Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benimde bat 14 temmuz ama ben 11 temmuzda test yapmayi dusunuyorm gecen ay kimyasal yasadim 3 gun once ovulasyondan testinden ogrenmistim hamile oldugumu :) rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Ne güzel canımm :) Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah.

ovulasyon ile yumurtlama takibi yaptım bende bu ay, nasıl ogrendin ve kacıncı gununde ?

Merhaba benimde bat 14 temmuz ama ben 11 temmuzda test yapmayi dusunuyorm gecen ay kimyasal yasadim 3 gun once ovulasyondan testinden ogrenmistim hamile oldugumu :) rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah

MERhaba canim. Ovulasyon testi hamilelik oldugunda cok mu koyu olur 2 cizgide ?

• Beğen
Reactions: Acy

Yumurtlama gununu biliyosan yumurtlamadan snra 10. Gunde cikiyo aslimda canim

Ne güzel canımm :) Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah.

ovulasyon ile yumurtlama takibi yaptım bende bu ay, nasıl ogrendin ve kacıncı gununde ?

Yok canim hamile degilim ben gecen ay hamileydim kimyasal gebelikmis dusuk yaptim :( rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin. Ben adete 3 gun kala ovulasyon testiyle ogrenmistm 2 gun kalada gebelik testinde cikti sonra kan testi yaptirmistm canim. Bu ayi bekliyorm insallah bebislerimiz olurr

MERhaba canim. Ovulasyon testi hamilelik oldugunda cok mu koyu olur 2 cizgide ?

Evet canim adete 1 gun kala bu sekildeydi benim. Diger gunler tam koyu degildi ama 1 gun kala bu kadar koyu cikti

Eklentiler

• 20180702_154324.png
    20180702_154324.png
    289,7 KB · Görüntüleme: 59
Yok canim hamile degilim ben gecen ay hamileydim kimyasal gebelikmis dusuk yaptim :KK43: rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin. Ben adete 3 gun kala ovulasyon testiyle ogrenmistm 2 gun kalada gebelik testinde cikti sonra kan testi yaptirmistm canim. Bu ayi bekliyorm insallah bebislerimiz olurr
insallah canım benim insallah... cok üzüldüm Allahım bir daha yasatmasın tez zamanda doldursun kucaklarımızı insallah..

Merhaba kızlar bende anne olmak istiyorum nasipse biraz acemi ve aceleciyim :) adetime 5 gün var gebelik testi yaptım çıkmadı bende ovulasyon testi denedim çift çizgi oldu ama koyu değil. Korkuyorum sanki hiç anne olamıcakmışım gibi bir korku kaplıyor beni bu arada 6 aylık evliyim

Evet canim adete 1 gun kala bu sekildeydi benim. Diger gunler tam koyu degildi ama 1 gun kala bu kadar koyu cikti

Cok belirgin mis evet..ben de bu ay ilk defa ovu test basladim.. Gecen ay dis gebelikten ameliyat oldum dis gebelik yuzunden fallop tup patladi ve sag tarafi aldilar ... 50 % azalinca test yapayim dedim ins yararli olmustur bat 12_15 temmuz arasi ins guzel haberler alirizz

• Beğen
Reactions: Acy
Cok belirgin mis evet..ben de bu ay ilk defa ovu test basladim.. Gecen ay dis gebelikten ameliyat oldum dis gebelik yuzunden fallop tup patladi ve sag tarafi aldilar ... 50 % azalinca test yapayim dedim ins yararli olmustur bat 12_15 temmuz arasi ins guzel haberler alirizz

Yaa cok gecmis olsun dis gebelik cok zor gercekten allahim saglikli evlatlar nasip etsin bizede ya. Batlarimiz hemen hemen ayni benimde 14 temmuz ovu testi kullandim bu ay 2 gun once catladi yumurtam birlikte beklemedeyiz desene:)

Erken gebelik testleri %100 mü kızlar geç döllenme olsa bile çıkar mı? Göğüslerime dokunulmuyor ağrıyor uçları karardı çevresindeki pütürcükler büyüdü sağ kasık ağrım var baş dönmem çok ama testler negatif

Wve
Yaa cok gecmis olsun dis gebelik cok zor gercekten allahim saglikli evlatlar nasip etsin bizede ya. Batlarimiz hemen hemen ayni benimde 14 temmuz ovu testi kullandim bu ay 2 gun once catladi yumurtam birlikte beklemedeyiz desene:)
Evet cok zor hala etkisindeyim aslinda ama sanal iste yazmak kolay anlatirken gozler doluyor yutkunamiyorum bazen

benimde 2 gun once catladi canim

Wve

Evet cok zor hala etkisindeyim aslinda ama sanal iste yazmak kolay anlatirken gozler doluyor yutkunamiyorum bazen

benimde 2 gun once catladi canim

Seni cok iyi anliyorm sen benden daha zor seyler yasamissin ama dusuk yapmak cok zor hamile oldugunu ogreniyosn 3 gun sonra dusucegini ogreniyosn berbat bi duygu rabbim kimseye yasatmasin

Back