• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

bız ıkı yıllık evlıyız 3 asılama yaptık 3 yıllık evlılık sartı kalktı dıyolar bıze neden yararlanamazsınız dedıler nasıl kalktı ben anlamadım valla kızlar

arkadaşlar hergün takip ediyordum kk yı yanlız ablan doğum yaptı 3 gündür onlarla ilgileniyordum o yüzden giremedim.ben yaşayamadım ama ablam yaşadı çok güzel bir mutluluk..
tupbaby senin için sevindim randevu almana umarım güzel hbrlerini alırız dualarım sizlerle arkadaşlar.dr un kim acaba?

herzaman_seninle öncelikle tebrik ederim teyze olmuşsun :)) teyzelik süper bir duygu

Ben Semra hanımdan aldım fakat kendisi sadece dosyamı inceleyecek geri kalan işlemlerle Hale hanım ilgilenecek.Çider'e üye olmaya karar verdim haftaya üye olacağım muayene parası ödemiyorsun ve tüp bebek tedavisinden 250 euro düşüyorlarmış.Bakalım hayırlısııa.s.

süleyman bey temmuz sonunda dönecekmiş. hayırlısı artık. izin işlerimi hallettim bir rahim filmi kaldı. en erken cuma çektirebilirim sonrasında da rapor yetişmez galiba ya. 2 hafta sonra gün veriyorlar üfffffff. akannehir

Hayatım sende haziranın sonna kadar işlemlerini halledersin merak etmeeee uzun tedavi mi kısa tedavi mi yglanacak ?a.s.

herzaman_seninle öncelikle tebrik ederim teyze olmuşsun :)) teyzelik süper bir duygu

Ben Semra hanımdan aldım fakat kendisi sadece dosyamı inceleyecek geri kalan işlemlerle Hale hanım ilgilenecek.Çider'e üye olmaya karar verdim haftaya üye olacağım muayene parası ödemiyorsun ve tüp bebek tedavisinden 250 euro düşüyorlarmış.Bakalım hayırlısııa.s.

teşekkürler cnm teyze olmak gerçekten süper bi duyguymuş.
beni az çok bildiğin kadarıyla 2010un sonuna doğru 2.tedavime başlayacağım,bende senin gibi düşündüm semra hanımla ön görüşme yapıp hale hanımla devam etmek istiyorum.cnm arkadaşım çidere üye olmak için ne tür işlemler gerekiyo?ben sadece araştırma hastanesinden rapor alınması gerekiyo diye duydum sadece o kadarmı?

bende temuzda uzun protoklle başlayacam.
bugün adetimin 34 .günü. adet olduktan sonra 21.günü istanbullda başlayacam.

bizden rahim filimi istemediler.biz aşılama falan da yaptırmadık.4. yılımız ama ilk günden beri olmuyor.
eşimi ve benim yaşım 30

Eşimin abisi kadın doğum uzmanı ama o yapmayacak .onun hocası cerrah paşada pprofösör yapacak

teşekkürler cnm teyze olmak gerçekten süper bi duyguymuş.
beni az çok bildiğin kadarıyla 2010un sonuna doğru 2.tedavime başlayacağım,bende senin gibi düşündüm semra hanımla ön görüşme yapıp hale hanımla devam etmek istiyorum.cnm arkadaşım çidere üye olmak için ne tür işlemler gerekiyo?ben sadece araştırma hastanesinden rapor alınması gerekiyo diye duydum sadece o kadarmı?

Hayır cnm Çider'e üye olmak için benden sadece 150 tl yatırmamı istediler.Yatırdıktan sonrada kendileri benim için Memorial hastanesinden randevu alacaklarını söylediler.Rapor falan istemediler yani.Bugün yine arayıp sorarım ama :)) içime kurt düştü ...a.s.a.s.a.s.

bizden rahim filimi istemediler.biz aşılama falan da yaptırmadık.4. yılımız ama ilk günden beri olmuyor.
eşimi ve benim yaşım 30

Eşimin abisi kadın doğum uzmanı ama o yapmayacak .onun hocası cerrah paşada pprofösör yapacak

Hayırlısı olsun hayatım ne güzel ailenizde bir doktor var çok şanslısın içini ferah tut.Umarım herşey çok güzel gelişecek.
Bizde 2,5 yıllık evliyiz eşim testis kanseriydi bir yumurtalığı olmadığı için sperm sayımız düşük daha önce hiç aşılama falan denemedik ( doktorların bizim için söylediği aşılamada zaten tutma şansının olmayacağı) düşünmeden tüp bebeğe karar verdik a.s.a.s.a.s.

