- 12 Mayıs 2023
- 89
- 66
- 35
- Konu Sahibi Sevdicek93
Benim bu perşembe transferimiz var kızlar transfer işlemi nasil acılı mi benim ilk defa olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım bugün kaset test yaptım dün kasette olmamıştı bugün ondada silik gördüm canımCanım bugün test yaptın mı
Hayır canım hiç acı yok iki dakika da bitiyorBenim bu perşembe transferimiz var kızlar transfer işlemi nasil acılı mi benim ilk defa olacak
Yaaa maşallah çok sevindim darısı başımıza inşallahEvet canım bugün kaset test yaptım dün kasette olmamıştı bugün ondada silik gördüm canım
Transfer işlemi çok kısa bir işlem sadece o spekulum beni benden alıyor o olmasa keşkeBenim bu perşembe transferimiz var kızlar transfer işlemi nasil acılı mi benim ilk defa olacak
Amiiin canım inşallaaaaahYaaa maşallah çok sevindim darısı başımıza inşallah
Ya çok ama çok sevindim kendim gibi sevindim hayırla sağlıkla ilerlesin inşallah bizim için de dua et olur muEvet canım bugün kaset test yaptım dün kasette olmamıştı bugün ondada silik gördüm canım
Evet ya vururken de yanıyor bazen sonra dediğin süre kadar yanıyor yanması geçiyorBende aynısını kullanıyorum ama 15 20 dk yakıyor sonra yakması geçiyor
Transfer sonrası 4. Gündeyim ve aynıyım canım bir değişiklik yok.fnd_50 bugün bir değişiklik var mı sende ben hala Hissizim
Tabiki herkese ediyorum inşallah kimsenin kucağı boş kalmazYa çok ama çok sevindim kendim gibi sevindim hayırla sağlıkla ilerlesin inşallah bizim için de dua et olur mu
Amin inşallah canım sağ olasınTabiki herkese ediyorum inşallah kimsenin kucağı boş kalmaz
Ben sadece idrara sıkışık olmaktan çok bunalıyorum transferde. Bi de olayın heyecanından kendimi kasıyorum.. siz serbest bırakın kendinizi her şey çok rahat geçsinBenim bu perşembe transferimiz var kızlar transfer işlemi nasil acılı mi benim ilk defa olacak
Bende aynı canım ya inşallah hayırlı haberler alırızTransfer sonrası 4. Gündeyim ve aynıyım canım bir değişiklik yok.
Kendini serbest bıraktığın an asla bir şey hissetmiyorsun. Ben öyle yapıyorum. Kendimi olabildiğince serbest bırakıyorum. Asla sıkma kendin”. Hatta dua et. Rabbim kolaylaştırırBenim bu perşembe transferimiz var kızlar transfer işlemi nasil acılı mi benim ilk defa olacak
İnşallah canım inşallah bakalımBende aynı canım ya inşallah hayırlı haberler alırız
İnşallah hayırlı şekilde sonuçlanır canım hoşgeldin aramızaselam canlar bende transfer dönemimdeyim 3. adet olmayı bekliyorum tarlusal kullanıyorum hayırlısı olsun :)
hoşbuldum canım 2. kez deniyorum tüp bebek... 4 yıllık evliyim 29 yaşındayım çok dua ediyorum hayırlısı bakalım .. sizin kaçıncı denemeniz nasıl gidiyor bende 9 yumurta dondurulduİnşallah hayırlı şekilde sonuçlanır canım hoşgeldin aramıza