Nişan Temmuzda Nişanlacaklarrr buraya :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ayy canım beniimm yaaaaaaaaaa masallah süper... simdi bi boslukta gibi olma durumu da vardır sende.. ne noluyoz gibi umarım hersey gönlünce olur ya.. bize de

anlatırsın

ben çok sakindim. hatta herkes hiç hevesin yok sanki zorla veriyoruz diyordu. ta ki dün yüzüğümüzü alana kadar. hani hep derler ya midemde kelebekler uçuşuyor diye. meğer gerçekten uçuşan kelebekler varmış
çok heyecanlıyım. istemsiz bir şekilde ayaklarım sallanıp duruyor..:18: sürekli evi arayıp kontrol ediyorum ne var ne yok diye.
Allahım hepimize yardımcı olsun :18::18:

allahımm bu konuda da yalnız degilmişim bende de isteme ve söz olcaktı herkes ama herkes kuaförum bile sen mi sözlenceksin

bugun sanki zoraki veriyorlar seni bu ne hal diyodu yorgunluk hadsafhadaydı ama iş ikram temizlik vs yogunluktan hislerimi

anlayamıyordum.. ne zaman heyecan basladı kuaförde işim bitti aynada baktım kendime bir heyecan stres baslamıstı anlatamam o heyecan panik halim onlar sözden sonra evlerine gidene kadar devam etti istemeyi videoya cekmiş kardesim öyle saflıklar yapmısım ki simdi bakıp bakıp gülüyorum zaman daraldıkca insan daha iyi anlıyor sanırım.

Gelmesine 10 gün vaaar çok özledim

canımmm yaaaa Allah kavustursun tez zamanda sevdicegine

son 9 kızlar cok ama cok heycan war bende ufff

cok yorugunum bı taraftan da temzılık temızlık canım cıktı 9.da gelıolar kayınvalıdemler off ısteme 10.da olçak nısan 12 allahım bı taraftan sınaw ölucem galıba dıe dusunuom dugunde napças bılmıom kızlar foto yukleyın ya

aa biz seninle aynı gün nişanlanıyoruz canımmmmmmmmm

Gelmesine 10 gün vaaar çok özledim

Allah kavuştursun canımmm. biz iki gün görmeyelim tuhaflaşıyoruz. uzakta olsak nasıl olacaz demek ki

ayyy kuaför dedin de aklıma geldi ben saçımı nasıl yaptırıcam daha karar veremedim
zaten genelde kuaför koltuğuna oturur ne yapmak istersen yap derim. ama şimdi saçım kısa. çok kısa olmasa da uzun değil
saçımda röfle vardı. çok seviyordum ama ikidir sadece cila ile dip boya yaptırmıştım.. şimdi de 4 parmak dibim gelmiş durumda.
koyu renk mi yapsam yoksa gene röfle mi yaptırsam bilemiyorum
düğünde röfle istemiyorum o kesin de şimdi nasıl olacak hala karar veremdim. bir gün öncesinden de randevum var. ne yapacağımıza karar vermek için. ayyy herşey bir stresss :18::18:

walla kızlar benim saçlarım baya uzun ne yaptıracagımı bende bılmıyorum açık ıstıyordum aslında ama sıcaktan çook cabuk bozulur gıbıme gelıo oyuzden topuz mu dıe dusunuorum sızce nasıl yaptırım taç takıçam bıde

bayanların herseyi dert dert

bence kuaförünle önceden konus fikir alısverisi yap sonucta hep gittigin yer ise en iyi modeli sana söyler

perşembe günü de bir gideyim o zaman :18:
cumartesi boya yaptırırım. pazarda saç makyaj. hobbaaaaaa
ben bu arada 1 buçuk aydır ne kaş ne de bıyık alıyorum.
sadece altlarını topluyrum iki üç tane. makyajda yapmıyorum. tamamen taktik. hergün bakımlı olup makyaj yaparsam o güne özel makyajım farklı durmaz düşüncesi var bnde
hani azeri kızlarda düğün günleri kaşlarını aldırırmış ya o hesap

bende maşa istiyordum ama hem sıcakten yanarım hem de çok çabuk bozulur diye vazgeçtim.
uzun saça çok model var, taçının modeline göre de değişir topuzun şekli aslında

evet cnm bende artık vagectım öle kuaföre de bırakmak rıskını yasamk ıstemıorum bılmıom walla cok kararsız kaldım yaa

makyajı porselem yaptırçam zaten

Ben taç takıp açık maşa yaptırcam saçlarımıda boyatdııım sarı atdırdım aralarına kızlar kahveydi saçlarım
Saçlarımda uzun barbie bebek gibi olmak istiyorum bakıcaz artık

canım bende öle istıyordum ama dediğim gıbı sıcak sıkıntı olacak ve masa açılır dıe korkuorum benımde saçlrım cok uzun sıyah ama

anemmde acık yaptırm açılr dıo napçam bılmıom gecen gece balomuz wardı açık yaptrdım hemen acıldı

Evet ama düzgünce yapılırsa açılmaz diye düşünüyorum çok açılmadığı sürece benim için sorun degil

ya kızlar bişi sorcam simdi nisan icin studyo fotosu cektircez biz. saat 18.30 da ama yüzükler 21.00 gibi takılcak.. foto cekimi icin nisan yüzükleri takılmalı mı ?

( ben kurdelaları baglattım. hani öyle inanc vardır ya mutlu evliligi olan baglar mutlu evliligi olan keser kurdelayı.. ) o yüzük merasiminden önce takarsak büyü bozulcakmıs gibi

geliyor bana

bi de tac taksam mı bende yaa karar veremedim sacım belli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…