• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

yok beni tartmadılar.............aman tartmasınlar ben bu dönemde tartıları hiç sevmiyorum. ilk tedavde 20 günde 3 kilo aldım. hamileyken 9 ayda 30 kilo.

kız maaşallah....müthiş azimle vermişsin öyleyse....şuan normal degil mi kilon az yani bence......

bencede iyi yani kilon....bu bebiştede alırsın 30 kilo tamam.kız bide ikiz diye 60 falan almayasınkaydirigubbakcemile3(şaka şaka)...ben şahsen alırım.hiç sorun degil yaniiii............50 100 farketmez bana........ balık etli olmak istemişimdir hep...

nzmyhn nasilsin canim ne ignesi ne baslayacaksin gonal dan once seninki farkli bir tedavimi yoksa canim hayirli olsun tedavin canim

kayracım hayırlı olsun tedavin igneleremi başlıyosun canım hepimiz birbirimize çok dua edelim allah gönlüne göre hayırlı evlat versin

kızlar bende adet oldum ankara yolu gözüktü bu akşam gidiyorum yarın ilk kontrolüm var dua edin banada

nzmyhn nasilsin canim ne ignesi ne baslayacaksin gonal dan once seninki farkli bir tedavimi yoksa canim hayirli olsun tedavin canim
canım bende tam olarak bilmiyorum ama ismi cetrotide......3 adet sadece yapıcam bunu...amin canım.............artık nasip hayırlısı olsun...........
perşembe sabah 10.da memorial deyim kızlar. başlıyorum artık. duaya ihtiyacım var.
hadi kayram....bismillah..............hayırlı haberlere kavuşalım inşaallah.......
kızlar bende adet oldum ankara yolu gözüktü bu akşam gidiyorum yarın ilk kontrolüm var dua edin banada
canım yolun açık olsun...hayırlı yolculuklar.......kayrayla birlikte başlıyosunuz inşaallah......sonunda hamiş olarak gel canım..........
Bende Temmuzda meleğime/meleklerime kavuşmak istiyorum :)))))))))))

hoşgeldin güzelim...........bilgilerini yaz senide ekleyelim listemize.............

Son düzenleme:
Kayra, hiram hayırlı olsun arkadaşlar tedaviniz. bizde geliyoruz arkanızdan inşallah.dualarımız sizinle..

kizlar selammm,

haziran listesine takılıyordum ama sonucumu temmuzda alacagım icin sizlerle beraber olmak daha kolaylastirir bekleyisi herhalde....
10 haziranda uzun protokolle lucrine basladim yarinda kontrolum var... bakalım sonra puregon ile devam edecegim. temmuz basinda transfer olsa temmuz 15 gibi en gec sonuc belli olur herhalde.....kaydirigubbakcemile2

ben hala başlayamadım kızlar ya adet olmadım hayret.. normalde yarın hasatenede olmam gerkiyordu ama ben de hala tık yok. bekleyince gelmiyor galiba.

kayra selam benimde gunum pazar veya dundu. zor bela bugun oglen basladi konustum doktorumla yarin aksam ustu kontrol var. hadi bakalım sende gecikme daha da baslayalım beraber. kaydirigubbakcemile5

kıslar ben sizden hızlıyım galiba sizle başladık ve ben lucrin +gonalf ye başladım inşallah hep beraber temmuz anneleri oluruz

Back
X