Hayırlısı olsun hayatım ne güzel ailenizde bir doktor var çok şanslısın içini ferah tut.Umarım herşey çok güzel gelişecek.
Bizde 2,5 yıllık evliyiz eşim testis kanseriydi bir yumurtalığı olmadığı için sperm sayımız düşük daha önce hiç aşılama falan denemedik ( doktorların bizim için söylediği aşılamada zaten tutma şansının olmayacağı) düşünmeden tüp bebeğe karar verdik a.s.a.s.a.s.

selamlar...benim yaş 29 eşimin 31 ilk denememizi nisan ayında ankara maya da yaptırdık..ama olmadı..yüksek doz ilaçtan dolayı rahim duvarım incelmiş..prolaktin hormonum yükselmiş..eşimin spermlerde harekersizlik vede şekil bozukluğu var..olmadyınca olmuyor işte..1.kalite ve 5.gün embriyosuydu..Allah herkesin yolunu açık etsin.temmuz ortası bidaha denemeyi düşünüoruz..

selamlar...benim yaş 29 eşimin 31 ilk denememizi nisan ayında ankara maya da yaptırdık..ama olmadı..yüksek doz ilaçtan dolayı rahim duvarım incelmiş..prolaktin hormonum yükselmiş..eşimin spermlerde harekersizlik vede şekil bozukluğu var..olmadyınca olmuyor işte..1.kalite ve 5.gün embriyosuydu..Allah herkesin yolunu açık etsin.temmuz ortası bidaha denemeyi düşünüoruz..

merhabalar canım. seni 60-69 topiğinden hatırlıyorum. demek yılmadan hemen ikinci tedaviye başlayacaksın. harikaa. ben de ya haziran sonu ya da temmuz sonunda başlayacağım. umarım bu topikten beraber hamiş olarak çıkarız. rabbim ikimizin de yüzünü güldürsün. olumunekankayizsmile

kızlar bu arada benim b12 değerim çok düşüktü doktorum bunun bebeğin tutunmasına engel olduğunu söyledi. 5 gün boyunca b12 iğnesi vuruldum. bir aydır günde bir tane benexol kullanıyorum. bi de folik plus günde 2 tane kullanıyorum. siz neler yapıyorsunuz?? :delphin:

merhabalar canım. seni 60-69 topiğinden hatırlıyorum. demek yılmadan hemen ikinci tedaviye başlayacaksın. harikaa. ben de ya haziran sonu ya da temmuz sonunda başlayacağım. umarım bu topikten beraber hamiş olarak çıkarız. rabbim ikimizin de yüzünü güldürsün. olumunekankayizsmile

kızlar bu arada benim b12 değerim çok düşüktü doktorum bunun bebeğin tutunmasına engel olduğunu söyledi. 5 gün boyunca b12 iğnesi vuruldum. bir aydır günde bir tane benexol kullanıyorum. bi de folik plus günde 2 tane kullanıyorum. siz neler yapıyorsunuz?? :delphin:[/QUOTE

selam canım hatırladım senikaydirigubbakcemile3
valla ben bişi kullanmıyorum ama soğan kürüne başlıcam yakında..rahimduvarı incelmesine birebirmiş..eşimede keçi boynuzu kürü yapıorum..
bu arada yumurta rezervleri az olan veya yumurta gelişimi yavaş olanlar incir kürünü deneyebilir..arkadaşım denedi de..ordan biliorum..onca ilaç girio vücudumuza bence bi sakıncası yok doğal ilaçlarınyerimseniben

gunaydın canm.benimde yumurta rezervlerim azalmış.incir küründen bahsetmissin.deneyen arkadasın yumurta rezervinde çoğalma olmuşmu?yani faydasını gormuş mü,bizde haziran sonu temmuz bası ilk tüp bebek denemesini yapacaz.bu konuda beni bilgilendirirsen sevinirim.

