Neyse transfer işleminden sonra 12 gün girmemek lazım :)) etkilenmemk için şu temmuz gelmek bilmiyor ( artık dayanamıyorum bilmiyorumkismile
sen gene iyisin tupbaby temmuzu bekliyorsun ben ne yapayım koskoca 6 ay geçermi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse transfer işleminden sonra 12 gün girmemek lazım :)) etkilenmemk için şu temmuz gelmek bilmiyor ( artık dayanamıyorum bilmiyorumkismile
sen gene iyisin tupbaby temmuzu bekliyorsun ben ne yapayım koskoca 6 ay geçermi?
arkadaslar merhaba gercekten gecmek bılmıyo zaman temmuz gelse bıran once bebeklerımıze kavussak hepbırlıkte ıns seneye bu zamanlar ıns bebıslerımız kucagımızda olur amınnnnnnnn
merhaba arkadaslar
bende ucuncu denememi kismet olursa temmuzda deneyecegim
yasim 23 esim 25 yasinda
sorun bende dogal adet goremiyorum
birde bu iki tedavide embriyo kalite problemi vardi
bu denememizi bahcecide yaptiracagim
insallah bu kez kavusurum
Allah hepimizin yardimcisi olsun
merhaba arkadaslar
bende ucuncu denememi kismet olursa temmuzda deneyecegim
yasim 23 esim 25 yasinda
sorun bende dogal adet goremiyorum
birde bu iki tedavide embriyo kalite problemi vardi
bu denememizi bahcecide yaptiracagim
insallah bu kez kavusurum
Allah hepimizin yardimcisi olsun
Merhaba;
Ben de kısmetse Umut Tüp Bebek merkezinde yaptıracağım. Aslında bu ay için hazırlamıştım kendimi ama eşimin doktoru bekleyin değerler düzeliyor demiş. Bekleme süresi de 5-6 ay. Ama sanırım dayanamayacağım o kadar, hemen başlamak istiyorum, yavaş yavaş psikolojim bozuluyor....
Benim yaşım 33, eşim 35... Sperm yetersizliği, varikosel ameliyatı oldu 6 ay önce...
Böyle işte...
27 yaşındayım,ilk çocuğum normal yollarla oldu,ikinci çocuk fsh ve lh değerim yüksek ,yumurta rezervim çok az olduğu için ancak tüp bebek yöntemiyle olabilirmiş,Temmuzda tedaviye başlayacak olan arkadaşlar birbirimize destek olalım :))
Hangi hastaneyi düşünüyoruz ? Kaçıncı denememiz olacak ? Yaşımız Kaç? Sorunumuz ne ?
:CüvCüv:
Neler neler yaptık eskişehirli:) 3 sene bekledim kendisi ikna olsun diye... sanırım artık bekleyesim kalmadı, herşeyin hayırlısı Allah'tan ama artık adet olduğumda çok fena gerilmeye başladım:)
sonumuz hayrola ne diyeyim
Merhaba keykey :)) hayırlısı olsun inşş bebeklerini kucağına alırsın =))
ilk 2 tedavini hangi hastanede yaptırdın acaba??a.s.
hayırlı olsun sımdıden tedavin ıns bu sefer kavusursun bebegıne canım bol sans