Ay kızlar yarın akşam tanışma ve isteme var..
Ne stresli şeymiş..
Günler öncesinden belliydi ama bu akşam hazırlıkları da yapınca daha bir tutuştum..
Ne yapcam ne etcem hiç bilmiyorum..
Allah'ım sen koru beni sakarlıklardan..
___
Yüzükler de paylaşılmaya başlanmış..
Bunlar da bizim..
Eki Görüntüle 453523
Ay kızlar yarın akşam tanışma ve isteme var..
Ne stresli şeymiş..
Günler öncesinden belliydi ama bu akşam hazırlıkları da yapınca daha bir tutuştum..
Ne yapcam ne etcem hiç bilmiyorum..
Allah'ım sen koru beni sakarlıklardan..
___
Yüzükler de paylaşılmaya başlanmış..
Bunlar da bizim..
Eki Görüntüle 453523
Güzel dileklerimiz için sağolun kızlar..
İş yerinden izin alıp erken de çıkamadım..
Hemen bir duş aldım, fön çektirmeye kuaföre gidiyorum..
Kalp yerine bir kuş var sanki içimdi, pır pır kanat çırpıyo..
Bayılcam kalcam o olacak..
Aaah ahh hadi artık bizde nişanlanalım
son ana kadar bakımdım ve sonunda bohçalık eşyalarımı da aldım.
kendi bohçalıklarımı da kendim aldığım için biraz telaşlı oldu alışverişim ama en azından kimsenin etkisi altında kalmadan kendi beğendiklerimi aldımşimdi onları düzenleyip erkek arkadşıma yollamam lazım..
aşkıma da aldım. ben bohça hiç olmasın dediğim için temsili bir bohça olmasını istedim.öyle çok abartmadan pijama,traş makinası köpüğü vs.., iç çamaşırı,çorap falan aldık.
aynı şekilde de kendime aldım. tabi onlar ilave yaparlar mı bilmiyorum.
kızlarrr ben birde geçen sene nette görmüştüm. bohçanın üstünü organze tülle kaplamışlardı.nazar boncuklu çengelli iğnelerle süslemişlerdi bnde o yüzden tül aldım. sanki biraz abartmışım2 metreye 3 metrelik tül
siz nasıl yaptınız? yapıcaksınız? siz sandık mı aldınız?
oohh hayırlısı olsun canımmmmen güzeli kendi basına almıssın.. ben nişanda bohca istemedim o yüzdn fikir veremeyecegim .. ama organze ve cengelli igne ile sık olur diye düsünüyorum. sandık biraz daha klasik sana özgü olsun bence
bızde yuvarlak nısan sandıkalrı aldıuk cnm makyaj sandıgıyla beraber ona yapçaz benım bohçaları onu begendım annemde onu begendı bohçam ve nısanlımn bohgçası 9.da evde hazırlancak sergıye konulçak çok heycanlıyımmm ya bende daha sewgılıme tras mak almadım ya off
kızlar,sonunda kavuştum.ailemle sevgilimin ailesine gittik kendilerinin isteği üzerine.malum konular kız isteme tarihi falan konuşuldu.sonra nişan nasıl olr gibi durumlar.hep birlikte konuşmadan önce annesi bzi kenara çekti.daha cok sevgilimi kaale alarak konuşma yaptı.nişanda 50 kişi olacaz.yemek de olmalı.dışardan gelecez sonuçta.evde olmaz o yüzden.dışarda bir yerde olsun dedi...bundan birkaç ay önce de ben sevgilime demiştim ki:burada salonlarda erken rezervasyon önemlidir.eğer yapcaksak öyle olsun dedim.fakat kız kardeşi sorduğu halde nişandan bahsetmemi hoş karşılamamıştıistememişti.hatta ailesine durumdan bahsettiğim için kızmıştı.ben de evde nişan yapmayı kabul etmşitim.şimdi de annesi dışarda olsun diyor ve bulduğumuz uygun bütçeli tek yer de ayın 12si diyor.bu sefer de o tarihin çok erken olduğunu yüksek tezini uygulamay geçirmsi gerektiğini söyledi.çok garip bir durumdayım.sonuçolarak 11inde kız isteme olcak ama nişan tarihim 15 iyken şimdi nedir bilmiyorum...ağustos sonu diyorlar ama onun tezi varsa benim de kendime ait özel işlerim var.çok canım sıkkın kızlar.çok dağınık yamış olabilirim.cidden özür dilerim ama bir an evel çıkmak için acele ettim.arkadaşımın düğününe gideceğiz...bu arada bu evlenen arkadasım herşeyini ne kadar rahat halletti.hçkimse benim şuyum var deyip yan çizmedi.bana rahat bir durum gelse ilginç gelir zaten.kaçtım ve de öptüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?