- 8 Eylül 2023
- 475
- 695
- Konu Sahibi Sevdicek93
İnşallah inşallah isteyen herkes umarım bu ay hayırlısıyla gönlündekine kavuşur.Hepimiz burada sevinç naraları atacağız inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah inşallah isteyen herkes umarım bu ay hayırlısıyla gönlündekine kavuşur.Hepimiz burada sevinç naraları atacağız inşallah
İlk denemenizde tutmuş muydu hemen peki, taze mi dondurulmuş mu olmuştu, sürece çok hakim değilim okuduklarım kadarını biliyorum. Benim de bir oğlum var 6 yaşında. Onda da ilk 15 ay sebepsiz olmamıştı 16. Ayda kendiliğinden olmuştu. İkinci için iki yıldır uğraşıyoruz sebepsiz olmuyor yine. İki aşılama başarısız şimdi tüp bebek artıkEvet yumurta ölçümlerim yaparlar benim 2. Tüp biraz deneyimliyim , ilkinden bir oğlum var çok şükür
Ben aşılamayı boş işlem olarak görüyorum bir nevi normal ilişki gibi aslında , iki aşılamam oldu birisi tuttu ama düşük oldu , ilk tüp denemem de iki embriyo koyuldu birisi tuttu çok şükür taze 5. Gün embriyosuydı ikisi deİlk denemenizde tutmuş muydu hemen peki, taze mi dondurulmuş mu olmuştu, sürece çok hakim değilim okuduklarım kadarını biliyorum. Benim de bir oğlum var 6 yaşında. Onda da ilk 15 ay sebepsiz olmamıştı 16. Ayda kendiliğinden olmuştu. İkinci için iki yıldır uğraşıyoruz sebepsiz olmuyor yine. İki aşılama başarısız şimdi tüp bebek artık
İnsallah cnn bende haziran adetimle başlayacağız dondurulmuş embriyo var benim Ankara da tedavi okuyoruz senin durumun nedirMerhaba kızlar ben başladım muhtemelen temmuz da transferim olacak temmuz da tüp bebek yaptıracak olanlar birbirimize destek olalım herkes mutlu haberi alsın inşallah
İnalalah canım benimde ilk tüp bebek denemem de bi oğlum var 6.5 yaşında iki defa dağa denedim sonra olmadı bu 3. Denemem olacak insalllah senin oğlusun Allah bağışlasın kaç yaşında cnmHepimiz burada sevinç naraları atacağız inşallah
Ben adetliyim şu an iğneleri vuruluyorum 4. Gündeyimİnsallah cnn bende haziran adetimle başlayacağız dondurulmuş embriyo var benim Ankara da tedavi okuyoruz senin durumun nedir
Bende konyadayımİnsallah cnn bende haziran adetimle başlayacağız dondurulmuş embriyo var benim Ankara da tedavi okuyoruz senin durumun nedir
Allah razı olsun Allah hepimizinkini hayırlı evlat eylesin benim oğlum 5 yaşında inşallah bu sefer tutar sorunun neydi ?İnalalah canım benimde ilk tüp bebek denemem de bi oğlum var 6.5 yaşında iki defa dağa denedim sonra olmadı bu 3. Denemem olacak insalllah senin oğlusun Allah bağışlasın kaç yaşında cnm
Maşallah çok şükürBende temmuzun 4 yada 5 i gibi transferim var Allahın izniyle suan transfer öncesi ilac tedavisindeyim inşaAllah olumlu güzel sonuclar alıp sağlıkla mutlulukla kucağımıza alırız amin pgtye gönderdik 2 tane sonuclarımız geldi ikiside transfer edilebilir geldi cok sükür
İşte keşke şunu da deneseydim dememek için aşılamayı da denedik canım. Benimki de sanırım taze transfer olur inşallah ilkinde tutar aminBen aşılamayı boş işlem olarak görüyorum bir nevi normal ilişki gibi aslında , iki aşılamam oldu birisi tuttu ama düşük oldu , ilk tüp denemem de iki embriyo koyuldu birisi tuttu çok şükür taze 5. Gün embriyosuydı ikisi de
İnşallah tutar aksini düşünme bile Allaha güven canım , haklısın her yolda bir çıkış arıyoruzİşte keşke şunu da deneseydim dememek için aşılamayı da denedik canım. Benimki de sanırım taze transfer olur inşallah ilkinde tutar amin
Hep Allaha sığındım bu süreçte tabiki çok üzüldüğüm ağladığım zamanlar da oldu sma hiç isyan etmedim O en doğrusunu bilir dedim. İnşallah Rabbim hayırla sağlıkla nasip eder canım hepimizeİnşallah tutar aksini düşünme bile Allaha güven canım , haklısın her yolda bir çıkış arıyoruz
İnşallah hepimizin öyle bizimde sınavımız buymuş napalım. Allah beterinden korusun dermansız dert vermesinHep Allaha sığındım bu süreçte tabiki çok üzüldüğüm ağladığım zamanlar da oldu sma hiç isyan etmedim O en doğrusunu bilir dedim. İnşallah Rabbim hayırla sağlıkla nasip eder canım hepimize
Amin canım amin inşallahHep Allaha sığındım bu süreçte tabiki çok üzüldüğüm ağladığım zamanlar da oldu sma hiç isyan etmedim O en doğrusunu bilir dedim. İnşallah Rabbim hayırla sağlıkla nasip eder canım hepimize
Amin inşallah canım benim çok aminİnşallah hepimizin öyle bizimde sınavımız buymuş napalım. Allah beterinden korusun dermansız dert vermesin
Merhaba bende transfer hazirligina basladim ay sonunda kontrolum var endometrium kalinligina gore transfer günü verecekler umarim hayirli ve saglikli sekilde ilerler surecim hepimize Allah kolaylik versin
İnşallah beklediğimiz en güzel sonuçları alırız , benim önceki tüp bebeğimden buradan kazandığım bir sürü arkadaşım var hala görüşürüz sizlerle de öyle oluruz inşallahMerhaba bende transfer hazirligina basladim ay sonunda kontrolum var endometrium kalinligina gore transfer günü verecekler umarim hayirli ve saglikli sekilde ilerler surecim hepimize Allah kolaylik versin
Ben dondurulmuş embriyo deneyeceğim cnm kaç insallah sürecin güzel ilerlerBen adetliyim şu an iğneleri vuruluyorum 4. Gündeyim
Yakınmışız cnmBende konyadayım