- 24 Haziran 2024
- 247
- 278
- 41
- Konu Sahibi Sevdicek93
Belirti arama bende hala yok :))Hadi hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun bebeğim sımsıkı tutunsun bebeklerimiz inşallah ben iyiyim canım sıfır belirti ile transfer sonrası 3. Gündeyim devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirti arama bende hala yok :))Hadi hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun bebeğim sımsıkı tutunsun bebeklerimiz inşallah ben iyiyim canım sıfır belirti ile transfer sonrası 3. Gündeyim devam
Kaçıncı günBelirti arama bende hala yok :))
Yok aramıyorum ama zaten dümdüzüm hiçbir şey yok anlamında söyledimBelirti arama bende hala yok :))
Saglicakla gelsin insallah...Yok aramıyorum ama zaten dümdüzüm hiçbir şey yok anlamında söyledim
İyiyim canım regl olmayı bekliyorum olmadım hala dün günümdü gelmedi yarın da gelmezse doktoruma yazacağım. Sen naptın transfer tarihin yaklaştı mi?D Duaherderdedeva canım sen nasılsın ?
Canım bende bu sabah transfer oldum.İyiyim canım regl olmayı bekliyorum olmadım hala dün günümdü gelmedi yarın da gelmezse doktoruma yazacağım. Sen naptın transfer tarihin yaklaştı mi?
Testini paylaşabilir misin canımBenim de bugün transfer günü hariç 5.günüm. Dün test yaptım ışıkla falan zor görebileceğim ince çizgi vardı erken gebelik testinde. Bugün tekrarladım ve ikinci çizgim gözle görülür açık pembe silik olmuş 6.gün embriyosu olduğu için erken belli oldu :)
Eveet fotoğrafı varsa ekler misin sana zahmetTestini paylaşabilir misin canım
Hayırlısı olsun hakkında sıkı sıkı tutunsun bebişinCanım bende bu sabah transfer oldum.
17 si test günüm bakalım.
Al canım fotoda çok belli olmuyorTestini paylaşabilir misin canım
Maşallah darısı bize sağlıkla kucağına almak nasip olsun bizde dua etAl canım fotoda çok belli olmuyor
İnan herkes o kadar dualarımdaki anlatamam her kendim için ettiğimde isteyen herkese nasip et diyorum Allah’a bebek transfer edilince de söyledim hep dilimdeMaşallah darısı bize sağlıkla kucağına almak nasip olsun bizde dua et
Hadi bakalım canım inşallah daha da koyulaştığını görürüzAl canım fotoda çok belli olmuyor
Amin canım inşallah dün hiç belli olmuyordu Işıl vurunca belli oluyordu bugün belli oldu inşallah daha da güzel olur :)Hadi bakalım canım inşallah daha da koyulaştığını görürüz
İnşallah canım çok heyecanlı ya cidden yarın da yapacak mısın ya da kan ne zaman vereceksinAmin canım inşallah dün hiç belli olmuyordu Işıl vurunca belli oluyordu bugün belli oldu inşallah daha da güzel olur :)