Gebeliğe Hazırlık Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar 2019

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bugün yumurtalarıma baktı doktor 20 den fazla yumurtam var dedi pazartesi gunu yumurta toplama yapılacak. ama transferi hemen yapıcaz 1.5 ay sonra olacaksin dedi moralim bozuldu
Bu iyi bir şey. Sabırlı olmak lazım acele edip tutmama ihtimalindense bekleyip sağlam adımla ilerlemek daha iyi. Benim de bugün donduruldu bekleyeceğim artık ama ben bunu istiyordum zaten iğne görmek istemiyorum bir süre.

Herkese selam... transferden şimdi geldim hanımlar,27 temmuz test günüm dr progestan iğneyi her gün yaptirmami istedi ona biraz canım sıkıldı. Yeri çok ağrıyor ateşim çıkıyor bu iğneden sonra, umarım alışırım... dua edin kızlar bu tutunsun 😯

Herkese selam... transferden şimdi geldim hanımlar,27 temmuz test günüm dr progestan iğneyi her gün yaptirmami istedi ona biraz canım sıkıldı. Yeri çok ağrıyor ateşim çıkıyor bu iğneden sonra, umarım alışırım... dua edin kızlar bu tutunsun 😯
İnşallah bebeğin sağlıkla sana tutunur ve hep orda kalır ta ki Doğuma kadar

İnşallah güzel haberlerini alırız burdan canım. Benim de Cumartesi günü transferim var. Dün Prolutex iğnesi kullanmaya başladım çok canım yandı benim de.

Inşallah bebislerimiz bizimle kalır kucağımıza almak nasip olur.... iğneler biraz can sıkıcı ama değecek inşallah
inşallah canim
İnşallah güzel haberlerini alırız burdan canım. Benim de Cumartesi günü transferim var. Dün Prolutex iğnesi kullanmaya başladım çok canım yandı benim de.
ne çok iğne oluyoruz gerçekten 🙄 insallah.tutunurlar

Dondurulmuş embriyo transferi yaptıran ya da yaptıracak olan var mı? Bir ilaç kullandınız mı öncesinde? Doktor bana sadece vitaminlerine devam dedi. Son günler bir şey verecek mi bilmiyorum tabii.

ahh ahh o progestan iğne... benim de transferim 11 temmuzda oldu salı günü sonucumu alıcam 23ünde her günnn 1 progestan iğne + gobekten hibor (pıhtılaşma sorunu olabilir taşıyıcıymışım ben) iğne vurduruyorum ne gobeğimde ne kalçamda artık yer kalmadı yeter ki değsin ve meleklerimize kavuşalım....

Bende tedavi görüyorum doktor e2 sonucuna göre bazen transferi erteliyormuş ondan sordum erteleme olur mu diye teşekkürler cevap için

benim e2 çatlatma iğnesini vurulacağım gün 4800 çıkmıştı... oldukça yüksek ama problem yok tedavi planını değiştirmiyoruz dedi doktor. 20 yumurtam toplandı 14ü olgundu 5i döllendi.

kızlar bugün yumurtalarıma baktı doktor 20 den fazla yumurtam var dedi pazartesi gunu yumurta toplama yapılacak. ama transferi hemen yapıcaz 1.5 ay sonra olacaksin dedi moralim bozuldu
bence daha iyi... benim e2 çok yüksekti 4800 ona rağmen transferi aynı ayda yapmak zorunda kaldılar çünkü kaliteli embriyo sayısı düşüktü dondurup riske atmak istemedi sanırım...

merhabalar benim temmuz olmayacak belki ama tedavi sürecine başladım geçen cumartesi primolut kullanıyorum yarin kontrol var ve iğne başlayacakmış umarım hepimiz en kısa sürede güzel haberler alırız ve sağlıkla kucağımiza alırız bebeklerimizi

Kızlar benimde 17 yumurtam toplandı bugün yarın kaçı döllendi haber verecekler bu ay transferim yok Eylül’e kaldı çünkü progesteron hormonum 1.43 çıktı

bence daha iyi... benim e2 çok yüksekti 4800 ona rağmen transferi aynı ayda yapmak zorunda kaldılar çünkü kaliteli embriyo sayısı düşüktü dondurup riske atmak istemedi sanırım...
hayirlisi jnsallah Rabbim yuzumuzu guldursun .
iğnelerden biktim artık gobegimde iğne vurcak yer yok

Bana yaptılar her gittiğimde e 2 yaptılar son gitmemde de progesteron baktılar 1.40 üzerinde olunca yapmıyorlarmış tutunması zor olduğu için benim sınırda olduğu için 2 adet dönemi rahim dinlendirme dedi doktor

Merhaba ben de temmuz ayı tüp bebek denemesindeyim. Ignelerimin 3. Günü. Göbeğinde hem kırmızılıklar hem morluklar var. Ignelerim gonal f ve menogon.

Bende 10gün önce kadar 31 tane toplandı 8 tanesi donduruldu Eylül başı gibi bnmde transfer olmam bekleniyor Yasemin kullanıyorum 18 gün lucrin iğneye başlıcam inşallah rahim dinlendirme bence biz çok yumurtası olanlar için daha iyi

Bende 10gün önce kadar 31 tane toplandı 8 tanesi donduruldu Eylül başı gibi bnmde transfer olmam bekleniyor Yasemin kullanıyorum 18 gün lucrin iğneye başlıcam inşallah rahim dinlendirme bence biz çok yumurtası olanlar için daha iyi
evet hem şansı yükseltiyor diyorlar bakalim hayirlisi

Back