- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
tekli sayılara düstümmmmmmmmmmmmm son 9çok heyecanlıyımm
ben sayamıyorum bileeegaliba 4 günnnn
ayy canım beniimm yaaaaaaaaaa masallah süper... simdi bi boslukta gibi olma durumu da vardır sende.. ne noluyoz gibiumarım hersey gönlünce olur ya.. bize de
anlatırsın
ben çok sakindim. hatta herkes hiç hevesin yok sanki zorla veriyoruz diyordu. ta ki dün yüzüğümüzü alana kadar. hani hep derler ya midemde kelebekler uçuşuyor diye. meğer gerçekten uçuşan kelebekler varmış
çok heyecanlıyım. istemsiz bir şekilde ayaklarım sallanıp duruyor..:18: sürekli evi arayıp kontrol ediyorum ne var ne yok diye.
Allahım hepimize yardımcı olsun :18::18:
Gelmesine 10 gün vaaar çok özledim
son 9 kızlar cok ama cok heycan war bende ufff
cok yorugunum bı taraftan da temzılık temızlık canım cıktı 9.da gelıolar kayınvalıdemler off ısteme 10.da olçak nısan 12 allahım bı taraftan sınaw ölucem galıba dıe dusunuom dugunde napças bılmıom kızlar foto yukleyın ya
ne gusel cnm ya sende de warmı heycan ay ben streste öluommm sınaw stresı nısan stresı poff
Gelmesine 10 gün vaaar çok özledim
allahımm bu konuda da yalnız degilmişim bende de isteme ve söz olcaktı herkes ama herkes kuaförum bile sen mi sözlenceksin
bugun sanki zoraki veriyorlar seni bu ne hal diyodu yorgunluk hadsafhadaydı ama iş ikram temizlik vs yogunluktan hislerimi
anlayamıyordum.. ne zaman heyecan basladı kuaförde işim bitti aynada baktım kendime bir heyecan stres baslamıstı anlatamam o heyecan panik halim onlar sözden sonra evlerine gidene kadar devam etti istemeyi videoya cekmiş kardesim öyle saflıklar yapmısım ki simdi bakıp bakıp gülüyorum zaman daraldıkca insan daha iyi anlıyor sanırım.
bayanların herseyi dert dert
bence kuaförünle önceden konus fikir alısverisi yapsonucta hep gittigin yer ise en iyi modeli sana söyler
bayanların herseyi dert dert
bence kuaförünle önceden konus fikir alısverisi yapsonucta hep gittigin yer ise en iyi modeli sana söyler
walla kızlar benim saçlarım baya uzun ne yaptıracagımı bende bılmıyorum açık ıstıyordum aslında ama sıcaktan çook cabuk bozulur gıbıme gelıo oyuzden topuz mu dıe dusunuorum sızce nasıl yaptırım taç takıçam bıde
canım bende öle istıyordum ama dediğim gıbı sıcak sıkıntı olacak ve masa açılır dıe korkuorum benımde saçlrım cok uzun sıyah ama
anemmde acık yaptırm açılr dıo napçam bılmıom gecen gece balomuz wardı açık yaptrdım hemen acıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?