valla bızımde hazırlıklar taamamgun sayıoruz artık az kaldı kızlar mayıs bıtıor:))
Canımm çok az kaldı walla ben sımdıden heyecan dan ölüyorum.o yuzuğü parmağıma takacagım gunu sabırıszlıkla beklıyorum.tama 46 gun var:)
ramazanda yapılabilir mi ki kızlarr :26: söz nişan isteme 3ü bi arada paket olckmuhtemelen
iftara çağırsak çok kalabalık o kdr yemek nasıl yapılckeylül gibi evlencemiz için aradaki zaman çok kısa:18:
hayırlısı olsun bskn arkadasım senin desen bizden önce bu heyecanı yasayıp deneyimlerini paylasırsın..
nişan tepsisini hazır mı aldınız kızlar? kendiniz mi hazırladınız yoksabizde yarın alyanslarımızı alcaz artık çok mutluyum
evet ben sizlere derim, ayy şu da varmış ben unuttum diye:) kesin öyle olur
ben tepsimi bu hafta sonu kendim hazırlamyı düşünüyorum. hiç para veremem öyle şeylere. çok şükür elimden gelen bir iki marifet var.
evde de bol bol kumaş var. yastık gibi mi olsun yoksa tepsi mi ona karar veremiyorum. :44:
Nişan tepsisini erkek alıyor bizde , bizde gitdik begendik aldık erkek arkadaşımlahayırlısı olsun bskn arkadasım senin desen bizden önce bu heyecanı yasayıp deneyimlerini paylasırsın..
nişan tepsisini hazır mı aldınız kızlar? kendiniz mi hazırladınız yoksabizde yarın alyanslarımızı alcaz artık çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?