- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
Aaa nasil gorunuyor mu harikaaa
evt canım ama onlar oldugum iğnenin içeriğindeki hcg
yani şimdilik yalancı pozitif
inşallah gerçeğini de gçrürüm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa nasil gorunuyor mu harikaaa
ne zaman test yapacaksiniz bi belirti var miKizlar benm de bat 9 temmuz ama gunler gecmiyor. Yumurta takibi yaptirdim ama yine de pek umudum yok nedense olmuyor aylardir yumurta takibi yaptrdgm halde..![]()
Ne güzel canımm :) Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah.Merhaba benimde bat 14 temmuz ama ben 11 temmuzda test yapmayi dusunuyorm gecen ay kimyasal yasadim 3 gun once ovulasyondan testinden ogrenmistim hamile oldugumu :) rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Merhaba benimde bat 14 temmuz ama ben 11 temmuzda test yapmayi dusunuyorm gecen ay kimyasal yasadim 3 gun once ovulasyondan testinden ogrenmistim hamile oldugumu :) rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Merhaba benimde bat 14 temmuz ama ben 11 temmuzda test yapmayi dusunuyorm gecen ay kimyasal yasadim 3 gun once ovulasyondan testinden ogrenmistim hamile oldugumu :) rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Ne güzel canımm :) Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah.
ovulasyon ile yumurtlama takibi yaptım bende bu ay, nasıl ogrendin ve kacıncı gununde ?
MERhaba canim. Ovulasyon testi hamilelik oldugunda cok mu koyu olur 2 cizgide ?
insallah canım benim insallah... cok üzüldüm Allahım bir daha yasatmasın tez zamanda doldursun kucaklarımızı insallah..Yok canim hamile degilim ben gecen ay hamileydim kimyasal gebelikmis dusuk yaptimrabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin. Ben adete 3 gun kala ovulasyon testiyle ogrenmistm 2 gun kalada gebelik testinde cikti sonra kan testi yaptirmistm canim. Bu ayi bekliyorm insallah bebislerimiz olurr
insallah canım benim insallah... cok üzüldüm Allahım bir daha yasatmasın tez zamanda doldursun kucaklarımızı insallah..
Evet canim adete 1 gun kala bu sekildeydi benim. Diger gunler tam koyu degildi ama 1 gun kala bu kadar koyu cikti
Cok belirgin mis evet..ben de bu ay ilk defa ovu test basladim.. Gecen ay dis gebelikten ameliyat oldum dis gebelik yuzunden fallop tup patladi ve sag tarafi aldilar ... 50 % azalinca test yapayim dedim ins yararli olmustur bat 12_15 temmuz arasi ins guzel haberler alirizz
Evet cok zor hala etkisindeyim aslinda ama sanal iste yazmak kolay anlatirken gozler doluyor yutkunamiyorum bazenYaa cok gecmis olsun dis gebelik cok zor gercekten allahim saglikli evlatlar nasip etsin bizede ya. Batlarimiz hemen hemen ayni benimde 14 temmuz ovu testi kullandim bu ay 2 gun once catladi yumurtam birlikte beklemedeyiz desene:)
Wve
Evet cok zor hala etkisindeyim aslinda ama sanal iste yazmak kolay anlatirken gozler doluyor yutkunamiyorum bazen
benimde 2 gun once catladi canim
Evet canim adete 1 gun kala bu sekildeydi benim. Diger gunler tam koyu degildi ama 1 gun kala bu kadar koyu cikti
kız sen hamilemisin?
Yok kuzum gecen ay kimyasal gebelik gecirdim ya o zamanki testim bu :)