bunu söylediğine göre sizde de birşeyler olmuş sanırım...
bu durumu hiç sorma...uzaklık mı yapıyor bunu nedir anlamıyorum ama bizde sağlam tartışmalar oluyor.dün akşam şöyle bir oyun oymanamayı teklif ettim...yeni tanışıyoruz,haydi bakalım dedim:) ikimizin de sesi o anki sese dönüştü ve şu an ne kadar şanslı olduğumuzu hatırladık...bugün de güzel konuşmalar başladı yine....olsun ya ne yapalım...onlar da bizim eksiklerimizi görüyor.bunlarla yaşamayı öğrendiğimiz an hayat daha güzel olacak sanırım...ama bunu yapabilen ve karşısındakini olduğu gibi kabul edip susan kesim de çok az.
Uzaklıktan canm ya :) Göremeyince kıskançlıktan yok dar yok bilmem ne , konu bu yani .. bnce ben hergün özledim diyip fazla ilgileniyorum :) Ha birde ara konuşalım diye yalvarmalarımı saymazsak ! Ay nişana kadar sesini duymam kamera iyede ısrar etmem yeter yani :) Üzerine düştükçe böyle oluyor. Haber vermeden kafeye kalkmış gitmiş o kıskannca ii ama bi haber vermez biyere giderkenBugün normale döndü.
Düzelir düzelir, düzelceginei nanmasak evlenmeyizevlenince düzelir umarım.yani en azından benim umudum o yönde.....off şu ayrılık bir son bulsa.bir geçse şu günler....
Düzelir düzelir, düzelceginei nanmasak evlenmeyizYanyanayken bişey yok
Amin amin tatlım :)ammannn nazar değmesin canım...bizde de aynı şey geçerli...
kızlar benimde nişanım 14 temmuz istanbulda:) hazırlıklar tamam sayılır:) kafe tarzı bi yerde olucak giriş müziği,dans müziği falan bunlara karar veremedik( fikri olan varsa yazsın lütfenn..
aynı dertten muzdaibim arkadaslar ya dans muzıgım rafet el roman ömrumun sahıbı olacak ama oyun havaları pop falanda istıorum nısanım öğretmendıvde yapılacak fakat muzıık ayarınıda bıraz kendım yapmak ıstıorum akıl verın 12temuzda nısanm son 16 gun
Eki Görüntüle 453079
sonunda yüzüğümüzü sipariş verdik. ben bir türlü beğenemeyip karar veremeyince erkek arkadaşıma bıraktım sen ne beğenirsen onu alalım dedim.
bu kalınlık ve dışa doğru olması pek tarzım olmasa da sevdim.
atasayın sitesinde bulamadım yüzüğü, orjinali sarı mat altın ortasıda beyaz altın.
benimkisi beyaz mat altın ortasındaki çizgiyi de rose altın sipariş verdik. aslında erkek arkadaşımda önce bnmkisi gibi istedi sonra sipraişi iptal ettirdik çünkü sarısını beğendim ben belki değişirse beğenmem dedi. yani benmkisi beyaz onunkisi sarı olacak
çok teşekürler:) yemekli olucağı için bunlar yemek sırasında çalınabilir:) pasta keserken ve takı takılırken ne gibi müzikler olabilir??bilen varmı yardım etsin az günüm kaldı
hayırlısı olsun tatlım iyi günlerde olsun .dısa dönük olması rahatsız etmez mi parmagı ? bir yere takılması acısından .. bir de ikinizin farklı renk mi olacakbiz de dün aldık alyanslarımızı sana söz vermiştim paylascam diye. biraz gec oldu ama anca geldi..
dışa dönüklüğü konusunda bende seninle aynı fikirdeyim :44: ama beni çok güzel ikna ettiler. parmağımıza göre gelince çok güzel olurmuş vs. vs...
bir de evet renklerimiz farklı olacak onun sarı altın. benim beyaz altın. normalde tam tersi olur erkek sarı altın takmaz istemez ama bizimkisi bir cins
bakalım iki gün içnde gelir eğer beğenmezsem almama hakkımız var. bu arada alyansımızı kendisi seçtiği için sonra değiştiririz diye söz verdi, zaten söz vermeseydi de ben sıkılınca değiştiricektimbir yay burcu olarak tabiki çabuk sıkılıcam
ayrıca seninde alyansların da hayırlı olsun canım. kalınlığı benm tarzım değil benim beğendiklerimde seninkinin daha ince modelleriydi. çok hoş duruyor seninkilerde.
hemde o midye kutusu çok güzelllllllll, rengi deeeee
benim yüzük boyutum çok enteresan. sizde de öyle mi?
tek taşımı alırken farkeetik. herkesin sağ eli sol elinden farklıdır ama benim bir numara fark ediyor.
bir elim 8. diğer elim 7.
8 olan doğal olarak diğer elimden düşecek gibi oluyor. ısrarla tek taşımı 7,5 yaptırmıştımarada sıkılıyorum el değiştiriyorum. sap elde biraz sıkıyor ama diğer elim rahatlayınca değiştiriyorum.
sizde de çok farklılık varmıydı?
bu arada aşkımda aynı ben oda 17,5 yaptırdı
evet canım benimde öyle o yüzden ben de bucuklu yaptırdım
ohhh neyse normal yani. hangi kuyumcuya girsem şaşkınlık yaşıyordu bende kendimden şüphe etmeye başlamıştım :44:
erkek arkadaşım çok süslüdür ondannnnn
geçen traş köpüğü vs alırken manikür setlerini gördü oda istedi. 4 tarafı törpülü olanlar varya ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?