• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

arkadaslar merhaba gercekten gecmek bılmıyo zaman temmuz gelse bıran once bebeklerımıze kavussak hepbırlıkte ıns seneye bu zamanlar ıns bebıslerımız kucagımızda olur amınnnnnnnn

bu arada bugun ılk randevumuzu aldık arkaslar hazıranın 19 da anotolıada olacagız ıns temmuzdada baslıcaz ALLAHIM nasıp kısmet ederse cok heycanlıyım gercekten ALLAHIM yardımcımız olsun

arkadaslar merhaba gercekten gecmek bılmıyo zaman temmuz gelse bıran once bebeklerımıze kavussak hepbırlıkte ıns seneye bu zamanlar ıns bebıslerımız kucagımızda olur amınnnnnnnn

inş hayırlısıyla geçer tedavileriniz önümüzde haziranıda devirdikmi başlıyorsunuz hadi bakalım dualarımız sizlerle herşeyin hayırlısı diyelim..

merhaba arkadaslar
bende ucuncu denememi kismet olursa temmuzda deneyecegim
yasim 23 esim 25 yasinda
sorun bende dogal adet goremiyorum
birde bu iki tedavide embriyo kalite problemi vardi
bu denememizi bahcecide yaptiracagim
insallah bu kez kavusurum
Allah hepimizin yardimcisi olsun

merhaba arkadaslar
yasim 23 esim 25 yasinda

Merhaba keykey :)) hayırlısı olsun inşş bebeklerini kucağına alırsın =))
ilk 2 tedavini hangi hastanede yaptırdın acaba??a.s.

Merhaba;

Ben de kısmetse Umut Tüp Bebek merkezinde yaptıracağım. Aslında bu ay için hazırlamıştım kendimi ama eşimin doktoru bekleyin değerler düzeliyor demiş. Bekleme süresi de 5-6 ay. Ama sanırım dayanamayacağım o kadar, hemen başlamak istiyorum, yavaş yavaş psikolojim bozuluyor....

Benim yaşım 33, eşim 35... Sperm yetersizliği, varikosel ameliyatı oldu 6 ay önce...

Böyle işte...

merhaba arkadaslar
yasim 23 esim 25 yasinda

hayırlı olsun sımdıden tedavin ıns bu sefer kavusursun bebegıne canım bol sans

Merhaba;

Ben de kısmetse Umut Tüp Bebek merkezinde yaptıracağım. Aslında bu ay için hazırlamıştım kendimi ama eşimin doktoru bekleyin değerler düzeliyor demiş. Bekleme süresi de 5-6 ay. Ama sanırım dayanamayacağım o kadar, hemen başlamak istiyorum, yavaş yavaş psikolojim bozuluyor....

Benim yaşım 33, eşim 35... Sperm yetersizliği, varikosel ameliyatı oldu 6 ay önce...

Böyle işte...

bence cok fazla sorun yoksa esınde doktorunuzu dınle derım kecıboynuzu kuru uygula bıtkısel tedavı uygula canım oyle basla derım uygulamıyosan hayırlı olsun bol sans ıns olur bebısın en kısa zamanda beklemek cok zor sabır versın hepımıze ALLAHIM amın

Neler neler yaptık eskişehirli:) 3 sene bekledim kendisi ikna olsun diye... sanırım artık bekleyesim kalmadı, herşeyin hayırlısı Allah'tan ama artık adet olduğumda çok fena gerilmeye başladım:)

sonumuz hayrola ne diyeyim

Temmuzda tedaviye başlayacak olan arkadaşlar birbirimize destek olalım :))
Hangi hastaneyi düşünüyoruz ? Kaçıncı denememiz olacak ? Yaşımız Kaç? Sorunumuz ne ?

:CüvCüv:
27 yaşındayım,ilk çocuğum normal yollarla oldu,ikinci çocuk fsh ve lh değerim yüksek ,yumurta rezervim çok az olduğu için ancak tüp bebek yöntemiyle olabilirmiş,

Neler neler yaptık eskişehirli:) 3 sene bekledim kendisi ikna olsun diye... sanırım artık bekleyesim kalmadı, herşeyin hayırlısı Allah'tan ama artık adet olduğumda çok fena gerilmeye başladım:)

sonumuz hayrola ne diyeyim

hakkımızda hayırlısdı canım ALLAH YARDIMCIN OLSUN CIKTIGIN UMUT YOLCULUGUNDA MELEGINLE DONERSIN INS HEPIMIZ TABIKI BENDE COK HEYCANLIYIM ANNE OLMAK ISTIYORUM ARTIK CEVREMDE KENDIMI COK KOTU HISSEDIYORUM HERKESIN BEBISI VAR YADA HAMILE SANKI BIRTEK BEN TEKIM GIBI GELIYO AMA BURDA YANLIZ DEGILIZ HERSEYIMI RAHATLIKLA ANLATA BILIYORUM KADINLAR KULUBU IYIKI VAR YOKSA ICIME ATA ATA PATLARDIM SIKINTILARIMI

çok doğru yazmışsın eskişehirli,etraf cici cici tatlı tatlı bebişlerle dolu herbirine baktığımda içimi çekiyorum rabbim banada versin diye Allahım hepimize versin inş,bende kimseye anlatamıyorum eşimle aramızda gizli olan bi konu hiçbir arkadaşıma derdimi açamadığımdan sürekli ağlıyorum hani anlatsam yüküm hafifliyecekmiş gibime geliyor,Allahtan bu sayfayı buldumda sürekli burada aynı kaderi paylaşan arkadaşlarla yazışıyoruzda içime biraz su serpiliyo.Allahım hepimizn meleklerini göndersin inş..

Merhaba keykey :)) hayırlısı olsun inşş bebeklerini kucağına alırsın =))
ilk 2 tedavini hangi hastanede yaptırdın acaba??a.s.

sagol canim insallah hep beraber kavusuruz
bu iki tedaviyi fransa da yaptirdim
burdaki doktorumda .tedaviden once gereken butun testleri yapti ve oyle basladi.
ama ben fransizcayi tam bilmedigim icin aklima takilan bir suru sey oluyor ve ben rahat bir tedavi geciremiyorum stresten.
ucuncuyu de turkiye de deniyelim dedik.
insallah dogru yoldayimdir

Arkadaşlar lütfeen pozitif düşünelim . Ben inanıyoum ki hepimiz hamiş kalacağız :CüvCüv:
Temmuza az kaldıı :))
Ben memorial hastanesine karar kıldım biliyorsunuz ama henüz ön görüşmeye gitmedim Cuma günü doktor aradı.Bilgi verdi mail atmıştım hem mailime cevap verip hemde telefonla aaradılar.İlgilerinden dolayı çok memnun kaldım bakalım hayırlısıhihoyyyt

Arkadaşlar lütfeen pozitif düşünelim . Ben inanıyoum ki hepimiz hamiş kalacağız :CüvCüv:
Temmuza az kaldıı :))
Ben memorial hastanesine karar kıldım biliyorsunuz ama henüz ön görüşmeye gitmedim Cuma günü doktor aradı.Bilgi verdi mail atmıştım hem mailime cevap verip hemde telefonla aaradılar.İlgilerinden dolayı çok memnun kaldım bakalım hayırlısıhihoyyyt

Back