Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
perşembe sabah 10.da memorial deyim kızlar. başlıyorum artık. duaya ihtiyacım var.
canım bende tam olarak bilmiyorum ama ismi cetrotide......3 adet sadece yapıcam bunu...amin canım.............artık nasip hayırlısı olsun...........nzmyhn nasilsin canim ne ignesi ne baslayacaksin gonal dan once seninki farkli bir tedavimi yoksa canim hayirli olsun tedavin canim
hadi kayram....bismillah..............hayırlı haberlere kavuşalım inşaallah.......perşembe sabah 10.da memorial deyim kızlar. başlıyorum artık. duaya ihtiyacım var.
canım yolun açık olsun...hayırlı yolculuklar.......kayrayla birlikte başlıyosunuz inşaallah......sonunda hamiş olarak gel canım..........kızlar bende adet oldum ankara yolu gözüktü bu akşam gidiyorum yarın ilk kontrolüm var dua edin banada
Bende Temmuzda meleğime/meleklerime kavuşmak istiyorum :)))))))))))
ben hala başlayamadım kızlar ya adet olmadım hayret.. normalde yarın hasatenede olmam gerkiyordu ama ben de hala tık yok. bekleyince gelmiyor galiba.