Nişan Temmuzda Nişanlacaklarrr buraya :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Ay kızlar yarın akşam tanışma ve isteme var..
Ne stresli şeymiş..
Günler öncesinden belliydi ama bu akşam hazırlıkları da yapınca daha bir tutuştum..
Ne yapcam ne etcem hiç bilmiyorum..
Allah'ım sen koru beni sakarlıklardan..

___

Yüzükler de paylaşılmaya başlanmış..
Bunlar da bizim..

canımmmmmmmm hadı bakalım dualarımız senınle ınsallah cabucak atlatırsın hersey cok gusel gecer merakla beklıoruz bızde ayrıca yuzuklerın cok tatlı rabbım gusel gunlerde takmayı nasip etsın

canım duygucum insallah cok güzel gecer hersey stres yapmamaya bak ufak tefek aksiliklere kafanı takma. cok güzel sey bunlar keyfini cıkar ben bazen diyorum tekrar isteme olsada yine o kahve heyecanını yasasam birde videoya cekebilecek biri varsa isteme anını cektir bende cektiler izleyip tekrar yasıyosun o anı.. neler yasanmıs sen el öpmede nasıl davranmıssın cok farklı anı oluyor hersey güzel gecer inş. canım benim

Hayırlı olsun şimdiden yüzüklerinizde hoşmuş güle güle kullan.
dualarım seninle. ertesi gün gelde bizlere akıl veerrrr

Güzel dileklerimiz için sağolun kızlar..
İş yerinden izin alıp erken de çıkamadım..
Hemen bir duş aldım, fön çektirmeye kuaföre gidiyorum..
Kalp yerine bir kuş var sanki içimdi, pır pır kanat çırpıyo..
Bayılcam kalcam o olacak..

Yüzüklerde pek şık , ayy nasıl gecti acabaaaa :26:

kuaföre gitmek üzereyken nete girmişsin yaaaaa
inanamıyorummmmmmm
gelsen de bize bir güzel anlatsan

son ana kadar bakımdım ve sonunda bohçalık eşyalarımı da aldım.
kendi bohçalıklarımı da kendim aldığım için biraz telaşlı oldu alışverişim ama en azından kimsenin etkisi altında kalmadan kendi beğendiklerimi aldım şimdi onları düzenleyip erkek arkadşıma yollamam lazım..
aşkıma da aldım. ben bohça hiç olmasın dediğim için temsili bir bohça olmasını istedim.öyle çok abartmadan pijama,traş makinası köpüğü vs.., iç çamaşırı,çorap falan aldık.
aynı şekilde de kendime aldım. tabi onlar ilave yaparlar mı bilmiyorum.

kızlarrr ben birde geçen sene nette görmüştüm. bohçanın üstünü organze tülle kaplamışlardı.nazar boncuklu çengelli iğnelerle süslemişlerdi bnde o yüzden tül aldım. sanki biraz abartmışım 2 metreye 3 metrelik tül
siz nasıl yaptınız? yapıcaksınız? siz sandık mı aldınız?

oohh hayırlısı olsun canımmmm en güzeli kendi basına almıssın.. ben nişanda bohca istemedim o yüzdn fikir veremeyecegim .. ama organze ve cengelli igne ile sık olur diye düsünüyorum. sandık biraz daha klasik sana özgü olsun bence

ne nişan ne düğün... kuru bir nikah olsun.. yeterki hayırlı huzur veren bir eş olsun.. bir evlilik olsun ALLAHım artık ... bekarlık çok zor be hatunlar:) kıymetini bilin..... :)

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...psisi-nisan-bohcasi-bunlarda-yaptiklarim.html
meğer kk dan birisiymiş yapan ben bu bayanın görümce bohçası dediği gibi yapmak istiyorum. ama bakalım bizimkiler nasıl yapacaklar

bızde yuvarlak nısan sandıkalrı aldıuk cnm makyaj sandıgıyla beraber ona yapçaz benım bohçaları onu begendım annemde onu begendı bohçam ve nısanlımn bohgçası 9.da evde hazırlancak sergıye konulçak çok heycanlıyımmm ya bende daha sewgılıme tras mak almadım ya off

ahh canım yaa teknosa da geçen hafta indirim vardı. Philips - SensoTouch ıslak ve kuru tıraş makinesi RQ1160/16 - SensoTouch - Tıraş makineleri - Kişisel bakım
bu model yanında birde düzeltme makinası hediyeliydi. sitede fiyatı 300 gösteriyor ama 390 liraydı fiyatı. 270 mi yoksa 300e mi ne aldık hediyesi ile birlikte.
bir bak istersen kampanya devam ediyor mu diye.

benim seneler öncesinden beyaz iş bohçam vardı. annem çok hevesliydi. hoş bende madem bohça olacak bohça içinde olsun istedim. kutuları sonradan gördüm. hoşuma gitti ama birde evlenince onla uğraşamam dedim. makyaj çantası yeter

kızlar,sonunda kavuştum.ailemle sevgilimin ailesine gittik kendilerinin isteği üzerine.malum konular kız isteme tarihi falan konuşuldu.sonra nişan nasıl olr gibi durumlar.hep birlikte konuşmadan önce annesi bzi kenara çekti.daha cok sevgilimi kaale alarak konuşma yaptı.nişanda 50 kişi olacaz.yemek de olmalı.dışardan gelecez sonuçta.evde olmaz o yüzden.dışarda bir yerde olsun dedi...bundan birkaç ay önce de ben sevgilime demiştim ki:burada salonlarda erken rezervasyon önemlidir.eğer yapcaksak öyle olsun dedim.fakat kız kardeşi sorduğu halde nişandan bahsetmemi hoş karşılamamıştıistememişti.hatta ailesine durumdan bahsettiğim için kızmıştı.ben de evde nişan yapmayı kabul etmşitim.şimdi de annesi dışarda olsun diyor ve bulduğumuz uygun bütçeli tek yer de ayın 12si diyor.bu sefer de o tarihin çok erken olduğunu yüksek tezini uygulamay geçirmsi gerektiğini söyledi.çok garip bir durumdayım.sonuçolarak 11inde kız isteme olcak ama nişan tarihim 15 iyken şimdi nedir bilmiyorum...ağustos sonu diyorlar ama onun tezi varsa benim de kendime ait özel işlerim var.çok canım sıkkın kızlar.çok dağınık yamış olabilirim.cidden özür dilerim ama bir an evel çıkmak için acele ettim.arkadaşımın düğününe gideceğiz...bu arada bu evlenen arkadasım herşeyini ne kadar rahat halletti.hçkimse benim şuyum var deyip yan çizmedi.bana rahat bir durum gelse ilginç gelir zaten.kaçtım ve de öptüm...

komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş canım.belki o arkadaşınında bilmediğin şeyleri dert ediyordur.sana göre iyi olan ama ona göre sıkıntı edebileceği dertleri vardır
belki şuan derdi sıkıntısı yok ama ileride olacak(allah göstermesin de).
tarih konusunda sıkıntı yapma,benim 6 mayısdan beri tanıştık, iadei ziyaret ettik , onu yaptık bunu yaptık derkennnn o kadar stres yaşadım ki. şu iki ay boyunca hep söylediğim şey vardı, keşke erken olaydı. (çünkü bizimkiler haziran olsun demişti. bende ayağım alçılı olduğu için kabul etmemiştim. o halde bile nişan yapmak daha kolay olurdu:)) )
işler uzadıkça stres artıyor. alışveriş vs diye düşünüyorsan hepsi 1 2 gün içinde halloluyor. benim kadar kararsız biri isen en fazla 2 hafta sürer o da sana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…