ya kızlar bişi sorcam simdi nisan icin studyo fotosu cektircez biz. saat 18.30 da ama yüzükler 21.00 gibi takılcak.. foto cekimi icin nisan yüzükleri takılmalı mı ?
( ben kurdelaları baglattım. hani öyle inanc vardır ya mutlu evliligi olan baglar mutlu evliligi olan keser kurdelayı.. ) o yüzük merasiminden önce takarsak büyü bozulcakmıs gibi
geliyor bana
bi de tac taksam mı bende yaa karar veremedimsacım belli degil
ya kızlar bişi sorcam simdi nisan icin studyo fotosu cektircez biz. saat 18.30 da ama yüzükler 21.00 gibi takılcak.. foto cekimi icin nisan yüzükleri takılmalı mı ?
( ben kurdelaları baglattım. hani öyle inanc vardır ya mutlu evliligi olan baglar mutlu evliligi olan keser kurdelayı.. ) o yüzük merasiminden önce takarsak büyü bozulcakmıs gibi
geliyor bana
bi de tac taksam mı bende yaa karar veremedimsacım belli degil
canım bız takıcaz ... kuaforden snra studyoya gdıcez snra acık alanda arkadasm babası prof maknyle fotolarımızı cekıçek.
takmazzsam olmazzz ..nısan fotomuz oldugu bellı olsun demı cnm
Aynı durum bizdede var tatlım 6 da ftgrafcıda olcaz takı olmck bizde yüzükleri takcaz mecburen yüzüksüz nişan resmi olmaz :) sonra baglayıp yeniden 8 buçuk gibi törenle takılır
Bizim kurdelada baglı sıkıntı yok akışına bıraaaaak rahat oloofff hadi yaaaaaaa :18: keske kurdelalarını baglatmasaydım yaahuubizde takarız o zaman. batıl inancım yok diyom bi de bu ne ise
Evet ama düzgünce yapılırsa açılmaz diye düşünüyorum çok açılmadığı sürece benim için sorun degil
oofff hadi yaaaaaaa :18: keske kurdelalarını baglatmasaydım yaahuubizde takarız o zaman. batıl inancım yok diyom bi de bu ne ise
olur mu canım yaa=)))
ben eve götürdüm tekrr denedim. çıkardım kurdelayı sonra gene bağladım.annem bi ayrı baktı yüzüklere teyzem ayrı baktı bağladı
takma sen onu. takarsınız yüzüklerinizi
bizim gündüz olacağı için öğlen saatlerinde güzel olmaz dışarıda fotoğraf. hangi ara çektiricez bilmiyorum. sıkılınca bir ara çıkar çekiliriz diye düşünüyorum
bir yer ile konuştum 5 te kapanıyormuş orası. nişan takılınca oryaa bir gideriz sonra akşam güneşinde gene bir çekilirz diye planladık ama bakalım planlarıma uyabilecekmiyiz
içim rahatladı valla takmıstım ben o kurdelaya ne varsa :2: sizin gündüz olacaksa en güzeli günbatımına yakın süper olur ... ayy senin cok az kaldı yaaaaaa harika bişi umarım hersey gönlüne göre gecer
sanırım stresten herşeyi takar olduk kızlar
en ufak şeyi bile büyütüyorum. benim derdim de kuaförden çıktıktan sonra çekilemiyecek olmam :44:
saçım başım dağılırsa diye
ayyy amannnn dağılırsa dağılsın biz ne hallerde çekildik foto, buda öyle bişey olsun diyorum ama birden aklıma geliyor.
hatta size de oluyor mu? mesela diyelim ki ptesi ayakkabı alıcaktınız ve ptesi gelene kadar aklınızda ayakkabı almak vardı. sonrasında ptesi oldu ve aldınız.
ama çarşamba günü ne eksik var diye düşünürken ayyy daha ayakkabı (hallettiğiniz bir şey) var diye anlık bir panik yaşıyor musunuz?
yoksa benim kafadaki kayışlarım mı koptu
malesef o bende de oluo kızlar ya amann az kaldı bı atltsaydık hayılrısyla bende de salona sığmayız telası war naparız bılmıom 200kısılık salonda 25o mısfr cagrıldı
bence de stresten böyle oluyor sanırım hayırlı bi atlatsak..
olmaz mı canım yaaa ben alyanslarda öyle yapmısım farkında degilim aldık geldik alyansları ertesi gün konusuyoz neler kaldı ne yapılcak ..daha kuyumcuya da gitcez alyanslarmızı bi alamadık alsaydk aradan cıksaydı ya dedim sözlüm elini alnıma koydu atesin mi var iyi misin aldık ya dün dio oluyo yani. kafa donuyo sanırım. arada reset lemek gerek
son 7mideme agrılar giriyor yahhuuu
haftaya bugun nısanlanıoruz canummmmmmmmmmmm
ay fenalardayım:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
evet evetttttttttttttnişan için böylesek ben dügünü düsünemiyorum sürekli bi hayal kuruyorum yaa film seridi gibi su söyle olur yüzükler takılır biz böyle yaparız vs
bskn ' ı düsünemiyorum onun geri sayım kalmadı bile
sayamıyorum bile.
nişanla ilgili konular dışında ki konularda beni bulabilirsiniz =))) özellikle estetik ve bir derdim var bölümünde
son 61 saat kalıdığını hatırlamak istemiyorum
umarım hersey gönlünce olur canımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?