devam edemediği için imha edildi, yani 2 tane transfer yapıldı ama sonuç negatif oldu. Dondurulmuş oldugu için ara vermeden haziranda tekrar denemeye karar verdim, 3 temmuzda yine 2 tane transfer edildi. Sonuç yine negatif oldu. Aslında eşimin değerleri normale yakındı sadece biraz ileri harekette problem vardı. Bende tüm tahiller ve histereskopi sonucu normaldi. Kısacası şu an olmaması için bir problem yoktu. Nasip değilmiş. Doktorumdan memnunum. Sanırım birkaç ay sonra Türkiye ye gelip tekrar deneyeceğim. 7 embriyodan 2 tanesi kaldı. Onlarda tutunamazsa tekrar başa dönüp deneyeceğim ama bu sefer başka hastanede denerim. Doktorumdan memnun olmadığım için değil, başka merkez belki farklı yöntem dener diye. Ama inşallah tutar tekrar başa dönüp sıfırdan başlamak çok zor geliyor. Birde ben dünyanın öbür ucundan kalkıp geliyorum, hem fiziken yoruluyorum, hem psikolojik olarak hem maddi olarak yükü çok ağır oluyor. Allah kimseyi çocuk hasretiyle sınamasın, herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.
amin canim Rabbim insallah kucagimizi boş bırakmaz şöyle dusun Rabbim bize peygamberlere verdiği bir sınav verdi bunun mükafatı çok güzel olacak . Ben inanıyorum bukadar uğraşıyoruz karşılığı güzel olacak sen kalbini ferah tut . Dualarıma anne olmayı isteyen herkesi ekliyorum sende bizleri ekle .Rabbim büyük insallah bize mucizemizi verir

Arkadaşlar dün opu yapıldı ve 8 yumurta toplandı. Az önce aradılar 6 tanesi döllenmiş. Perşembe ya da Cumartesi transfer olacak. Dua edin benim için nolur.

Arkadaşlar dün opu yapıldı ve 8 yumurta toplandı. Az önce aradılar 6 tanesi döllenmiş. Perşembe ya da Cumartesi transfer olacak. Dua edin benim için nolur.
Merhaba acaba transfer için e2 değeriniz kaç ve yumurtalarınız kaç mm kem toplandı

İnşallah guzel sonuc alırsınız benımde 9 yumurtadan 7 döllenme 5 tane 5.gün embrıyosu olmuştu 1 tanesi transfer edildi çok şükür 14 hafta olcaz rabbim sanada nasip etsin 😊🙏

İnşallah guzel sonuc alırsınız benımde 9 yumurtadan 7 döllenme 5 tane 5.gün embrıyosu olmuştu 1 tanesi transfer edildi çok şükür 14 hafta olcaz rabbim sanada nasip etsin 😊🙏
Amin çok teşekkür ederim. Allahım size de sağlıklı bir şekilde evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin.

Benim tedavinin 9. günü E2 2144 çıkmış. Aynı günün akşamı çatlatma iğnesi vuruldum. Bunu neden sordunuz?
Bende tedavi görüyorum doktor e2 sonucuna göre bazen transferi erteliyormuş ondan sordum erteleme olur mu diye teşekkürler cevap için

Ben henuz transfer olmadim ama nette bi video izlemistim kadin transfere gittigi gunun sabahi banyo yapmis ve transferden 5-6 gun sonraya kadar banyo yapmamis banyo yaparken hep ilik suyla dus almis ve banyo yapatken dahi kollarini kaldirmamis esi yikamis saclarini kabak cekirdegi yemis protein agirlikli beslenmis bi yerde okumustum transferden ilk 5 gun ananas yenilmeliymis saracoglu dut kurusu yenilsin diyo ben igne asamasindayim yumurtalarim gelisiyo ve haftaya sali carsamba gibi toplancak yumurtalar her gun duzenli olarak ari sutu bal polen karisimi badem findik ceviz kuru kayisi kuru incir hurma yiyorum 2 gunde bir ton balikli salata yemeye calisiyorum doktorum hamur isini azalt dedi sadece tiroit ve folik asit ilaci iciyorum her gun gonal f225 ve yumurta catlamasini engelleyen igne oluyorum unutmayin embriyo sicagi sevmiyo sicak kaslarinizi gevsetir ve embriyonun tutunma ihtimalini azaltir

kızlar bugün yumurtalarıma baktı doktor 20 den fazla yumurtam var dedi pazartesi gunu yumurta toplama yapılacak. ama transferi hemen yapıcaz 1.5 ay sonra olacaksin dedi moralim bozuldu

kızlar bugün yumurtalarıma baktı doktor 20 den fazla yumurtam var dedi pazartesi gunu yumurta toplama yapılacak. ama transferi hemen yapıcaz 1.5 ay sonra olacaksin dedi moralim bozuldu
Neden moralini bozuyosn bnde 2 ay bkledm rahim dinlendrme istemis doktornda rahim dinlendrmeden sonra genelde tutma olasilklari yuksek oluyor rahim kendini toparliyor cunku yumurtan cok oldugu icin toplandktan sonra ohss olabilirsin onun icin bekle demistir

Hiç sıkma canını emin ol senin ve yumurtaların için doğru olan ne ise onu planlıyordur. Sen de bu süreçte biraz dinlenmiş olursun. Güzel düşün güzel şeyler olsun.

Neden moralini bozuyosn bnde 2 ay bkledm rahim dinlendrme istemis doktornda rahim dinlendrmeden sonra genelde tutma olasilklari yuksek oluyor rahim kendini toparliyor cunku yumurtan cok oldugu icin toplandktan sonra ohss olabilirsin onun icin bekle demistir
belkide ama insan kendini seslendiriyor ya sanırım ondan uzuldum. insallah tutar ya valla çok yoruldum

Back