Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar hergün takip ediyordum kk yı yanlız ablan doğum yaptı 3 gündür onlarla ilgileniyordum o yüzden giremedim.ben yaşayamadım ama ablam yaşadı çok güzel bir mutluluk..
tupbaby senin için sevindim randevu almana umarım güzel hbrlerini alırız dualarım sizlerle arkadaşlar.dr un kim acaba?
süleyman bey temmuz sonunda dönecekmiş. hayırlısı artık. izin işlerimi hallettim bir rahim filmi kaldı. en erken cuma çektirebilirim sonrasında da rapor yetişmez galiba ya. 2 hafta sonra gün veriyorlar üfffffff. akannehir
hadı hayırlısı canım bende 19 hazıranda gorusucem
gozun aydın canım allahım annesıne babasına bagıslasın sanada en kısa zamanda melegını gondersın
herzaman_seninle öncelikle tebrik ederim teyze olmuşsun :)) teyzelik süper bir duygu
Ben Semra hanımdan aldım fakat kendisi sadece dosyamı inceleyecek geri kalan işlemlerle Hale hanım ilgilenecek.Çider'e üye olmaya karar verdim haftaya üye olacağım muayene parası ödemiyorsun ve tüp bebek tedavisinden 250 euro düşüyorlarmış.Bakalım hayırlısııa.s.
teşekkürler cnm teyze olmak gerçekten süper bi duyguymuş.
beni az çok bildiğin kadarıyla 2010un sonuna doğru 2.tedavime başlayacağım,bende senin gibi düşündüm semra hanımla ön görüşme yapıp hale hanımla devam etmek istiyorum.cnm arkadaşım çidere üye olmak için ne tür işlemler gerekiyo?ben sadece araştırma hastanesinden rapor alınması gerekiyo diye duydum sadece o kadarmı?
bizden rahim filimi istemediler.biz aşılama falan da yaptırmadık.4. yılımız ama ilk günden beri olmuyor.
eşimi ve benim yaşım 30
Eşimin abisi kadın doğum uzmanı ama o yapmayacak .onun hocası cerrah paşada pprofösör yapacak
Hayırlısı olsun hayatım ne güzel ailenizde bir doktor var çok şanslısın içini ferah tut.Umarım herşey çok güzel gelişecek.
Bizde 2,5 yıllık evliyiz eşim testis kanseriydi bir yumurtalığı olmadığı için sperm sayımız düşük daha önce hiç aşılama falan denemedik ( doktorların bizim için söylediği aşılamada zaten tutma şansının olmayacağı) düşünmeden tüp bebeğe karar verdik a.s.a.s.a.s.
selamlar...benim yaş 29 eşimin 31 ilk denememizi nisan ayında ankara maya da yaptırdık..ama olmadı..yüksek doz ilaçtan dolayı rahim duvarım incelmiş..prolaktin hormonum yükselmiş..eşimin spermlerde harekersizlik vede şekil bozukluğu var..olmadyınca olmuyor işte..1.kalite ve 5.gün embriyosuydu..Allah herkesin yolunu açık etsin.temmuz ortası bidaha denemeyi düşünüoruz..
merhabalar canım. seni 60-69 topiğinden hatırlıyorum. demek yılmadan hemen ikinci tedaviye başlayacaksın. harikaa. ben de ya haziran sonu ya da temmuz sonunda başlayacağım. umarım bu topikten beraber hamiş olarak çıkarız. rabbim ikimizin de yüzünü güldürsün. olumunekankayizsmile
kızlar bu arada benim b12 değerim çok düşüktü doktorum bunun bebeğin tutunmasına engel olduğunu söyledi. 5 gün boyunca b12 iğnesi vuruldum. bir aydır günde bir tane benexol kullanıyorum. bi de folik plus günde 2 tane kullanıyorum. siz neler yapıyorsunuz?? [/QUOTE
selam canım hatırladım senikaydirigubbakcemile3
valla ben bişi kullanmıyorum ama soğan kürüne başlıcam yakında..rahimduvarı incelmesine birebirmiş..eşimede keçi boynuzu kürü yapıorum..
bu arada yumurta rezervleri az olan veya yumurta gelişimi yavaş olanlar incir kürünü deneyebilir..arkadaşım denedi de..ordan biliorum..onca ilaç girio vücudumuza bence bi sakıncası yok doğal ilaçlarınyerimseniben
selamlar...benim yaş 29 eşimin 31 ilk denememizi nisan ayında ankara maya da yaptırdık..ama olmadı..yüksek doz ilaçtan dolayı rahim duvarım incelmiş..prolaktin hormonum yükselmiş..eşimin spermlerde harekersizlik vede şekil bozukluğu var..olmadyınca olmuyor işte..1.kalite ve 5.gün embriyosuydu..Allah herkesin yolunu açık etsin.temmuz ortası bidaha denemeyi düşünüoruz..
gunaydın canm.benimde yumurta rezervlerim azalmış.incir küründen bahsetmissin.deneyen arkadasın yumurta rezervinde çoğalma olmuşmu?yani faydasını gormuş mü,bizde haziran sonu temmuz bası ilk tüp bebek denemesini yapacaz.bu konuda beni bilgilendirirsen sevinirim.
merhabalar canım. seni 60-69 topiğinden hatırlıyorum. demek yılmadan hemen ikinci tedaviye başlayacaksın. harikaa. ben de ya haziran sonu ya da temmuz sonunda başlayacağım. umarım bu topikten beraber hamiş olarak çıkarız. rabbim ikimizin de yüzünü güldürsün. olumunekankayizsmile
kızlar bu arada benim b12 değerim çok düşüktü doktorum bunun bebeğin tutunmasına engel olduğunu söyledi. 5 gün boyunca b12 iğnesi vuruldum. bir aydır günde bir tane benexol kullanıyorum. bi de folik plus günde 2 tane kullanıyorum. siz neler yapıyorsunuz??
1-tupbaby-------1.deneme-------memorial-------yaş 26a.s.
2-herzaman_seninle------2.deneme------memorial-----yaş 22a.s.
3-eskisehirli2626-------1.deneme------anotolia----yaş 23a.s.
4-krishazel---------2.deneme---------Bahçeci a.s.
5-esmerim------2.deneme a.s.
6-eLfiDa------- a.s.
7-keykey-----------1.deneme------bahçeci-------yaş 23a.s.
8-pitlancik---------umut tüp bebek--------yaş 33a.s.
9-arzum44---------yaş 27a.s.
10-halaumitvar--------2.deneme--------yaş 29a.s.
11-simten81--------2.deneme-------umut tüp bebek---------yaş 29a.s.
12-blny72----------1.deneme---------cerrahpaşa tıp fakültesi ------------yaş 30a.s.
13-semos20--------2.deneme-----ankara maya tüp bebek-----yaş 29a.s.