Antibiyotik kullanıyorum bugün sonuncusunu kullanıcam canım 3 gün kullan dediler pzt transfer olucam bir sorun olurda eetelerler mi diye endişe ediyorum normal mi şu anki durumum diye merak ettim
Normaldir canım merak etme .Opu sonrası öyle ağrılar olabiliyor ? Kaç yumurtan toplandı , çok fazla yumurta olunca da öyle oluyor .Benimde pazartesi transferim var inşallah

Kozlar kan sonucu 192 Şükürler olsun. Çok mutluyum.Allah bekleyen herkese nasip etsin

Normaldir canım merak etme .Opu sonrası öyle ağrılar olabiliyor ? Kaç yumurtan toplandı , çok fazla yumurta olunca da öyle oluyor .Benimde pazartesi transferim var inşallah
Olabilir canım çok değildi aslında 15 falan olan oluyormuş benim 8 yumurta toplantı 7si döllenmiş çok şükür canım aynı gün desene beraber geçiricez süreci senin kaç tane yumurtan oldu

Olabilir canım çok değildi aslında 15 falan olan oluyormuş benim 8 yumurta toplantı 7si döllenmiş çok şükür canım aynı gün desene beraber geçiricez süreci senin kaç tane yumurtan oldu
Benim geçen ay Opu oldu .Rahim dinlendirmedeyim şu an .10 olgun yumurtam vardı canım 2 tane embriyo kaldı geriye , teki transfer edilecek bakalım , inşalalh tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…