gunaydın canm.benimde yumurta rezervlerim azalmış.incir küründen bahsetmissin.deneyen arkadasın yumurta rezervinde çoğalma olmuşmu?yani faydasını gormuş mü,bizde haziran sonu temmuz bası ilk tüp bebek denemesini yapacaz.bu konuda beni bilgilendirirsen sevinirim.

günaydın..evet canım..arkadaşımın yaşı 34 ..onun yaşına göre epey yumurtası varmışş..faydasını görmüş..sana kürün tarifin veriyim:

8-9 adet kuru inciri üzerindeki beyaz tozunu yıkadıktan sonra ikiye bölüp tencereye at..500 ml suda 15 dakika kaynat..
21 gün boyunca günde 1 kez iç..Allah ın izniyle faydasını görürsün..
nerde deneyeceksiniz canım..ben ankara maya da deniycem tekrar..yaşın kaçtı..sizde problem ne?bizim sperm düşüklüğü ve rahim incelmesi

kızlar bu arada benim b12 değerim çok düşüktü doktorum bunun bebeğin tutunmasına engel olduğunu söyledi. 5 gün boyunca b12 iğnesi vuruldum. bir aydır günde bir tane benexol kullanıyorum. bi de folik plus günde 2 tane kullanıyorum. siz neler yapıyorsunuz?? :delphin:

Cnm ben kendim kullanıyorum folic plus her gece yatmadan 1 tane içiyorum.Doktor söylemedi yanii bana ama ben çok fazla brokoli tüketiyorum eşimde bende çok seviyoruz B12 vitamini en çok brokolide var

1-tupbaby-------1.deneme-------memorial-------yaş 26a.s.

2-herzaman_seninle------2.deneme------memorial-----yaş 22a.s.

3-eskisehirli2626-------1.deneme------anotolia----yaş 23a.s.

4-krishazel---------2.deneme---------Bahçeci a.s.

5-esmerim------2.deneme a.s.

6-eLfiDa------- a.s.

7-keykey-----------1.deneme------bahçeci-------yaş 23a.s.

8-pitlancik---------umut tüp bebek--------yaş 33a.s.

9-arzum44---------yaş 27a.s.

10-halaumitvar--------2.deneme--------yaş 29a.s.

11-simten81--------2.deneme-------umut tüp bebek---------yaş 29a.s.

12-blny72----------1.deneme---------cerrahpaşa tıp fakültesi ------------yaş 30a.s.

13-semos20--------2.deneme-----ankara maya tüp bebek-----yaş 29a.s.

Arkadaşlar listemiz doluyor :)) eksik bilgileri olanlar bana gönderirse düzeltirim inşşş herşey çok güzel olur a.s.

1-tupbaby-------1.deneme-------memorial-------yaş 26a.s.

2-herzaman_seninle------2.deneme------memorial-----yaş 22a.s.

3-eskisehirli2626-------1.deneme------anotolia----yaş 23a.s.

4-krishazel---------2.deneme---------Bahçeci a.s.

5-esmerim------2.deneme a.s.

6-eLfiDa------- a.s.

7-keykey-----------1.deneme------bahçeci-------yaş 23a.s.

8-pitlancik---------umut tüp bebek--------yaş 33a.s.

9-arzum44---------yaş 27a.s.

10-halaumitvar--------2.deneme--------yaş 29a.s.

11-simten81--------2.deneme-------umut tüp bebek---------yaş 29a.s.

12-blny72----------1.deneme---------cerrahpaşa tıp fakültesi ------------yaş 30a.s.

13-semos20--------2.deneme-----ankara maya tüp bebek-----yaş 29a.s.

ellerine sağlık canım..çok güsel bi liste olmuşş..a.s.umarım hamişlerimizin listesini de yaparızz:Saruboceq::CüvCüv:

Back