- 19 Eylül 2016
- 588
- 369
- 31
- Konu Sahibi Sevdicek93
Merhaba kızlar ben başladım muhtemelen temmuz da transferim olacak temmuz da tüp bebek yaptıracak olanlar birbirimize destek olalım herkes mutlu haberi alsın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. Mi olacakİnşallah alırız hep birlikte bende temmuzda yeni tedaviye başlayacağım aksilik olmazsa
İnşallah hepsi sağlıklı şekilde gelirBende temmuzda transfer olacağım pgt ye giden embriyolarım var ordan haber bekliyorum inşallah sağlıklı gelenler olursa temmuz adetimle transfer hazırlığı yapılacak
Merhaba süreç nasıl oluyor ? Regl iken mi gidiliyor ? Detaylı anlatır mısınız hangi ilaçlar kullandınızMerhaba kızlar ben başladım muhtemelen temmuz da transferim olacak temmuz da tüp bebek yaptıracak olanlar birbirimize destek olalım herkes mutlu haberi alsın inşallah
3. Transferim 1. De 8 hafta kalbi durdu 2. Gebeliğimde 19. Hafta erken su gelmesinden kaybettim Rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip eder dondurulmuşlarım yok ilk 2 transferimde taze olmuştu nasip olursa bu seferde taze olur diye düşünüyorum2. Mi olacak
Merhaba canım doktorun bilgi vermesi daha iyi olacaktır ama kaba taslak anlatayım adetin başlayınca git 2. Gün için test istiyorlar o testleri yaptırdıktan sonra doktor kullanacağın ilacları söylüyor herkeste kullanılan dozlar farklı ben şu an gonal f , cetrotide ve pergoveris kullanacağım sonra ilaçları kullanırken ölçüm yapılıyor belli büyüklüğe gelince yumurtalar toplanıyor laboratuvar ortamında döllenme yapılıyor ondan sonra da taze transfer ise 5 gün sonra anneye geri transfer ediliyor değilse 1 ay dondurulup transfer ediliyor sizin sorununuz neydi ?Merhaba süreç nasıl oluyor ? Regl iken mi gidiliyor ? Detaylı anlatır mısınız hangi ilaçlar kullandınız
2 Side tutmuştu yani maşallah çok güzel inşallah bu sefer sağlıcakla kavuşursunuz üzerinizde bi muska taşıyın korkulu rüyalar görüyor musunuz3. Transferim 1. De 8 hafta kalbi durdu 2. Gebeliğimde 19. Hafta erken su gelmesinden kaybettim Rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip eder dondurulmuşlarım yok ilk 2 transferimde taze olmuştu nasip olursa bu seferde taze olur diye düşünüyorum
Evet 2. Side tuttu Rabbim bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder muska diğer gebeliğimde sonradan takmıştım2 Side tutmuştu yani maşallah çok güzel inşallah bu sefer sağlıcakla kavuşursunuz üzerinizde bi muska taşıyın korkulu rüyalar görüyor musunuz
Evet 2. Side tuttu Rabbim bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder muska diğer gebeliğimde sonradan takmı
Anladım amin inşallahEvet 2. Side tuttu Rabbim bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder muska diğer gebeliğimde sonradan takmıştım
Amin inşallah beklediğimiz güzel haberlere kavuşalım hepimiz bende bugün gonal f de 3. Günüm , pazartesi kontrolüm varMerhabalar ben de bugün ilk pergoveris iğnemi oldum. 3 gün daha iğne olacak. 24 haziranda kontrolüm var. Tüp bebek sürecine başlamış oldum. Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder
İnşallah güzel haberler alırız canım pazartesi birlikte kontrolümüz var o zamanAmin inşallah beklediğimiz güzel haberlere kavuşalım hepimiz bende bugün gonal f de 3. Günüm , pazartesi kontrolüm var
Sizinde mi ölçüm ne zaman başladınız iğnelere ?İnşallah güzel haberler alırız canım pazartesi birlikte kontrolümüz var o zaman
Dün başladım. Dün reglin 3. Günüydü. Bugün ikinci iğneyi oldum. Yarın ve pazar da iğne olacağım. Pazartesi kontrol dedi doktorum. Sanırım yumurta ölçümleri olacakSizinde mi ölçüm ne zaman başladınız iğnelere ?
Evet yumurta ölçümlerim yaparlar benim 2. Tüp biraz deneyimliyim , ilkinden bir oğlum var çok şükürDün başladım. Dün reglin 3. Günüydü. Bugün ikinci iğneyi oldum. Yarın ve pazar da iğne olacağım. Pazartesi kontrol dedi doktorum. Sanırım yumurta ölçümleri olacak
Hepimiz burada sevinç naraları atacağız inşallahBenim de 28 hazirandı transfer 3 temmuza kaydı bugün bir sıkıntı olmazsa inşallah