- 19 Eylül 2016
- 588
- 369
- 31
-
- Konu Sahibi Sevdicek93
İnşallah canım hoşgeldin aramıza devlette kaç bin tl istedilerMerhaba arkadaşlar,bende regl ile birlikte temmuz tüp bebek sürecine başlayacağım,mayısda aşılama denedim tutmadı,tüp bebek süreci devlette yaptıracağım inşallah tutar
Canım ben gittim doktora. Perşembeye kadar pergovarise devam dedi bir de oxotide diye iğne yazdı hem pergovaris hem oxotide olacağım. Perşembe günü tekrar kontrolüm var. Muhtemelen en geç hafta başı toplama işi olur dedi. Şuan bir sıkıntı yok hiçbir şeyi sıkıntı etme dedi canım doktorumYa aklımdasın yarın yazacaktım sana kontrol nasıl geçti diye.
Saat kaçta gideceksin doktora ?
Bende bugün ilaca başladım, yarın burdaki doktora gidecem, kist felan yoksa devam edicem ilaclara
Canım kaç yumurta toplandı ?Canım ben gittim doktora. Perşembeye kadar pergovarise devam dedi bir de oxotide diye iğne yazdı hem pergovaris hem oxotide olacağım. Perşembe günü tekrar kontrolüm var. Muhtemelen en geç hafta başı toplama işi olur dedi. Şuan bir sıkıntı yok hiçbir şeyi sıkıntı etme dedi canım doktorum
Canım daha toplanmadı bugün yumurtalara baktı. Perşembe bir daha göreyim dedi. O güne göre karar verecek sanırımCanım kaç yumurta toplandı ?
Oxotide yi bende kullanmıştım.
Canım şimdi belli olurdu aslında yumurta sayısı. Geriden gelenler olursa da toplama günü net belli olur.Canım daha toplanmadı bugün yumurtalara baktı. Perşembe bir daha göreyim dedi. O güne göre karar verecek sanırım
Yumurtaların gayet iyi bu sefer hiç düşünme olumsuz bir şey yok dedi öyle güzel konuştu ki rahatlattı beni. İnşallah yeteri kadar çıkar ve toplanırCanım şimdi belli olurdu aslında yumurta sayısı. Geriden gelenler olursa da toplama günü net belli olur.
5-10 taneyse sayilabiliniyor da, daha fazlaysa net belli olmuyor toplamaya kadar.
İnşallah senin de çok çıkar canım.
Bende doktora gittim bugün rahim temiz kist yok dedi, tüp bebek doktoruna ilettim transfer hazırlık ilaçlarına baslayabilirsin dedi. Ben zaten dün baslamistim. Haftaya çarşamba da kendi doktoruma gidecem artık.
İnşallah canımYumurtaların gayet iyi bu sefer hiç düşünme olumsuz bir şey yok dedi öyle güzel konuştu ki rahatlattı beni. İnşallah yeteri kadar çıkar ve toplanırhadi bakalım canım benim inşallah ikimiz de bu ay güzle haberler alırız
İnşallah canım bakalım çok merak ediyorum nasıl bir süreç olacakİnşallah canım
Aslında bir yumurta yetiyor bizi anne yapmaya, ama geride bir kaç donmuş yumurta olması süreci daha stressiz geçirmeyi sağlıyor.
Merhaba,hoşbuldukİnşallah canım hoşgeldin aramıza devlette kaç bin tl istediler
Çok iyi 5 de bir fiyatı neredeyseMerhaba,hoşbuldukDevlette 8 bin gibi bir rakam ödeniyor hastaneye,ilaçları da raporlu alıcam ama ne kadar tutar bilmiyorum ikisi 20 bini ancak bulur heralde
Canımm ya insalah bu sefer ikimize de hayırlı gelir sen ne durumdasın suanEvet canım. Mayıs'ta da denedim.
Bu 3. Denemem
Canım ilaç satışı yasak diye biliyorumKızlar Konya’da olan varsa elimde fazladan pergoveris var uygun fiyatlı verebilirim
Siliyim o zmanCanım ilaç satışı yasak diye biliyorum
Fiyat olarak uygun tabi ama tutma ihtimali nekadar olur bilmiyorum İnşallah tutarÇok iyi 5 de bir fiyatı neredeyse
Kızlar Konya’da olan varsa elimde fazladan pergoveris var uygun fiyatlı verebilirim
Rabbim ol dedikten sonra her türlü olurFiyat olarak uygun tabi ama tutma ihtimali nekadar olur bilmiyorum İnşallah tutar
İnşallah,Allah hepimizin dualarını kabul etsin,bebeklerimize kavuşalımRabbim ol dedikten sonra her türlü olur