Gebeliğe Hazırlık Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar 2019

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun garip bisey duydum anne adayi 34 yasin altindaysa ve ilk tup bebek denemesiyse yasal olarak 1 embriyo transfer ediliyomus bu hukuki bir kuralmis ve ozel hastane devlet hastane farketmiyomus bunu bana 9 sene once tup bebek yaptiran biri soyledi. Su an boyle bi zorunluluk var mi? Tek embriyo olayi cok sacma
evet öyle ama özel hastaneler hiç uymuyor buna . tek koymus gibi yapıp 2 3 tane koyabiliyorlar canim sıkma canini

Ben de bugün kontrole gittim. Pazartesi yumurtalar toplanacak. Dr'a dondurma işlemini sormayı unuttum. Bir daha ki sefere not alıcam sorularımı. Orada çok heyecanlanıyorum.
Aynen bende öyleyim ben heyecandan doktorun dediklerini de unuturum diye tüm kontrollerde ses kaydı yaptım hep ☺️

Selam hanımlar. Geçen hafta transferi olan arkadaşlardan sonucu belli olan var mı? Benim 3 temmuz çarsamba günü dondurulmuş 2 adet 5.gün embriyosu ile İzmir’de transferim yapıldı. Bu dondurulmuşlarla 2.denemem. İlk deneme mayısta oldu tutmadı. Yarın 10.günüm ve test yaptırmaya gideceğim, abd de yaşıyorum, burada laboratuvar aynı gün sonuç vermiyor, pazar günüde kapalı oldugu için sonucumu pazartesi öğreneceğim. Belirtim yok gibi. Sonucu belli olan arkadaşlar belirtileriyle birlikte yazarsa sevinirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun, kucaklarımıza bebek nasip etsin.

Herkese merhaba, ben de ilk kez tüp bebek sürecindeyim. 14 gün uyarıldı yumurtalarım, biraz yavaş gelişti ama sonuç iyi dedi doktor. Rezerv azlığı ve endometriozis vardı bende. 8 yumurta oluşmuş, almışlar, 8 folikül görünüyordu. Aslında 13 vardı ama alamadık, dedi doktor anlamadım onu. Bilgisi olan var mıdır? Bugün toplandı. Transfer sonraya bırakıldı, dondurulacak. Baya ağrım var. Gazla adet sancısı karışımı, uzanıyorum sabahtan beri. Güzel haberlerimizi paylaşmayı ümit ediyorum.

Herkese merhaba, ben de ilk kez tüp bebek sürecindeyim. 14 gün uyarıldı yumurtalarım, biraz yavaş gelişti ama sonuç iyi dedi doktor. Rezerv azlığı ve endometriozis vardı bende. 8 yumurta oluşmuş, almışlar, 8 folikül görünüyordu. Aslında 13 vardı ama alamadık, dedi doktor anlamadım onu. Bilgisi olan var mıdır? Bugün toplandı. Transfer sonraya bırakıldı, dondurulacak. Baya ağrım var. Gazla adet sancısı karışımı, uzanıyorum sabahta

ne zaman transfer olacak canim insallah pozitifi gorursun

Selam hanımlar. Geçen hafta transferi olan arkadaşlardan sonucu belli olan var mı? Benim 3 temmuz çarsamba günü dondurulmuş 2 adet 5.gün embriyosu ile İzmir’de transferim yapıldı. Bu dondurulmuşlarla 2.denemem. İlk deneme mayısta oldu tutmadı. Yarın 10.günüm ve test yaptırmaya gideceğim, abd de yaşıyorum, burada laboratuvar aynı gün sonuç vermiyor, pazar günüde kapalı oldugu için sonucumu pazartesi öğreneceğim. Belirtim yok gibi. Sonucu belli olan arkadaşlar belirtileriyle birlikte yazarsa sevinirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun, kucaklarımıza bebek nasip etsin.
hangi hastanede oldun canim

Sanırım diğer ay transfer olacak. 1.gün aradılar 5 yumurta döllenmiş, 8 toplanmıştı. Dondurulacak işte sonuna kadar sağlam kalırsa. Siz hangi aşamadasınız?

peki ne düşünüyorsun canim kaç yumurtan oluşmuştu kalitesi nasildi
Hayırlı olsun inşallah sen pozitif sonuç alırsın.
Benim aralık ayında 14 yumurtam toplandı canım, 7 tanesi döllenip kaliteli 5.gün embriyosu oldu. İğnelerden dolayı ohss oldum. Embriyoları dondurup Türkiye’den ayrıldım. Mayısta ilk deneme için geri geldim, 3 embriyo çözdürüldü, 1i gelişmeye devam edemediği için imha edildi, yani 2 tane transfer yapıldı ama sonuç negatif oldu. Dondurulmuş oldugu için ara vermeden haziranda tekrar denemeye karar verdim, 3 temmuzda yine 2 tane transfer edildi. Sonuç yine negatif oldu. Aslında eşimin değerleri normale yakındı sadece biraz ileri harekette problem vardı. Bende tüm tahiller ve histereskopi sonucu normaldi. Kısacası şu an olmaması için bir problem yoktu. Nasip değilmiş. Doktorumdan memnunum. Sanırım birkaç ay sonra Türkiye ye gelip tekrar deneyeceğim. 7 embriyodan 2 tanesi kaldı. Onlarda tutunamazsa tekrar başa dönüp deneyeceğim ama bu sefer başka hastanede denerim. Doktorumdan memnun olmadığım için değil, başka merkez belki farklı yöntem dener diye. Ama inşallah tutar tekrar başa dönüp sıfırdan başlamak çok zor geliyor. Birde ben dünyanın öbür ucundan kalkıp geliyorum, hem fiziken yoruluyorum, hem psikolojik olarak hem maddi olarak yükü çok ağır oluyor. Allah kimseyi çocuk hasretiyle sınamasın, herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.

Back