Hayırlı olsun inşallah sen pozitif sonuç alırsın.
Benim aralık ayında 14 yumurtam toplandı canım, 7 tanesi döllenip kaliteli 5.gün embriyosu oldu. İğnelerden dolayı ohss oldum. Embriyoları dondurup Türkiye’den ayrıldım. Mayısta ilk deneme için geri geldim, 3 embriyo çözdürüldü, 1i gelişmeye devam edemediği için imha edildi, yani 2 tane transfer yapıldı ama sonuç negatif oldu. Dondurulmuş oldugu için ara vermeden haziranda tekrar denemeye karar verdim, 3 temmuzda yine 2 tane transfer edildi. Sonuç yine negatif oldu. Aslında eşimin değerleri normale yakındı sadece biraz ileri harekette problem vardı. Bende tüm tahiller ve histereskopi sonucu normaldi. Kısacası şu an olmaması için bir problem yoktu. Nasip değilmiş. Doktorumdan memnunum. Sanırım birkaç ay sonra Türkiye ye gelip tekrar deneyeceğim. 7 embriyodan 2 tanesi kaldı. Onlarda tutunamazsa tekrar başa dönüp deneyeceğim ama bu sefer başka hastanede denerim. Doktorumdan memnun olmadığım için değil, başka merkez belki farklı yöntem dener diye. Ama inşallah tutar tekrar başa dönüp sıfırdan başlamak çok zor geliyor. Birde ben dünyanın öbür ucundan kalkıp geliyorum, hem fiziken yoruluyorum, hem psikolojik olarak hem maddi olarak yükü çok ağır oluyor. Allah kimseyi çocuk hasretiyle sınamasın, herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.