• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

kızlar bu arada tedavi öncesinde yaptığınız özel bişeyler varmı? ben şuanda sadece folbiol kullanıyorum. doktorum bana kan değerim düşük olduğu için et yememi ve bol bol sebze tüketmemi söyledi. ayrıca demir hapı içmemi söyledi onuda hiç sevmiyorum yan etkileri oluyor.

merhaba bende 20 haziran gibi adet olunca memoralde başlıcam.Folbiol ile marincap(balık yağı) kullanıyorum.Birde bu sitede infertilide bölümünde soruları yanıtlayan bir doktor var (Allah razı olsun herkese yanıt veriyo) yumurta kalitesini arttırmak için kuru incirin içine 1 çay kaşığı saf zeytinyağı koyarak yemeyi tavsiye ediyo eşimede keçi boynuzu pekmezi yediriyorum kendimde yiyorum(aslında keçiboynuzu kaynatılıp içilmeli ama onu yapmıyorum eşim sevmedi) .Bi programdada haşlanmış yumurta yenmeli dendi içinde kök hücre varmış.

kızlar hatim ve salavatları ilk sayfaya ekledim.almak isteyenler bilgi versin hemen kaydedelim......

Gelincik merhaba,

Sen de bir problem olmamasına rağmen bence baya yumurtan toplanmış. bu sayı ancak pko olan arkadaşlarımızda oluyor diye biliyordum. Peki kaliteleri ve döllenme oranları nasıl dı? Kalanları dondurup denediniz mi tekrar?

mrb arkadaşım. 19 tane yumurta kullanılacak durumdaymış. 13 tane embriyomuz olmuştu. 5. günde 2 tane embriyo transferi yapıldı. transfer edilenlerin kalitesi iyi demişti doktorum ama olmadı. malesef dondurulacak emriyomuzda kalmadı. tekrar baştan herşey. bu sefer belki eşim microtese olmasına gerek kalmayacak dondurulan spermlerimiz var.

merhaba bende 20 haziran gibi adet olunca memoralde başlıcam.Folbiol ile marincap(balık yağı) kullanıyorum.Birde bu sitede infertilide bölümünde soruları yanıtlayan bir doktor var (Allah razı olsun herkese yanıt veriyo) yumurta kalitesini arttırmak için kuru incirin içine 1 çay kaşığı saf zeytinyağı koyarak yemeyi tavsiye ediyo eşimede keçi boynuzu pekmezi yediriyorum kendimde yiyorum(aslında keçiboynuzu kaynatılıp içilmeli ama onu yapmıyorum eşim sevmedi) .Bi programdada haşlanmış yumurta yenmeli dendi içinde kök hücre varmış.

mrb arkadaşım.doktorun kim memorialde.sorun neydi sizin.kısa protokolmu olacak sizinki. yumurtanın böyle bi özelliği olduğunu bilmiyordum. kuru incir ve keçiboynuzunun faydalarını biliyordumda. ama hiç yapamıyorum kürleri eşimde sevmedi keçiboynuzu. acaba inciri öyle yesek faydası olurmuki??

tsh tahlilini adet liykenmi yoksa notmal gündemi yaptırdınız

Son düzenleme:
nerdesiniz klar topik 3. sayfalara kaymış. kimler lucrine başladı. neler yapıyorsunuz. kimse yokmu bu ay başlayacak.liste vardı oda yazılmıyo sanırım.

selam nzmyhn.....benim cüzlerim bitti...Allah razi olsun dedem okudu benim yerime...ben yolcu oldugum icin ev isleri yapiyrorum derken...bi sürü ayarlamam gereken isler oldu...Dedemle bugün görüstümde eger cüz okuncaksa...ben okurum dedi...Allah herkesin yüzünü güldürsün....ben carsamba günü türkiyeye geliyorum...ilk görüsme icin...7. ayda bidaha gelmem gerekcek...RABBIM yar ve yardimcimiz olsun...Allah rahatlik versin herkese

kız buluesuuu.............nasılsın canım temmuzda inş ........olacakkkk.....kendıne ıyı bakk

Back
X